Pavel87 Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Včera jsem měl na ruce 42 mm Orienty a dnes si dal tyhle 37 mm SNK357 - je tam obrovský rozdíl v pohodlnost. Teď, když jsme si odzkoušel tyto prcky, tak nebudu mít vůbec žádné pochybnosti jít v budoucnu do Sharp Edged, které mají 39 mm. Myslím, že to bude naprostý ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 před 2 hodinami, Pavel87 napsal: Včera jsem měl na ruce 42 mm Orienty a dnes si dal tyhle 37 mm SNK357 - je tam obrovský rozdíl v pohodlnost. Teď, když jsme si odzkoušel tyto prcky, tak nebudu mít vůbec žádné pochybnosti jít v budoucnu do Sharp Edged, které mají 39 mm. Myslím, že to bude naprostý ideál. Js jsem vždycky chtěl SNKD97J1, tuším že jsou taky 37mm, a když jsem si je byl zkusit v obchodě, tak jsem byl úplně překvapenej, že jsou až tak malý. Bohužel mých 19 cm zápěstí je na tyhle krásný kousky už moc, alespoň teda pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Já na ně mám moc chlupatou ruku, po dvou dnech tahání za chlupy jsem se vrátil k osvědčené kombinaci Citizen Tsuyosa a k vodě vždycky nějaké Seiko potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Jinak ty 173 jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Včerejší letní luční idylka s SPB143. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 před 18 hodinami, Kalisport napsal: Js jsem vždycky chtěl SNKD97J1, tuším že jsou taky 37mm, a když jsem si je byl zkusit v obchodě, tak jsem byl úplně překvapenej, že jsou až tak malý. Bohužel mých 19 cm zápěstí je na tyhle krásný kousky už moc, alespoň teda pro mě. Jsou to všechno jenom prachsprosté výmluvy Shodou okolností mám totiž také 19 cm zápěstí (a odpoledne ještě o chlup víc) a prvotní pocit "bože to je ale malé" začíná opravdu nahrazovat postoj "na co jsem si před tím kupoval tak velké hodinky". Máš štěstí, že jdu zrovna kolem: https://www.timestore.cz/snkd97j1?gclid=CjwKCAjwwb6lBhBJEiwAbuVUSnBgyke9YiE9K62a5AhxW7qN2Mzywpk9mUUGU0usiTRVx0s0FllEqBoCmqQQAvD_BwE Bych po tom skočil, za zkoušku nic nedáš a kdyby jiskra nepřeskočila, prodáš to tady obratem. Jdi do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Vrchnáky natiahli plavky na leto . Nestihol som zriadiť...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 63mas jsem vyměnil při toulkách po našich luzích a hájích za želvy. Něco na těch tradičních tvarech Seika nutí se k nim vracet...: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 V kanclu nejde klima, dneska se mi ty divery budou hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Koupil jsem tropic, seiko gumu a pyramidky, ty asi vyhrály. Nemám rád gumu na ruce, ale musím uznat, že je to pohodlné a dobré retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Jj pyramidky jsou moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Já se byl předevčírem koupat a želvy zůstaly na ruce doteď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Prospex land.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Dnes bez fotky, ale na sportování jsem opět vytáhl želvy (viz foto o něco výše) a nepřestává mě fascinovat ten perfektní tvar pouzdra. Ta velikost není během chvíle vůbec cítit a i na ruce menších rozměrů (16,75 cm) dobře roznesou hmotnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Skxááá Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Arnold skákl na škopek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 před 3 hodinami, Spongebob napsal: Arnold skákl na škopek.. Hodinky, reminek a šortky sladěny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se