pebe Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 blbinky, blbinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 (upraveno) Ty tvé variace na téma "utopené" hodinky nemají chybu! Upraveno 12. října 2015 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 blbinky, blbinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 (upraveno) Honza.manta-zkus nejak zachytit uhel uchyceni toho skla,prosim pekne,to me zajima... Upraveno 12. října 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Foťák to moc nedává - je utopené, zkusím to. Ale je to boží - nikdy jsem to neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Na tema uchycení skla dam fotku seiko hodinek na ruce jednoho clovicka na wus... Ukrutnej model :-) http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=2468769 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Husty:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 (upraveno) Po dlouhé době jsem vyměnil pětky za decentní SQ.Naposled na ruce v červnu na abiturientském večírku, pak odpočívaly v krabici japonců až dnes třináctého.Má to svůj význam, ale já nerad přestavuju datum... takže za červenec a srpen dva dny zpět. Mi to neva. ** Upraveno 13. října 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Svoje pracovní..denně nosím v práci..koupený v roce 2007, jdou bez zastavení a nešetřím je..za ty peníze jsou výborný, sice jsou "esteticky" hodně poničené, ale pořád jdou dobře...cca 3-6 sekund do plusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Dnes decentně ... a to prý člověk nevstoupí dvakrát do téže řeky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Nejdříve jsem objednal 033, ale pořád jsem myslel na 035, no nedalo mi to a změnil jsem objednávku a tak mám teď na ruce tyhle krásky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Honza.manta-zkus nejak zachytit uhel uchyceni toho skla,prosim pekne,to me zajima...Ani já a ani můj telefon asi víc nedokáže ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Tyhle Monstra jsou proste paradni, mozna jeste kdyby meli minutovou lunetu, ale i s kompasovou jsou paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 (upraveno) Nic Upraveno 15. října 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 (upraveno) Honza.manta-diky,druha fotka to zachytila pekne. Upraveno 15. října 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Jsou to nejprovařenější hodinky na fóru, ale kvůli nové vložce lunety od Jaroona jsem je zabavil manželce. Takhle jsem si je vždycky představoval, kdy modrá je opravdu modrá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3RYCK Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Mám rád vôňu kože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Dnes Miláno, zítra, pokud se nic nevys..., tak Autodromo Nazionale Monza.Včera jsem měl malinkatou dušičku, když se mi 60 km před Milánem rozsvítilo dobíjení. Naštěstí mám novou baterii, tak jsem (bez posilovače) dojel až na hotel. Byl to naštěstí jen prasklý řemen, tak to bylo během chvilky hotové a dnes sme si mohli vychutnat shopping guide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 sarg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se