instant Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 cely tyzden GS: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 cely tyzden GS:Vitaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Nejsem vyloženě seikař, ale dlouhodobě nějaká seika mám(minimálně dvacet let). Když jsem po cca dvou letech shánění získal 6105 želvy, tak jsem si byl jistý, že jsem seiko naplněn. Potom jsem na pražském srazu viděl Ricousovy suma LE 2015 a přemýšlel jsem o nich. No a teď je mám už měsíc v kuse na ruce a jsou to další definitivní do mé kolekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Tak jsem si včera konečně vyzvedl SKX171 po servisu a mohl jsem na ně nabastlit Shark lunetu a vložku od Harolda. SKX007, kde to původně bylo, se vrátily do původního Coke modu Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Tož hezké to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Tož hezké to máš. Jo, dělají mi radost.Ale stejně se těším, až tě konečně omrzí ty 027 a budu si je moct od tebe koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 cely tyzden GS: Nejsem vyloženě seikař, ale dlouhodobě nějaká seika mám(minimálně dvacet let). Když jsem po cca dvou letech shánění získal 6105 želvy, tak jsem si byl jistý, že jsem seiko naplněn. Potom jsem na pražském srazu viděl Ricousovy suma LE 2015 a přemýšlel jsem o nich. No a teď je mám už měsíc v kuse na ruce a jsou to další definitivní do mé kolekce....děláte mi radost, pacienti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 ...l jsem na ně nabastlit Shark lunetu ... Je to funkční?čím to spouštíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Je to funkční?čím to spouštíš? Samozřejmě, že je to funkční Spouští se to tajným mechanizmem ukrytým mezi čísly 64 a 68. Vysuneš, otočíš, zacvakneš, zatřeseš, zakleješ, zatřeseš ještě jednou a vytáhneš z kalhot švýcara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 cely den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Zašli jsme s instantem na pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Hodinky parádní......ale to už není pivo,ale káva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Kancldajv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Jedna včerejší, jedna dnešní. Chtěl sem si "tyhle divný dnové" nějak prosvětlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Ty sarxy mas paradne sladeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Obludky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Toblin: díky moc, musím souhlasit s Dothem, který tu před pár dny psal, ze čím déle je má, tím je má raději ...nebo jsme jen v něčem stejně naladěný, jestli je to v jeho avataru jeho, che. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Zítra jedeme na vánoční trhy do Rakous a já zjistil, že nemám žádný hezký vintážní řemen. Tak jsem musel jeden narychlo spichnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Landmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se