Chronopetr Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 19 hodinami, worel napsal: No ještě potřebuji do třetice jedny Seika a právě se rozhoduji mezi samuraji nebo suma o kterých se říká, že to jsou SUV mezi hodinkami(někde jsem to četl). Zatím jsem na tom takto. Zelené Sumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Nein, koupil bych něco univerzálního, SARB, SARX, Alpinisty, na co dvoje potápky a jedny skoro potápky? Nebo fieldy, landmaster, land turtle. Proč jsou suma jako SUV? Jako že jsou to hodinky k hovnu jako všechna SUV? To bych neřekl. Ale je fakt, že ze všech Seiko potápek mě berou úplně nejmíň. To bych vzal radši mm200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna O všech těchto hodinkách jsem taky uvažoval,ale ty suma se mě osobně prostě líbí. A alpinisty jsou taky v mém hledáčku,ale uvidíme. Jinak SUV jsem myslel jejich velikostí, prostě jsou robustní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Robustní je kamion, SUV je na hovno. Suma Ok, jen ty 6r strojky nemají nejlepší pověst, měly by být výrazně lepší než 4r a nejsou. Navíc podle mě na tak masivní hodinky prostě už patří tah 22mm. A lunetu maj stejně na hovno jako Samuraje vystouplou nad vše ostatní tak na co safír, když to stejně první odsere luneta, která je navíc dražší než sklo i safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna On 1/7/2024 at 6:21 PM, worel said: No ještě potřebuji do třetice jedny Seika a právě se rozhoduji mezi samuraji nebo suma o kterých se říká, že to jsou SUV mezi hodinkami(někde jsem to četl). Zatím jsem na tom takto. Tiez nerozumiem, ze naco tretie, ktore vyzeraju skoro rovnako. Ako pise @Jiří Sedlák , radsej nieco univerzalne alebo este viac smerom k oblekofkam, nejake presazky . Ale ak trvas na diveroch, tak za mna 62mas, aby bol iny styl. @Jiří Sedlák btw., ja som tiez nerozumel, co vsetci vidia na tych eSUVeckach , az prisla potreba 7 miest a nasiel som jedno, co rozhodne nie je na hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Když 7 a více míst, tak nejlepší je Multivan, nebo prostě jiná dodávka, ale dodávka. S tím se tak skvěle jezdí a ten výhled. Sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna No dodavku som prave nechcel, ale nieco, co skutocne dobre JAZDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) Tak to jo, to je ten rozdíl, s dodávkou se dobře jezdí, ale tohle dobře jezdí. Obojímu se ostatní instinktivně radši vyhýbají. Ve tvým autě totiž čekají piráta a v bílý dodávce zfetovanýho PPLkaře co hrozně spěchá. Kdyby ještě žila, napsal bych ti: tak ji předjeď Upraveno 9. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Musim vsak priznat, ze multivan ci vecko sme chvilu s manzelkou tiez zvazovali , lebo nejaky ten cenovy rozdiel tu predsa len je (aj ked sme kupovali uz jazdene, je to predvadzacka priamo z Buchloe). Ale potom sme si povedali, ze kupujeme mozno posledne echtovne auto pred dobou elektrickou, tak nech to stoji za to. A musim povedat, ze som neolutoval ani na cvhilu, spokojnost maximalna A nech to tu uz neprasim len OT.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) Ty jsou nádherné. Ten řemínek je původní? Sedne k nim dokonale. Edit: teď vidím produktovku, není původní. Co to prosím je za řemínek? Upraveno 9. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) Diky, je to aligator od Morellato. Pozdvihol tie hodinky minimalne o level vyssie a keby nemali u Morellato tak dobre ceny, dalo by sa povedat, ze aj zdvojnasobil ich hodnotu . Upraveno 9. ledna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Dnes toto Nemal som doma ziadny 22mm remen tak som zneuzil 20mm Chromexcel co som mal na Speedoch… Zajtra musim nieco zbuchat..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 21 hodinami, jankoxxx napsal: Dnes toto Nemal som doma ziadny 22mm remen tak som zneuzil 20mm Chromexcel co som mal na Speedoch… Zajtra musim nieco zbuchat.. Sent from my iPhone using Tapatalk Ty jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 10 minutami, worel napsal: Ty jsou boží Vdaka. Ja to teraz dost tocim a skusam kadeco co som v minulosti nestihol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 3 minutami, jankoxxx napsal: Vdaka. Ja to teraz dost tocim a skusam kadeco co som v minulosti nestihol Je potřeba to točit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Chcel by some zakotvit u nejakych lepsich, len este neviem ktory model by to bol. Idealne nech to nie je moc velke a co najnizsie…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 2 hodinami, jankoxxx napsal: Chcel by some zakotvit u nejakych lepsich, len este neviem ktory model by to bol. Idealne nech to nie je moc velke a co najnizsie… Sent from my iPhone using Tapatalk Nechceš zkusit ty moje divery co mám v prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna (upraveno) Dnes pro změnu tato: Upraveno 11. ledna uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Sarb035 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Super hodinky. Na nich není nic, co by mohlo někomu vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se