Jiří Sedlák Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Takže vlastně funglovka. Jsem já to hulvát, jasně že všechno nejlepší k narozeninám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Díky chlapi! Mě se strašně líbí ten jakoby oldskůl ciferník na SKX, proto jsem i původně plánoval spíš je, ale nakonec jsem ten cifr našel i na Arniech a ve spojení s digi a solárem..to ve mě vzbudilo něco pro mě rozhodně zajímavějšího. Ten gumovej řemen je stejnej jako jsem měl na new Samuraj Dark Mantách, takže super příjemnej, pohodlnej a měkoučkej.... Jen je celkem dlouhej už mi konec leze na druhé straně. Holt nemam wrist jako Arnie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Tak, už konečně dorazilyGratulujem k SD chronografu. Akú farbu má ciferník?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Nekaž mu ten striptýz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 4 hodinami, Spongebob napsal: Dnešní velká radost k narozkám Gratulace k obému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) Já měl dnes taky poprvé můj narozeninový dárek! Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 39 minutami, ProF3T napsal: Gratulujem k SD chronografu. Akú farbu má ciferník? Děkuji, fotky jsem šoupl do příslušného vlákna a gratulace členům výše k novým přírůstkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 19 minutami, Dushakx napsal: Já měl dnes taky poprvé můj narozeninový dárek! 1. Taky gratulace ke krásným deep black Seiko 2. Tyvole díky té fotce jsem si uvědomil že ty Arnie nemaj datum na cifru (což mi nevadí, je to moje premiera). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 5 hodinami, Spongebob napsal: Dnešní velká radost k narozkám Gratulace! Z Arnie uz jsem mel strach s mojí rukou :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 (upraveno) Před hodinou, Dushakx napsal: Já měl dnes taky poprvé můj narozeninový dárek! Želvy prohrály? Samozřejmě všechno nejlepší i tobě. Upraveno 14. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 4 minutami, Jiří Sedlák napsal: Želvy prohrály? Samozřejmě všechno nejlepší i tobě. Díky, ne tyhle jsou koupený dlouho byly docasne zkonfiskovány manželkou. :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 3 hours ago, Spongebob said: Díky chlapi! Mě se strašně líbí ten jakoby oldskůl ciferník na SKX, proto jsem i původně plánoval spíš je, ale nakonec jsem ten cifr našel i na Arniech a ve spojení s digi a solárem..to ve mě vzbudilo něco pro mě rozhodně zajímavějšího. Ten gumovej řemen je stejnej jako jsem měl na new Samuraj Dark Mantách, takže super příjemnej, pohodlnej a měkoučkej.... Jen je celkem dlouhej už mi konec leze na druhé straně. Holt nemam wrist jako Arnie Gratulace k Arniim To serizeni hodin pres digi displaj je zajimavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Gratulace oslavencům k narozeninám i novým přírůstkům. Kolem black limitky kroužím v Monster verzi, tak uvidíme... Už pár dní po vojensku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Jaká tam má být datumovka? Já mám tmavou. Moje teda nejsou J verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Tak už jsem dlouho nesledoval přesnost, tak jsem je dneska manuálně natáhl nařídil na přesno, dal na ruku a jdu sledovat, jestli po necelých čtyřech měsících provozu stále překonají švýcarské certifikované chronometry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Nedávno jsem si všiml, že jsem někomu neodpověděl na dotaz, jestli mám kyklopa rovně, tak ta poslední fotka budiž odpovědí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 (upraveno) Jo a nedávno se mi povedlo chytit půlnoční raketu. Koukám, za deset vteřin půlnoc, hrábl jsem po telefonu a mysle jsem, že to nemůžu stihnout - odemknout, zapnout foťák zaostřit a vyfotit a doufat, že zrovna není čočka moc špinavá. Ještě že jsem pedant na to aby minutová ručička na indexu souhlasila s vteřinovou na dvanáctce a ve výrobě stejně pedantsky nastavili minutovou vůči hodinové. Jinak tohle vyfotit prostě nejde. Třeba na Vostokách to nejde, rus asi trochu chlastal a hodinová ukazuje půlnoc v 0:05. Zato indexy 4 a 5 jednoznačně potvrzují pravost Seiko. Podle mě jsou blbě aplikovány na ciferníku a při finální montáži už s tím nejde nic udělat. Upraveno 15. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Půlnoční raketa dobrá neznal jsem! Pravost Seika potvrzena to mě na těch Samurajích strašně sralo.. já jich měl mimo víc myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Ona i trojka je mimo, když se člověk pořádně podívá, ale zas tak to nebije do očí jako 4 a 5. Ale i těch jsem si všiml až po objevení tohoto fóra přečtení pár témat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 před 9 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jaká tam má být datumovka? Já mám tmavou. Moje teda nejsou J verze. Tak ty máš hlavně černé SNZG13 a já zelené SNZG09. Co jsem kde viděl všechny černé mají černý day date, zelené bílý, ať už je to K nebo J verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se