kolky87 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Glacíry na veľký piatok Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 4
Jiří Sedlák Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Co jinýho si vzít, když tyhle jsou prostě nejlepší. 2
Waya03 Odesláno neděle v 17:25 Nahlásit Odesláno neděle v 17:25 Potápky jdou po zimě v trezoru zpátky do služby 3
kolky87 Odesláno pondělí v 21:50 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:50 Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 5
Honza 1234 Odesláno úterý v 13:26 Nahlásit Odesláno úterý v 13:26 Nový řemen, tak se musím pochlubit 2
eloga Odesláno úterý v 16:00 Nahlásit Odesláno úterý v 16:00 (upraveno) V 17. 4. 2025 v 10:19, Arthur N. napsal: To je parádní a příjemný pohled. Takové klidné a nenásilné pojetí designu skutečných pětek. Upraveno úterý v 16:01 uživatelem eloga
Arthur N. Odesláno úterý v 16:08 Nahlásit Odesláno úterý v 16:08 Diky pebe, zes mi je tehdaaa pustil, mam je rad 2
Arthur N. Odesláno úterý v 16:08 Nahlásit Odesláno úterý v 16:08 před 8 minutami, eloga napsal: To je parádní a příjemný pohled. Takové klidné a nenásilné pojetí designu skutečných pětek.
Jiří Sedlák Odesláno úterý v 20:28 Nahlásit Odesláno úterý v 20:28 Jestli někdy něco pustím, tak tyhle to rozhodně nebudou. To musel navrhovat génius, tak brutální design a přitom tak pohodlný hodinky. Pokud je člověk zvyklej na nějakou váhu na ruce tak o nich ani neví. Navíc ten geniální tah, kterej se skokově zužuje do spony která tak není zbytečně masivní. Jako na jinejch hodinkách by to vypadalo blbě, ale na Monstra to pasuje jak prdel na hrnec. Všichni psali jak jsou geniální a mě to nějak míjelo, dokud jedny nevisely podezřele dlouho v inzerci. Jako nový a za dneska už směšnou cenu, když člověk vidí ceny na Ch24. Navíc mi je Brushie přivezl až před barák. Láska na první pohled, a hlavně po nasazení na ruku. Nic nesedí líp. A po týdnu 10 s plus. No prostě koupě století. Kdo nevyzkoušel nemůže vědět. Kolik jich tu asi bude ve verzi Dracula? Já, Lacifer, kdo další? 4
Jiří Sedlák Odesláno středa v 07:46 Nahlásit Odesláno středa v 07:46 A máme tu další geniální nákup geniální časomíry na pláž. Koupené cca 3 roky zpět nové na Timestore. S největší pravděpodobností někdo udělal chybu, protože tou dobou byly kolem 12000 všude, chvíli tam byly v akci za 9900 a najednou něco přes 7k, s kódem jaro10 mě nakonec vyšly na 6780 korun. Nikdy už jsem je za podobnou cenovkou neviděl. Vlastně jsem je nikdy neviděl pod 9 a půl. Po zaběhnutí, kdy šly dost do mínusu mi je v Onyxu seřídili, že chodí jako ty monstra. Jo a pravost ověřena, mají úplně stejně ujeté indexy 4 a 5 jako na produktovkách.
eloga Odesláno středa v 09:34 Nahlásit Odesláno středa v 09:34 před 13 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jestli někdy něco pustím, tak tyhle to rozhodně nebudou. To musel navrhovat génius, tak brutální design a přitom tak pohodlný hodinky. Pokud je člověk zvyklej na nějakou váhu na ruce tak o nich ani neví. Navíc ten geniální tah, kterej se skokově zužuje do spony která tak není zbytečně masivní. Jako na jinejch hodinkách by to vypadalo blbě, ale na Monstra to pasuje jak prdel na hrnec. Všichni psali jak jsou geniální a mě to nějak míjelo, dokud jedny nevisely podezřele dlouho v inzerci. Jako nový a za dneska už směšnou cenu, když člověk vidí ceny na Ch24. Navíc mi je Brushie přivezl až před barák. Láska na první pohled, a hlavně po nasazení na ruku. Nic nesedí líp. A po týdnu 10 s plus. No prostě koupě století. Kdo nevyzkoušel nemůže vědět. Kolik jich tu asi bude ve verzi Dracula? Já, Lacifer, kdo další? Brutální pojetí, moje řeč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se