Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

GL831 jsi nevzal? Budu muset první zkušenost udělat já? 

Myslím Jirko, že tuhle gumu tu bude už mít hromada lidí 😉

Já ji nevzal proto, že už ji mám dávno ke Golden Tuna, kdyžtak prohodím. Ale já stejně všechno nosím na tahu, vždycky nějakou gumu koupím a pak nosím jen pár dní... 🙄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, horskjan napsal:

Myslím Jirko, že tuhle gumu tu bude už mít hromada lidí 😉

Já ji nevzal proto, že už ji mám dávno ke Golden Tuna, kdyžtak prohodím. Ale já stejně všechno nosím na tahu, vždycky nějakou gumu koupím a pak nosím jen pár dní... 🙄

No a je tak skvělá jak píšou? Stojí za ty peníze? 2.5mm stěžejky jsou asi samozřejmostí. Drží pěkně tvar jako z22, ktera se prostě vytvaruje podle ruky? Mě totiž z22 z SKX funkčně vyhovuje, jen se mi vzhledově úplně nelíbí ty vlnky.

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

No a je tak skvělá jak píšou? Stojí za ty peníze? 2.5mm stěžejky jsou asi samozřejmostí. Drží pěkně tvar jako z22, ktera se prostě vytvaruje podle ruky? Mě totiž z22 z SKX funkčně vyhovuje, jen se mi vzhledově úplně nelíbí ty vlnky.

Mě se zdá dobrá, je příjemně měkká, tlustý stěžejky jsou, ale jestli 2,5mm Ti neřeknu... Jak je měkká, tak tvar dlouhodobě podle ruky nedrží, což je za mě dobře.

Jestli stojí za ty peníze, je dost individuální, mě se zdá celkem levná a zároveň kvalitní... Ostatně jako všechno od Uncle Straps, co mám...

Dobrou a vypovídají recenzi má na tuhle gumu a tah na Moony Matouš (Ruce&ručičky).

Mám i origo DAL1BP a ta mě nemile překvapila, jak je tuhá. Ta tvar drží. Tu nenosím, nevyhovuje mi.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Video jsem viděl. Ale spousta lidí mi tvrdila, že silikon je taky pohodlnej. Aby mi gumák seděl, musí držet tvar, u pouzdra s dlouhým L2L mi to moc nevadí, ale všechny Seika mi to stáčí na na vnější stranu když nedrží kulatej tvar.

Chápu... Je to boj 😉

Tak zkus tu DAL1BP, to by Ti pak mohlo sedět... 👍 Tisíc lidí, tisíc chutí...

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, ladvach napsal:

Rychlovka 

IMG_20240909_141922191.jpg

Ty mají boží cifr 👍 Jakou má reálně čitelnost i když vypadají skvěle ty ručičky dost splývají s podkladem 

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, childe napsal:

Ty mají boží cifr 👍 Jakou má reálně čitelnost i když vypadají skvěle ty ručičky dost splývají s podkladem 

Ten ciferník obdivoval včera i můj hodinář. Divil se, že s tak krásnýma hodinkama chodím v robotě ve výrobě. Asi takhle. Čitelnost je poměrně dobrá. Na fotce to možná splývá, ale v reálu je to ok. Taky záleží, jaký máš zrak. Mě je 50 a měl bych už mít 1,5 až 2 dioptrie. Takže u mě zatím furt ok. Včera sem je z výroby stáhl a nosím je už normálně. Do výroby už jen staré Festiny. Do slévárny akorát. 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...