DavidLC Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Plná nádrž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna On 1/8/2024 at 11:03 AM, bluman said: baby snowflake vs baby snowflake 2 (aka frozen) Pôvodné nadšenie z nákupu neopadlo ani po troch týždňoch. Sú neskutočne pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Dnes opět ala brajtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 7 hodinami, Kamil.K napsal: Dnes opět ala brajtle Moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna childe: Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V 11. 1. 2024 v 10:18, DavidLC napsal: Plná nádrž... Tak tyhle jsou hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Omyl, ty jsou nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Alpinist na ledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Pánové potřebuji radu- začali se mě zpozďovat ( -2min/den) Suma. Když už je budu servisovat chtěl bych vyměnit poškrábaný hardlex za safir. Je v ČR hodinářství které se o to dokáže postarat? Ideálně Morava. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna @ONYX servis hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna [mention=69721]ONYX servis hodinek[/mention]Díky, v pondělí zkusím co půjde. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 23 hodinami, worel napsal: Tak tyhle jsou hodně dobrý spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Samuraie od kolegy z fóra. @Kamil.K Moc děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 7 hodinami, ProF3T napsal: Ty už tu dlouho nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 18 hodinami, ctvrtek napsal: Samuraie od kolegy z fóra. @Kamil.K Moc děkuji! Ty modrásci se mě líbily vždycky. Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna ...dobře (ode mě) koupil ctvrtek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Reference 6309 836b z roku 1985. Jsou to hodinky po dědovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 6 hodinami, platinumteeth napsal: Reference 6309 836b z roku 1985. Jsou to hodinky po dědovi. Hele rodinka já se jich taky nahledal a po půl roce na mě vyběhly z tašky..... o zlatožluté jsem nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se