junior300 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 (upraveno) Dnes vtipne zelene limitky Upraveno 7. dubna 2023 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Dobrý, ale černý ještě lepší. Kdepak, pepsi jsou nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Ty zelený sporty jsou vážně pěkný. A Želvy jsou odjakživa nejlepší Padi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 2 hodinami, Chronopetr napsal: Kdepak, pepsi jsou nejvíc Před hodinou, Jerryl napsal: Ty zelený sporty jsou vážně pěkný. A Želvy jsou odjakživa nejlepší Padi! Pepsi mám SKX, želvy mám Manty, ale láká mě i černá, protože historicky byly první želvy černý a jsou proto nejvíc autentický. Pádu chápu - Pepsi se sunburstem je super věc, ale já nejsem profesionální potápěč, tak bych to asi neměl nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Souhlasím s Jerrylem, želvy ve verzi PADI jsou best of, proto je taky mám;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Na mě už jsou Padi moc barevný. Ale proti gustu žádný dišputát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 To jsou ty moje milovaný 5KX Manty, nově s černým datem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Vypadají fakt skvěle, nekoukal jsi po lunetě z king turtle? Ty ostré hrany by jim docela slušely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Díky za pochvalu. JJ, ta king luneta je super, ale tuning leze do peněz. Dodnes lituju, že jsem pustil SKX007. Tyhle 5KX jsem koupil jako levnou náhradu, která se s každou úpravou stává dražší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Jooo soucitim s tebou, taky jsem kdysi pusti SKX007 do sveta s do dnes me to stve. Sehnat je dneska v komplet baleni bez modifikace je docela umeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 7 hodinami, Mason-Mac napsal: Rád se k nim vracím supr řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 před 3 hodinami, Arthur N. napsal: supr řemen Díky díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 před 10 hodinami, Pepino777 napsal: Vypadají fakt skvěle, nekoukal jsi po lunetě z king turtle? Ty ostré hrany by jim docela slušely... Akorát želvy jsou větší, nepasovala by. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Objevilo se mi cosi na ruce, šak ani nepoznam, co je za den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Helfštýn a BlumoOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Zubaté Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se