Jörg8X Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Atlasy jsou super, o tom žádná, ale víc se mi líbí modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Krmení dravé zvěře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 A nevidel jsi tam prosim nazivo ty stribrny suma ? Propadne uz je asi nesmysl snit o tech starsich Sumo limitkach?Na strieborné Sumo som šťastie v obchodoch nemal. Už sú dosť vykúpené. Sú ešte v eshopoch a pár zapadákovoch. Viem kde, ale nemal som cestu. Cenovo sa pohybujú okolo 750 EUR pri aktuálnom kurze. Žlté a zelené Sumo už je horšie, niečo ešte u priekupníkov, ceny už idú k 1000 EUR. Jedny žlté Sumá majú v hodinárstve neďaleko už pár rokov, ale chcú za ne na miestne pomery nezmyselnú pálku (1200 EUR) a o zľave nechcú počuť. Fajnost Ale chtělo by starou korunku a info na cifru, že to nemá každej hejl Mne sa doteraz najviac páčili snow, ale tieto nové sú tiež fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Atlasy jsou super, o tom žádná, ale víc se mi líbí modré taky byly bílé s hnědým koženým řemenem... taky vypadaly moc dobře ;-) Upraveno 15. září 2015 uživatelem Mitalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 ano,bylo,tyhle Seiko jsem ještě neměl,vypadaj hodně bytelný Na fotce vypadají bytelněji, než jsou ve skutečnosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Najpohodlnejsia kombinacia to nie je, ale nosit sa daju aj takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Najpohodlnejsia kombinacia to nie je, ale nosit sa daju aj takto Podle mě jim to moc sekne. A ať nejsem OT, tak já jsem dnes zkusil přezout na gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Na gume(i kdyz jiny) se mi libej nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Dostupného je tu toho dosť, ale dal som prednosť novým limitkám, keďže sa podľa mňa vydarili.Plus SRP653 boli jasné po prvom nasadení na ruku. Sadli jak riť na šerbel a svietia jak Fukušima.Budes to aj nosit? Ci to mas len na kseft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Když příspěvěk č.1000, tak SKZ331K s novým, pískovaným inženýrem Moc se mi to líbí, s pouzdrem to ladí pěkně, takže origo pořád může být ve folii v krabici Upraveno 15. září 2015 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Jak se nosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Jáááj, však povedz rovno... Tieto? cWP_20150913_16_23_12_Pro.jpg som ti hovoril ze ked mas kramy tak nechod nakupovat.. ale pjekne su. maju ten banicky znak na korunke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Jak se nosi? Super Už mám třetí a naprostá spokojenost, je skvěle udělaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Krmení dravé zvěře skxa33.jpg Jsou festovní a sedí ti skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Jsou festovní a sedí ti skvěle!Dík, ale příští týden jdou z domu. Bohužel nejde sehnat dilek na tah a po hodině na ruce ji mám úplně odkrvenou A jiný tah tam nesedí. Našel jsem na prodej jenom jeden a ten byl dražší než hodinky... Ale nahradí je modré pily (Sawtooth), tak mi smutno nebude Upraveno 15. září 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Dík, ale příští týden jdou z domu. Bohužel nejde sehnat dilek na tah a po hodině na ruce ji mám úplně odkrvenou A jiný tah tam nesedí. Našel jsem na prodej jenom jeden a ten byl dražší než hodinky...Ale nahradí je modré pily (Sawtooth), tak mi smutno nebude Aha, tak to mě mrzí, vím jak jsi z nich byl nadšen. Pily jsou taky hodně zajímavý počin, osobně je mám ve stejné škatuli jako Stargaty - musim zkusit na ruce, podle fotek si nedokážu udělat názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Aha, tak to mě mrzí, vím jak jsi z nich byl nadšen. Pily jsou taky hodně zajímavý počin, osobně je mám ve stejné škatuli jako Stargaty - musim zkusit na ruce, podle fotek si nedokážu udělat názor.Nadšen jsem z nich pořád, ale když to nejde, tak to nejde Na pily se moc těším, jsem zvědavý, jak mi sednou. Takový předstupeň k tuňákům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 som si vsimol Jaroonov podpis.. dobre mal som si to dat ochranit trademarkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Už ho má viac ľudí Ak vadí, tak ho vymažem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 GS jsou prodaný a na ruku se vrací varianta pro chudé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se