Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky chlapi! ;)

Mě se strašně líbí ten jakoby oldskůl ciferník na SKX, proto jsem i původně plánoval spíš je, ale nakonec jsem ten cifr našel i na Arniech a ve spojení s digi a solárem..to ve mě vzbudilo něco pro mě rozhodně zajímavějšího.

Ten gumovej řemen je stejnej jako jsem měl na new Samuraj Dark Mantách, takže super příjemnej, pohodlnej a měkoučkej.... Jen je celkem dlouhej :D už mi konec leze na druhé straně. Holt nemam wrist jako Arnie :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 39 minutami, ProF3T napsal:

Gratulujem k SD chronografu. Akú farbu má ciferník?

Děkuji, fotky jsem šoupl do příslušného vlákna

a gratulace  členům výše k novým přírůstkům

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, Dushakx napsal:

Já měl dnes taky poprvé můj narozeninový dárek!image.jpeg.23db7e4047962b129c109c5fdb1fb5a4.jpeg 

1. Taky gratulace ke krásným deep black Seiko

2. Tyvole díky té fotce jsem si uvědomil že ty Arnie nemaj datum na cifru 🤣🤣🤣 (což mi nevadí, je to moje premiera).

Odkaz ke komentáři

3 hours ago, Spongebob said:

Díky chlapi! ;)

Mě se strašně líbí ten jakoby oldskůl ciferník na SKX, proto jsem i původně plánoval spíš je, ale nakonec jsem ten cifr našel i na Arniech a ve spojení s digi a solárem..to ve mě vzbudilo něco pro mě rozhodně zajímavějšího.

Ten gumovej řemen je stejnej jako jsem měl na new Samuraj Dark Mantách, takže super příjemnej, pohodlnej a měkoučkej.... Jen je celkem dlouhej :D už mi konec leze na druhé straně. Holt nemam wrist jako Arnie :D

Gratulace k Arniim 💪👊

To serizeni hodin pres digi displaj je zajimavy.

Odkaz ke komentáři

Jo a nedávno se mi povedlo chytit půlnoční raketu. Koukám, za deset vteřin půlnoc, hrábl jsem po telefonu a mysle jsem, že to nemůžu stihnout - odemknout, zapnout foťák zaostřit a vyfotit a doufat, že zrovna není čočka moc špinavá. Ještě že jsem pedant na to aby minutová ručička na indexu souhlasila s vteřinovou na dvanáctce a ve výrobě stejně pedantsky nastavili minutovou vůči hodinové. Jinak tohle vyfotit prostě nejde. Třeba na Vostokách to nejde, rus asi trochu chlastal a hodinová ukazuje půlnoc v 0:05.

Zato indexy 4 a 5 jednoznačně potvrzují pravost Seiko. Podle mě jsou blbě aplikovány na ciferníku a při finální montáži už s tím nejde nic udělat.

IMG_20230126_235905~2.jpg

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Jaká tam má být datumovka? Já mám tmavou. Moje teda nejsou J verze.

16815144474087558522304020523356.jpg

Tak ty máš hlavně černé SNZG13 a já zelené SNZG09. Co jsem kde viděl všechny černé mají černý day date, zelené bílý, ať už je to K nebo J verze.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...