Honza.manta Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To villain83Přesně tak, já je tak už jednou měl a přesně takhle se mi líbí. A stejně by tam byla druhovýroba a ne originál, takže je to stejně jedno. Jsou po celkovém servisu - servis strojku, nové sklo, ručky, ciferník a vložka lunety + přebroušení a přeleštění pouzdra. Takže by to stejně nebyl původní originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Jako, co jim nelze ubrat je to pohodlí, jsou super, pohodlnější hodinky jsem snad neměl, asi tak na stejno byly Suma, ale tohle je i optimální velikost, jen to chce zvyk na ten shroud . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Jasny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Jako, co jim nelze ubrat je to pohodlí, jsou super, pohodlnější hodinky jsem snad neměl, asi tak na stejno byly Suma, ale tohle je i optimální velikost, jen to chce zvyk na ten shroud .Nechci říkat, že jsem ti to říkal, ale JÁ TI TO ŘÍKAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) No jó nó :D ... Jinak přesnost od té doby, co je mám je 0s , paráda. Upraveno 10. února 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Já už asi tejden Seiko suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To vlozka je prisna:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 No na všechny ostatní hodinky jsem hodnej, ale tyhle to koukám nějak odnášej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Podívej, u mě to tak bylo. Bedna plná hodinek a ráno jsem bez přemýšlení sahal jen po nich. Dnes se při plném vědomí přinutím venčit i ty ostatní a dělá mi to radost, ale kdyby byly v bedně jediné, tak bych také spokojeně přežil To ti tak žeru, že by jsi přežil s jedním kusem v bedně pfffffff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Alespoň by měl větší výběr při nákupu nových ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Dneska byly tyhle tradiční.... Inspirován sousedním vláknem jsem je zároveň přeměřil: +2s/24h Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Za buro hodinky na celej zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To ti tak žeru, že by jsi přežil s jedním kusem v bedně pfffffffTo víš, že jo! Jedny v bedně a ten zbytek v šuplíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To víš, že jo! Jedny v bedně a ten zbytek v šuplíku Leda tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 dnes na modrej gume Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Těch šrámů začíná být nějak moc. Jak jsem nikdy hodinky nedrbal, tak poslední měsíce jsem si to vybral i s úroky. Asi jim pořídím nové sklo...Nevíte o nějakém pancéřovém??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Na tohle jsem bohuzel taky expert,nejlip na nove vymenenym sklicku po dvou dnech:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Stale Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Dnes 007 na koži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Otloukánky SKX si dneska chtěly odpočinout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se