Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A nevidel jsi tam prosim nazivo ty stribrny suma ? Propadne uz je asi nesmysl snit o tech starsich Sumo limitkach?

Na strieborné Sumo som šťastie v obchodoch nemal. Už sú dosť vykúpené. Sú ešte v eshopoch a pár zapadákovoch. Viem kde, ale nemal som cestu. Cenovo sa pohybujú okolo 750 EUR pri aktuálnom kurze. Žlté a zelené Sumo už je horšie, niečo ešte u priekupníkov, ceny už idú k 1000 EUR. Jedny žlté Sumá majú v hodinárstve neďaleko už pár rokov, ale chcú za ne na miestne pomery nezmyselnú pálku (1200 EUR) a o zľave nechcú počuť.

Fajnost :) 

Ale chtělo by starou korunku a info na cifru, že to nemá každej hejl :D

Mne sa doteraz najviac páčili snow, ale tieto nové sú tiež fajn :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když příspěvěk č.1000, tak SKZ331K s novým, pískovaným inženýrem :D

post-33388-0-23430300-1442338137_thumb.jpg

Moc se mi to líbí, s pouzdrem to ladí pěkně, takže origo pořád může být ve folii v krabici :)

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odkaz ke komentáři

Jsou festovní a sedí ti skvěle!

Dík, ale příští týden jdou z domu. Bohužel nejde sehnat dilek na tah a po hodině na ruce ji mám úplně odkrvenou :(

A jiný tah tam nesedí. Našel jsem na prodej jenom jeden a ten byl dražší než hodinky...

Ale nahradí je modré pily (Sawtooth), tak mi smutno nebude ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Dík, ale příští týden jdou z domu. Bohužel nejde sehnat dilek na tah a po hodině na ruce ji mám úplně odkrvenou :(

A jiný tah tam nesedí. Našel jsem na prodej jenom jeden a ten byl dražší než hodinky...

Ale nahradí je modré pily (Sawtooth), tak mi smutno nebude ;)

Aha, tak to mě mrzí, vím jak jsi z nich byl nadšen.

Pily jsou taky hodně zajímavý počin, osobně je mám ve stejné škatuli jako Stargaty - musim zkusit na ruce, podle fotek si nedokážu udělat názor.

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to mě mrzí, vím jak jsi z nich byl nadšen.

Pily jsou taky hodně zajímavý počin, osobně je mám ve stejné škatuli jako Stargaty - musim zkusit na ruce, podle fotek si nedokážu udělat názor.

Nadšen jsem z nich pořád, ale když to nejde, tak to nejde :(

Na pily se moc těším, jsem zvědavý, jak mi sednou. Takový předstupeň k tuňákům ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...