lupo Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 sekať drevo, hrabať listy. jedine s najviac toolom ktorý vlastnim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
AKUC Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 SRPE ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
killko Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Včerajšie potápanie v kine, najviac zo všetkých hodiniek nosím práve tieto želvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kaktusář Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Mě ten ciferník s těma číslama k tomuhle stylu pouzdra nejde. A už vůbec ne jejich jakoby starobylej font. Navíc mi přijdou trochu velký a ty čísla malý, ciferník i přes ty čísla trochu prázdnej. Tohle bych nacpal do nějakejch oblekovek ve 36-37 klidně ve zlatě, na luxusním koženým pásku. Tam by to nadělalo víc parády. Tohle pouzdro si říká o nějaký pěkný jednoduchý leštěný indexy. Samozřejmě zpracování je na úrovni u náramku dokonce na úrovni gs, tomu se asi nic vytknout nedá. Ale tady se do mýho vkusu kluci japonský s tím cifrem netrefili. Sám víš, co já žeru, ale nemám, to z čeho jsi si dával ty dva náramky na porovnání. Ale to je jenom můj vkus, můj problém a nikdo mě nenutí si je kupovat. Tak to neber jako kritiku a užívej si je. 1
kaktusář Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 jj, chápu... já mám doma štvery relativně malý GS, takže mi vyhovuje, že tyhle jsou větší, jinak bych měl další malé seika. a na druhou stranu mám o něco větší longines, takže mi to tak nějak sedne do mé sbírky. chtěl jsem čísla typu breguet, chtěl jsem strukturovanej bílej ciferník, chtěl jsem něco jako reedici starejch hodinek, čili mi to všechno šlo dohromady jako super kauf ted ta moje seiko-sebranka vypadá takhle - vod každýho něco - akorát těch GS mám nějak moc, ale nemůžu si ohledně GS pomoct... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
kaktusář Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 ten font vychází ze sto let staré předlohy a není to z plezíru, ale je to přiznané i v oficiálním popisu hodinek verze s subčíselníkem je zas o něco tlustčí a myslim i těžší, takže jsem zvolil tu jednoduchou variantu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 SBGF019 nutně potřebuju a vůbec mi nevadí, že mám ruku 20 cm a jsou malý. 1
Ondrej71 Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 Japonský soláry a rádiem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Stifa Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 před 7 hodinami, Ondrej71 napsal: Japonský soláry a rádiem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Môžem ťa poprosiť.. aký model to je?
Hector_24 Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
sodekcz Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 (upraveno) @Stifa nejspíš SBTM323 Upraveno 5. prosince 2025 uživatelem sodekcz 1
Arthur N. Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
AKUC Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 pogue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Jiří Sedlák Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Dneska dopoledne baby Pogue a odpoledne Pogue. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Jiří Sedlák Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Teď na to koukám, že se za těch 8 hodin ani nerozešly a oboje drží do vteřiny. Ty větší rok 75 se zapnutým chronem v nule, menší rok 71 -1s. Lepší než všechno se 7S nebo 4R a asi i než většina 6R. Paráda, tyhle 61XX prostě žeru.
Ondrej71 Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 Seiko Actus z roku 1971 po servisu u mistra Jeronima Jako nové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
bacil.357 Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Prohodil jsem koncovky a je to lepší. Teď jsou vůle na obou stranách, ale ne tak velké. Za mě je to už akceptovatelné... Začínám si ty hodinky konečně užívat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
kopis Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 V jejich přirozeném prostředí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
ProF3T Odesláno 12. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se