kaktusář Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 4. 3. 2025 v 14:40, childe napsal: Nejsou to pro tebe klasické outdoorovky zvlášť s tvým vztahem k blyštění Rozšířit já prostě se s nima musím dycky zbláznit, ale to zpracování je super, rád je pozoruju a nikdy nevím, kolik je hodin... už chápu, proč někdo nosí dvoje hodinky , ha ha bych si na druhou ruku dal digitálky casia a bylo by :))) 3
mstibor Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) Seiko 5 SRPG39 s úžasnýma odleskama na číslicích a ručičkách i od toho nejslabšího světelného zdroje. Upraveno 4. března uživatelem mstibor 9 4
lipic Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Tak sem do toho taky spadl. Trošku si nejsem jist velikostí, ale jinak jsem mile překvapen. 1 1
djw Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března levá ruka a pravá ruka. mě je to líto, nosit jen jedny, když všechno pak doma jen sediiii v šuplíku :))) 1
kaktusář Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března když je virózka, tak si člověk může dát seiko výdobytky k posteli a zálibně je pozorovat... astrony jsem si tam nedal, protože jsou v prodejním vlákně a tak jakoby byly na půl pryč i když možná je zas v záchvatu stáhnu... vlastně všechny ty seika mám od jednoho člověka 1 2
Arthur N. Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 7. 3. 2025 v 11:24, Stodic napsal: Rozšířit dobře si to s PADInama diktuješ na sněhu
kaktusář Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 7. 3. 2025 v 11:24, Stodic napsal: Rozšířit snad nemáš uvolněnou stěžejku, jakoby ten tah odstává...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se