Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

]Hmm...staré jsou lepší, ještě že pudou na předělávku

U novych v cerne je snad lepsi jen ta cervena vterinovka. Jinak zrovna u starych v cerne je paradni ta zelena lumi. U novych je bila a tak krasne nekontrastuje s cifrem. Hacking a rucni natah ozelym. Ikdyz nepritomnost tech minutovych cisel u novych dela cifernik opticky vetsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Alespoň na večerní čajový dýchánek SNWéčka, které poslední dobou velmi výrazně zanedbávám. (O chudinkách vintage oranžádách, jež si odpracovaly sezónu, ani nemluvím).

post-34682-0-13495600-1420756233_thumb.jpg

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři

Zadna divocina se konat nebude. Mam na ceste korunku a rucky ze starych monster a tmavy cifernik z frankenmonster je doma davno. Vyskladam si to pak vsechno vedle sebe a ktere rucky se mi budou k novemu ciferniku libit vic,ty tam pak necham dat.

Odkaz ke komentáři

Zadna divocina se konat nebude. Mam na ceste korunku a rucky ze starych monster a tmavy cifernik z frankenmonster je doma davno. Vyskladam si to pak vsechno vedle sebe a ktere rucky se mi budou k novemu ciferniku libit vic,ty tam pak necham dat.

hehe, prej žádná divočina. to ti z toho zase vylezou další franknštajny :).

jak je to s korunkou - to se dá vyměnit samotná korunka a osička zůstane? jinak nevim, jak bys je natahoval.

...si myslim, že původní krémový ručky se k novýmu cifru s bílou lumi hodit nebudou..

hodně zdaru, odvaha se cení a jsem zvědavej na výsledek.

Odkaz ke komentáři

zkráceno ---- model nevím ... rolex zelená :) .... dokonce se mi to líbí a to sem tomu dával 10 minut

Vitej v klubu. Ja je mam s cernym ciselnikem, daval jsem tady reportaz...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78116-seiko-srp563k1-cesta-dom%C5%AF-n%C3%A1vod-k-n%C3%A1kupu-mimo-eu/

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...