Rimmer Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února SCVS003 alias jeden z původních JDM modelů Spirit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Co se ti stalo s datumovkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 11 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Co se ti stalo s datumovkou? Je přesně v tom úhlu, kdy se pod lampou leskne jako zrcadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Aha. Dobrý. Já myslel, že se nějak oloupala nebo něco takovýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února PohodaOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února skúšam niečo nepoznané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Dneska v retro stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Trochu slunce do té sloty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února lucid: To jsou ale pěkné žluťáky ! (jen škoda toho day/date) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února (upraveno) Tak dneska prošly nedobrovolně očistou, při přetěsňováni hydraulického bloku na ně vycákl olej. Potom pěkně namydlit tekutou solvinou a do umyvadla s nima. Pro pětky po generálce žádnej problém. Akorát já mám plnou botu a kapsu oleje Upraveno 23. února uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Víkendovky pro mě netradičně na levé ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února před 23 hodinami, Kamil.K napsal: lucid: To jsou ale pěkné žluťáky ! (jen škoda toho day/date) Prvně to může být nezvyk, ale je to takové poznávací znamení S-wave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února před 2 hodinami, childe napsal: Víkendovky pro mě netradičně na levé ruce Pro ty si snad dnes konečně pojedu k hodináři...byly po deseti letech v lázních a pro safír pak postnu foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února před 13 minutami, Spongebob napsal: Pro ty si snad dnes konečně pojedu k hodináři...byly po deseti letech v lázních a pro safír pak postnu foto. Safír určitě není od věci a taky o něm uvažuji, jelikož mám škrábanec na 9 hodině. Určitě se pochlub s výsledkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Když se podívám na moje a tyhle samuraje tak jsou to úplně jiné hodinky. Jestli někdy půjdu do kingů, tak mám favorita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února před 5 hodinami, lucid napsal: Prvně to může být nezvyk, ale je to takové poznávací znamení S-wave za mě zajímavé a neokoukané umístění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Tady to je! Jsem totál nadšenej celý pouzdro moc hezky poleštěno (vypadají jak uplně nový), natáhlý pérovník, seřízeno, namazáno + vypouklý safír s modrým AR z D.L.W watches. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Úplně jiný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se