kaktusář Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 2 minutami, childe napsal: Tak to jsem velmi zvědavý jak dopadne nirvána, když budeš čas dorovnávat jen pomocí polohy hodinek. Spíš aby to místo nirvány nebyla nervá(r)na tahle tabulka mě bez nervů dovede do nirvány an cvaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 5 minutami, kaktusář napsal: tahle tabulka mě bez nervů dovede do nirvány an cvaj! Tabulku jsem viděl už včera. Teorie to je hezká spíš jsem zvědavý na využití v praxi Takže večer jako zjistíš jak jdou nepřesně a podle toho nastavíš polohu hodinek tak aby jsi se přiblížil nule? Např půjdou o 5 sekund napřed a z tabulky zjistíš, že musíš nastavit polohu "x" na čas "y" aby jsi byl na "přesném času 0" tak nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Jednoduchý, když půjdou napřed, odloží se šestkou nahoru, když se zpozdí, naženou to přes noc odložený na sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října je to velmi jednoduché, jak píše @Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 17 minutami, mlsoun1 napsal: Na tom červeném řemenu to perfektně dotváří barevnou podzimní náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Kapsáče 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října a zejtra jdou přesně pohoda/jahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 24 minutami, kaktusář napsal: a zejtra jdou přesně pohoda/jahoda Líbí se mi, že i na dřevu podložíš hodinky řemínkem Taky mi dělá zle pokládat hodinky sklem na cokoliv, třeba měkčího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října no, tady je blbý,že ta luneta sklo moc nechrání - i kdyz je to safír, tak se mi to nějak psychicky příčí to položit rovnou.. upřímně řečeno, kdybych neměl tu zázračnou tabulku, tak dobrovolně hodinky nikdy nepoložím dýnkem nahoru např. v noci se rád na hodinky dívám, takže to stejně asi nebudu dělat často a raději jednou za čas hodinky seřídím... voni chlapi říkali,ž e stejně každej člověk se jinak hejbe a dělá jiné věci a ty hodinky prostě budou reagovat na mou originalitu a časem se uvidí co budou dělat při běžném nošení... pro mě je supr vědět, jak se ten strojek chová a vědět, že když budu chtít, tak je můžu takhle položit a vony půjdou do plusu... na druhou stranu, časem jistě ta tabulka přeestane platit, až se po běžném používání zas nějak roztento... dnska jsem s nimi trochu tukl o roh zdi, jak jsem je měl na ruce... takže tabulka už jistě neplatí prostě je to dobrodružství :))) apropo dárek od mlsouna: pěknej vojenskej řemínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 4 hodinami, Kupa54 napsal: Na tom červeném řemenu to perfektně dotváří barevnou podzimní náladu Máš rechtNejlepší by byl ten řemínek co vypadá jak listí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Ten měl myslím Vít na nějakých hodinkách . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října A jak se jmenuje marode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 6 minutami, mlsoun1 napsal: A jak se jmenuje marode? Není to sice na mě, nicméně myslím, že je má pan Frýdl. Je to v sekci ekořemínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 6 minutami, Kupa54 napsal: Není to sice na mě, nicméně myslím, že je má pan Frýdl. Je to v sekci ekořemínky. Děkuji Pavlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října (upraveno) Je to Hirsch Leaf ( dědku ) Upraveno 23. října uživatelem bohus76 Ale dalo mě to než jsem to našel,ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 6 minutami, bohus76 napsal: Je to Hirsch Leaf ( dědku ) Ano, nějaké povídání ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Díky Víte, nejhorší je, že ten vzor má člověk před očima,ale nedokáže za boha najít obrázek či název Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října takže po noci na dýnku jdou o 9 vteřin, tzn, že jdou to co včera odpoledne, jinak by ted měly asi cca 20vteřin do mínusu... čili odložení na sklo skutečně pomáhá současný závěr: nosit hodinky běžně přes den a na noc je dát na sklo a budu mít přesný čas bez nutnosti něco štelovat hodinky vlevo jsou naprosto přesné - v recenzi se píše, že je uvnitř stejně přesný quartz jako v gs. mám je několik měsíců a posun zatím o 0vteřin, jsem z nich nadšen. poměr cena výkon je naprosto bezkonkurenční. GS mi za tu dobu udělaly 1 vteřinu do plusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října @kaktusář možná jsem jen nepochopil, jak to provádíš a jaký byl výchozí stav, ale neměl bys mít po nočním odložení na skle tu ztrátu trochu staženou, pokud máš z vibrografu v této poloze +13 sekund? Píšeš, že odchylka je stejná jako odpoledne. To mi nevychádza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se