Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
Odesláno

Mě ten ciferník s těma číslama k tomuhle stylu pouzdra nejde. A už vůbec ne jejich jakoby starobylej font. Navíc mi přijdou trochu velký a ty čísla malý, ciferník i přes ty čísla trochu prázdnej. Tohle bych nacpal do nějakejch oblekovek ve 36-37 klidně ve zlatě, na luxusním koženým pásku. Tam by to nadělalo víc parády. Tohle pouzdro si říká o nějaký pěkný jednoduchý leštěný indexy. Samozřejmě zpracování je na úrovni u náramku dokonce na úrovni gs, tomu se asi nic vytknout nedá. Ale tady se do mýho vkusu kluci japonský s tím cifrem netrefili. Sám víš, co já žeru, ale nemám, to z čeho jsi si dával ty dva náramky na porovnání. Ale to je jenom můj vkus, můj problém a nikdo mě nenutí si je kupovat. Tak to neber jako kritiku a užívej si je. 😁🦮

• Like 1
Odesláno

jj, chápu... já mám doma štvery relativně malý GS, takže mi vyhovuje, že tyhle jsou větší, jinak bych měl další malé seika. a na druhou stranu mám o něco větší longines, takže mi to tak nějak sedne do mé sbírky. chtěl jsem čísla typu breguet, chtěl jsem strukturovanej bílej ciferník, chtěl jsem něco jako reedici starejch hodinek, čili mi to všechno šlo dohromady jako super kauf :) 

ted ta moje seiko-sebranka vypadá takhle - vod každýho něco - akorát těch GS mám nějak moc, ale nemůžu si ohledně GS pomoct...

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

ten font vychází ze sto let staré předlohy a není to z plezíru, ale je to přiznané i v oficiálním popisu hodinek

verze s subčíselníkem je zas o něco tlustčí a myslim i těžší, takže jsem zvolil tu jednoduchou variantu

Odesláno

Teď na to koukám, že se za těch 8 hodin ani nerozešly a oboje drží do vteřiny. Ty větší rok 75 se zapnutým chronem v nule, menší rok 71 -1s. Lepší než všechno se 7S nebo 4R a asi i než většina 6R. Paráda, tyhle 61XX prostě žeru.

Odesláno

Prohodil jsem koncovky a je to lepší. Teď jsou vůle na obou stranách, ale ne tak velké. Za mě je to už akceptovatelné...

Začínám si ty hodinky konečně užívat. 

• Like 6

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...