Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Včera jsem měl na ruce 42 mm Orienty a dnes si dal tyhle 37 mm SNK357 - je tam obrovský rozdíl v pohodlnost. Teď, když jsme si odzkoušel tyto prcky, tak nebudu mít vůbec žádné pochybnosti jít v budoucnu do Sharp Edged, které mají 39 mm. Myslím, že to bude naprostý ideál.

IMG_0755.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, Pavel87 napsal:

Včera jsem měl na ruce 42 mm Orienty a dnes si dal tyhle 37 mm SNK357 - je tam obrovský rozdíl v pohodlnost. Teď, když jsme si odzkoušel tyto prcky, tak nebudu mít vůbec žádné pochybnosti jít v budoucnu do Sharp Edged, které mají 39 mm. Myslím, že to bude naprostý ideál.

IMG_0755.jpeg

Js jsem vždycky chtěl SNKD97J1, tuším že jsou taky 37mm, a když jsem si je byl zkusit v obchodě, tak jsem byl úplně překvapenej, že jsou až tak malý. Bohužel  mých 19 cm zápěstí je na tyhle krásný kousky už moc, alespoň teda pro mě.

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Kalisport napsal:

Js jsem vždycky chtěl SNKD97J1, tuším že jsou taky 37mm, a když jsem si je byl zkusit v obchodě, tak jsem byl úplně překvapenej, že jsou až tak malý. Bohužel  mých 19 cm zápěstí je na tyhle krásný kousky už moc, alespoň teda pro mě.

Jsou to všechno jenom prachsprosté výmluvy :D :D :D Shodou okolností mám totiž také 19 cm zápěstí (a odpoledne ještě o chlup víc) a prvotní pocit "bože to je ale malé" začíná opravdu nahrazovat postoj "na co jsem si před tím kupoval tak velké hodinky". 

Máš štěstí, že jdu zrovna kolem: https://www.timestore.cz/snkd97j1?gclid=CjwKCAjwwb6lBhBJEiwAbuVUSnBgyke9YiE9K62a5AhxW7qN2Mzywpk9mUUGU0usiTRVx0s0FllEqBoCmqQQAvD_BwE

Bych po tom skočil, za zkoušku nic nedáš a kdyby jiskra nepřeskočila, prodáš to tady obratem. Jdi do toho! 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...