villain83 Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Nádherný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 paradne, konecne nieco ine ako suma, monstra, zelvy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Pěkný původní želvy s patinou. Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Já dneska takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 před 7 hodinami, xbraj19 napsal: klasické oblekovky Kam ty na to chodíš boží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 @DavidLC občas někde něco objevím, co se nikomu nelíbí, tak to vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Ty chronoručky ve tvaru šestky jsou parádní, ujetý, ale boží. Celkově Spring drive bullhead chronograf, ještě s rezervou, která na chronu neruší, škoda že tam nejsou klasický kulatý knofle jako rohy. K tomu panda barvy a byl by to svatej grál. Už takhle je to hodně hodně dobrý, jenom to jednobarevný provedení a tupý rohy je dělají tak trochu sterilně vypadající. Ale teda technicky špička. Vlastně ani nic lepšího neexistuje. Jenom to samý v jinejch pouzdrech. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Jo černá verze je ještě hezčí a pak je tu ještě ta verze vzhůru nohama. Tak ta je totálně ujetá. To jsou snad úplně nejvíc super hodinky. Jsem se normálně zamiloval, díky za rozšíření obzorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Pohodový rozjezd víkendu ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Příjemnou sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 výšku hodinek jsem podpořil natořemínkem - zajímalo mě to jen tak...je to dost vtipné... a porovnal jsem je s placatýma quartzkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 (upraveno) levá část hodnek je jako horská stěna Upraveno 16. března 2024 uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Sobotní válendo s želvama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Od tý doby co mám android a přidám fotku v dobrý kvalitě, tak se mi nahraje stejně úplně na hovno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 před 17 hodinami, xbraj19 napsal: @DavidLC občas někde něco objevím, co se nikomu nelíbí, tak to vezmu To určitě Mě se teda právě líbí, že to není panda, tam hrozí má slepota alespoň tak mé zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 před 2 hodinami, Kalisport napsal: Od tý doby co mám android a přidám fotku v dobrý kvalitě, tak se mi nahraje stejně úplně na hovno . Někdo tu psal, že aby se obrázek zobrazil co nejlíp, tak delší strana obrázku má mít maximálně 1000 pixelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Majú 8 r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 3 mesiace na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se