guca Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Tak jsem je koupil podruhé a snad naposled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Dnes je Světový den želv, tak doufám, že jste je dnes řádně uctívali! Já jim nadělil nový strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 včera dorazily, zkusil sem tam dát tah z casií jen tak a docela se mi to zalíbilo (škoda, že jsem se tady na fóru dočetl, že maj šejdrem indexy, kdybych se to nedočetl, tak o tom nevím, teď o tom vím a trošku mi to vadí) kupoval jsem je na bondie - o cca 5tis levnější, než jinde.. (toto je můj první příspěvek zde na fóru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 před 48 minutami, kaktusář napsal: včera dorazily, zkusil sem tam dát tah z casií jen tak a docela se mi to zalíbilo (škoda, že jsem se tady na fóru dočetl, že maj šejdrem indexy, kdybych se to nedočetl, tak o tom nevím, teď o tom vím a trošku mi to vadí) kupoval jsem je na bondie - o cca 5tis levnější, než jinde.. (toto je můj první příspěvek zde na fóru) tady je vidět nepřesnost... docela to zamrzí, když jde o renomovanou oblíbenou značku a hodinky, které nejsou v úplně nejnižší cenové skupině... mám dvoje čínské pagani a žádný podobný problém tam není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 11 hodinami, Dushakx napsal: Dnes je Světový den želv, tak doufám, že jste je dnes řádně uctívali! Já jim nadělil nový strap. sadnú im a skvelá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 10 hodinami, kaktusář napsal: tady je vidět nepřesnost... docela to zamrzí, když jde o renomovanou oblíbenou značku a hodinky, které nejsou v úplně nejnižší cenové skupině... mám dvoje čínské pagani a žádný podobný problém tam není... jo to je prostě děs běs... měl jsem ty samý, tak šly z domu. Hodinky jinak moc pěkný, ale po pár měsících ani ne jsem to už nezvládl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Tak to já sem měl docela štěstí u obyčejných Samurajů, 1-2 indexy tam jsou malinko mimo, ale toho si člověk ani nevšimne, u těch Mant to je dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Díky za reakce, no, jsem zvědav, jestli s nima vydržím Zatím se snažím přesvědčit sám sebe, že nepřesnosti jsou součástí citového vztahu, který jsem si s nima ihned začal vytvářet. Je to pozitivní jedinečnost, ne vada Protože skutečně bez ironie jsem je začal mít ihned od rozbalení rád... Měl jsem velké obavy z velikosti, postupně jsem došel k přesvědčení, že jsou pro mne nejlepší hodinky velikosti max 41mm atp. Tyhle jsou o dost větší a přesto jsem měl ihned pocit, že na ruce perfektně drží.. Fascinuje mě jejich tvar, ručka jako harpuna, pláty samurajského brnění, prostě paráda.. Tak mám prostě trošku raněného samuraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 28 minutami, filltos napsal: Tak to já sem měl docela štěstí u obyčejných Samurajů, 1-2 indexy tam jsou malinko mimo, ale toho si člověk ani nevšimne, u těch Mant to je dost... tyhle jsou taky krásný, nepřesnost žádnou nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 15 hodinami, kaktusář napsal: tady je vidět nepřesnost... docela to zamrzí, když jde o renomovanou oblíbenou značku a hodinky, které nejsou v úplně nejnižší cenové skupině... mám dvoje čínské pagani a žádný podobný problém tam není... Prostě co ku to originál, aspoň poznáš že to není levná kopie z Číny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 1 hodinou, pebe napsal: Prostě co ku to originál, aspoň poznáš že to není levná kopie z Číny a navíc jednou budou mít hodnotu, bude se za pár let říkat: “nemáte někdo seiko z té slavné serie jak jim to tehdy ujelo? “ jelikož je to firma pověstná přesností výroby a nikdy se to nestalo, tato serie je mimořádně ceněná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 take ujete serie su vsetky...skor bude vzacna verzia so sediacimi indexami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 9 hodinami, kaktusář napsal: Díky za reakce, no, jsem zvědav, jestli s nima vydržím Zatím se snažím přesvědčit sám sebe, že nepřesnosti jsou součástí citového vztahu, který jsem si s nima ihned začal vytvářet. Je to pozitivní jedinečnost, ne vada Protože skutečně bez ironie jsem je začal mít ihned od rozbalení rád... Měl jsem velké obavy z velikosti, postupně jsem došel k přesvědčení, že jsou pro mne nejlepší hodinky velikosti max 41mm atp. Tyhle jsou o dost větší a přesto jsem měl ihned pocit, že na ruce perfektně drží.. Fascinuje mě jejich tvar, ručka jako harpuna, pláty samurajského brnění, prostě paráda.. Tak mám prostě trošku raněného samuraje No vrátil/prodal bych je (otázkou ale je, kdo by he chtěl) a našel si jiné, bezvadné. Život je příliš krátký na to zaobírat se šmejdy, případně obelhávat sám sebe. Dokonalé budeš mít ještě radši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Souhlas - vrať je (pokud ještě můžeš), nebo prodej se slevou (tak jsem z téhož důvodu tady za sedmičku prodal monstra ve fóliích). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Díky, no, asi o tom tedy začnu vážně uvažovat...Pravdou je, že bych je mohl vrátit, nemám je ani týden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 3 minutami, kaktusář napsal: Díky, no, asi o tom tedy začnu vážně uvažovat...Pravdou je, že bych je mohl vrátit, nemám je ani týden... Tak v tom případě není o čem se dál bavit očekávám foto bezchybného kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Čekal jsem na ně skoro dva měsíce - kupoval jsem je přes bondie.cz... tak se mi do toho úplně nechtělo je hned posílat zpět ale už jsem jim napsal, přesvědčili jste mě zítra ráno jedou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 4 minutami, kaktusář napsal: Čekal jsem na ně skoro dva měsíce - kupoval jsem je přes bondie.cz... tak se mi do toho úplně nechtělo je hned posílat zpět ale už jsem jim napsal, přesvědčili jste mě zítra ráno jedou... To si musí každý přebrat sám, ale za mě správné rozhodnutí. Jako stane se, že něco nesedí, ale u hodinek a ještě k tomu automatů, které jsou výkladní skříní technologie vyvíjené po mnoho staletí by se toto stávat nemělo. Hodinky jsou šperk a musí být řemeslně mistrně vyrobené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Porad je mam na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 před 13 hodinami, Pavel87 napsal: To si musí každý přebrat sám, ale za mě správné rozhodnutí. Jako stane se, že něco nesedí, ale u hodinek a ještě k tomu automatů, které jsou výkladní skříní technologie vyvíjené po mnoho staletí by se toto stávat nemělo. Hodinky jsou šperk a musí být řemeslně mistrně vyrobené. a jsou pryč dva měsíce jsem je netrpělivě očekával teď budu zas dva měsíce čekat a přijdou zas vadné možná.. takže jsem jim napsal, že bych upřednostnil vrácení peněz… a nepřidám si další peníze k penězům a nebudu si chtít koupit jiný model menší velikosti? nerozjíždí se mi v hlavě nový kolotoč, jakéže seika vlastně chci? co takhle s lepším kalibrem? ajaj! já bědný ! pomoc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se