Jiří Sedlák Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 (upraveno) V 11. 2. 2023 v 12:02, Lukáš3 napsal: A nejsem ani jedno z toho, co si psal ... No bodejť, ty 2 skupiny na tom nosí černej vyleštěnej kus plastu, co se občas rozsvítí. Nevíte někdo co to je? Upraveno 12. února 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 @Jiří Sedlák to teda netuším, co myslíš ¯\_(ツ)_/¯ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Já už vím, oni se tím svolávají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Bluman: ty GS se na kůži neprodávají, nebo se pletu? Nebo dostaneš tah i kůži? ani nevím, jestli jsem takové někdy na kůži viděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 V 11. 2. 2023 v 8:20, Jiří Sedlák napsal: Nevím nevím na tom meshi, mě to přijde s prominutím trochu buzní. Ale to asi všechno na meshi. Mám s tím prostě problém, každej metrouš a buzna široko daleko na tom nosí chytrý hodinky. A tak mi to prostě k seriózním hodinkám nějak nesedí. Želvy jsou nejlepší na tahu případně gumě. Nato mi zase přijde jako úplná kokotina, protože hodinky akorát zvyšuje. Celá koncepce pohodlného pouzra v pr... Nosím ich aj na originálnom tahu, nato, gume, koži či rifláku a viac menej sa s tým hrajem a idem skôr pocitovo Na tom meshi su za mňa aj napriek tomu, že sa to niekomu nepáči OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 (upraveno) 18 hours ago, Jiří Sedlák said: Bluman: ty GS se na kůži neprodávají, nebo se pletu? Nebo dostaneš tah i kůži? ani nevím, jestli jsem takové někdy na kůži viděl? V baleni je tah aj cierny aligator s preklapacou sponou. Vacsina fotiek na webe je na tahu, lebo tak su origo nove v krabici a priekupnici to nebudu prehadzovat kvoli foteniu . Vela inych fotiek, ako v tych par inzeratoch priekupnikov a oficialnych marketingovych si asi ani nemohol mat moznost vidiet (je to limitka 75ks z 10/22). Moj origo aligator vsak ostal este v Japonsku , zatial mam nahradu od Morellata. foto z webu Upraveno 13. února 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Na závodech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 "Zimní" Willardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Zpátky z Onyxu po regulaci a oživení těsnění a tlakovce, víc nebylo třeba. Tímto chlapcům velmi děkuji. Cena 400 + pošta. Levněji už to asi nejde. Hodinky už zase spokojeně tikaji na ruce. Tyhle mám fakt rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Dnes dorazili z Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 před 2 hodinami, ProF3T napsal: Dnes dorazili z Sent from my iPhone using Tapatalk Paradne su, akura mne by tam vadila ta rucicka navyse, aj preto som sel do SNR029 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 (upraveno) . Upraveno 15. února 2023 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se