villain83 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Snow ale neni mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Snow ale neni modJasne, myslel jsem, zda bude obycejne monstra modifikovat na snow variantu. Delaji to cim dal vic kluci z Filipin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 tak ses dočkal, já taky:) Jsou super, neuvěřitelně pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 ]Hmm...staré jsou lepší, ještě že pudou na předělávku U novych v cerne je snad lepsi jen ta cervena vterinovka. Jinak zrovna u starych v cerne je paradni ta zelena lumi. U novych je bila a tak krasne nekontrastuje s cifrem. Hacking a rucni natah ozelym. Ikdyz nepritomnost tech minutovych cisel u novych dela cifernik opticky vetsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Jasne, myslel jsem, zda bude obycejne monstra modifikovat na snow variantu. Delaji to cim dal vic kluci z Filipin A dyt jo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) Alespoň na večerní čajový dýchánek SNWéčka, které poslední dobou velmi výrazně zanedbávám. (O chudinkách vintage oranžádách, jež si odpracovaly sezónu, ani nemluvím). Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Zadna divocina se konat nebude. Mam na ceste korunku a rucky ze starych monster a tmavy cifernik z frankenmonster je doma davno. Vyskladam si to pak vsechno vedle sebe a ktere rucky se mi budou k novemu ciferniku libit vic,ty tam pak necham dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Tak já jsem se včera přijal do rodiny nového člena a to Seiko MM300. A rozhodně nelituji, nádherné hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Tak já jsem se včera přijal do rodiny nového člena a to Seiko MM300. A rozhodně nelituji, nádherné hodinky.. PhotoGrid_1420810059745.jpgA dobre si udelal,super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 někdy překvapím i sám sebe, co všechno sem schopný koupit ..... a ještě je to velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 zkráceno ---- model nevím ... rolex zelená .... dokonce se mi to líbí a to sem tomu dával 10 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Jo,tuhle lahvove zelenou muzu.Pekna hodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Zadna divocina se konat nebude. Mam na ceste korunku a rucky ze starych monster a tmavy cifernik z frankenmonster je doma davno. Vyskladam si to pak vsechno vedle sebe a ktere rucky se mi budou k novemu ciferniku libit vic,ty tam pak necham dat.hehe, prej žádná divočina. to ti z toho zase vylezou další franknštajny .jak je to s korunkou - to se dá vyměnit samotná korunka a osička zůstane? jinak nevim, jak bys je natahoval....si myslim, že původní krémový ručky se k novýmu cifru s bílou lumi hodit nebudou..hodně zdaru, odvaha se cení a jsem zvědavej na výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) zkráceno ---- model nevím ... rolex zelená .... dokonce se mi to líbí a to sem tomu dával 10 minutVitej v klubu. Ja je mam s cernym ciselnikem, daval jsem tady reportaz... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78116-seiko-srp563k1-cesta-dom%C5%AF-n%C3%A1vod-k-n%C3%A1kupu-mimo-eu/ Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 ...okolo domu dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 ...okolo domu dobre kolem bloku v dýzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Tak rychlocvak, monstra dát na tah a můžu do hospody Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Tak rychlocvak, monstra dát na tah a můžu do hospody Muzu poprosit o detailnejsi fotku 7002 na ty kuzi?To vypada dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Aha,6309,ale to nevadi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se