Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Banana Turtle

Kombo roka!

attachicon.gifimage.jpeg

To je niečo príšerné. Nechcel som Ti už do vkusu kecať, ale nedá sa. Si jeden z mála ľudí, ktorý vie zladiť dve farby (z toho jedna je čierna) tak, že výsledok má okolo milióna odtieňov a spôsobuje mi zhoršovanie zraku. Pritom sám mám na hodinkách farby rád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja nevim, ale me ten strap nejak zasadne neurazi. Na vikend na leto v tom nevidim problem. Napriklad oranzova monstra na oranzovem natu se mi nelibi, protoze ty hodinky v tom uplne zaniknou. Tady je to fajn kontrastni. Borci, nejsou ty vase reakce jen proto, ze to tak udelal People?

Odkaz ke komentáři

No tak chlapci. Myslim si, ze ste zaujati. Niekto nosi zlate Crocsy a ho chvalite a ja tu nadherne dopasujem zlaty nato strap k potapkam s zlatymi indexami a zlatou lunetou ani idete sa pokakat. 

No schvalne akej farby nato strap by sa k nim hodil, ak nie tato. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

Ja nevim, ale me ten strap nejak zasadne neurazi. Na vikend na leto v tom nevidim problem. Napriklad oranzova monstra na oranzovem natu se mi nelibi, protoze ty hodinky v tom uplne zaniknou. Tady je to fajn kontrastni. Borci, nejsou ty vase reakce jen proto, ze to tak udelal People?

- zabiť hodinky strapom sa nedá nekomentovať

- farby majú odtiene a nie vždy je zlatá = zlatá, obyčajne žltá <> zlatá atd.

- nech si nosí čo chce, ale keď sem hodí foto, dáva kožu na trh

Pozri napríklad na emefa, mohol by sa obliecť do cirkusového stanu, na ruku si dať náramok z dúhy a na nohy topánky z kravy Milky, ale všetko mu hrá. Peopla vidíš od konca rukávu k prstom a stačí to.

Je mi tých hodiniek ľúto. Aj práce toho, kto sa zamýšľal nad tým, ako majú vyzerať u zákazníka.

Odkaz ke komentáři

Nejak sa to tu priostruje páni.. :D ako jedna vec je vkus, na to nemôže nikto nadávať keďže 100 ľudí-100 chutí ;) ja sa však prikláňam tiež k tomu "negatívnejšiemu názoru".. Všetkého veľa škodí a niekedy proste tie odtiene nesedia. Chcel by som to vidieť naživo.. Žltú ja milujem, našiel by som aj fotku kedy som mal žlté nohavice, modro-žltú kravatu s čierno-žltými manžetovými gombíkmy a samozrejme žlté subcifre na Breitlingoch bicolorach s 24car. zlatom, myslel som si že to už bude veľa ale nakoniec to sedelo perfektne! Záleží iba na tom, čo sa páči tebe ;) A viac by tam sedel čierny strap napr keď už si sa pýtal že aký iný ;) No aby to nebolo iba o výmene názorov, niečo z dneška.. Mám ich iba pár dní ale pocit akoby to boli mesiace.. Zanedlho na tahu, ktorý ešte odpočíva vo fólii ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

- zabiť hodinky strapom sa nedá nekomentovať

- farby majú odtiene a nie vždy je zlatá = zlatá, obyčajne žltá <> zlatá atd.

- nech si nosí čo chce, ale keď sem hodí foto, dáva kožu na trh

Pozri napríklad na emefa, mohol by sa obliecť do cirkusového stanu, na ruku si dať náramok z dúhy a na nohy topánky z kravy Milky, ale všetko mu hrá. Peopla vidíš od konca rukávu k prstom a stačí to.

Je mi tých hodiniek ľúto. Aj práce toho, kto sa zamýšľal nad tým, ako majú vyzerať u zákazníka.

Rozumim tomu, co rikas. Bez debaty Emef je v tomhle mistr. Priznam se, ze jeho fotky ale nestuduju do detailu, takze nevim, jestli kdyz k sobe ladi barvy, tak mu to sedi presne na odstin. A sladit neco presne na odstin je zatracene slozita vec.

Ovsem zpet k Peoplovu strapu. Dle fotek, jak mi je prezentuje muj pocitac, bych nedefinoval tu barvu jako zlutou, ale prave ladenou do zlata (zlato-zlutou) nebo jak to nazvat. Proste ve spojeni s temi hodinkami v tom nevidim problem. Napric forem by clovek narazil na daleko vetsi silenosti. Navic kdyz k tomu ma na fotce People cerny svetr, tak tam to dle me nema kam uhnout.

Ja Peopla neznam, nikdy jsem s nim nemluvil a nemam duvod se ho zastavat, ale obcas mi to prijde jako hon na carodejnice. Nevim, jaka je tu historie, protoze mi prislo, ze vsichni Seikonosi drzi pohromade. To se tu nekomu vyspal s manzelkou, nebo kde je problem?

Jasne, ze kdyz sem neco hodi, tak dava sam kuzi na trh. Ale to snad vsichni, ne? Navic si myslim, ze on si to uziva a obcas prudi schvalne :-)

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Zlaty nato ma presny odtien ako luneta a cifr. Vidim to nazivo. Verte mi. Napr ten zlty perlon bol fakt citronovo zlty, v pondelok som ho mal v divadle a dalo sa to, ale nebolo to ono :D hodinky schovane pod koselou. 

Toto je fakt humac. Tento nato stap nosit nebudem. 

Odkaz ke komentáři

Japan vs Swiss-USA

Odkaz ke komentáři

btw, ten zlty strap nie je zas uplna tragedia - na rozdiel od tych malych teplych bananikov - ale presne ako hovoria kolegovia, v lete na kupalisko. K ciernemu swetriku do kancla je to dost prvoplanovy pokus o originalitu za kazdu cenu. Vysledok: Pan Včelka v podnikovej kantine.

este otazka: komu sme tu chvalili zlate crocsy? :)

Odkaz ke komentáři

No asi jo ;)

On trochu Pipl i sklizi bouri za ten vitr, ktery zasel nekterymi svymi prikrymi komentáři, kdy hodnotil hodinkovy vkus ostatnich... Hlavne nováčků...

Ale musim se priznat, ze nektere vymeny me docela dost rozesmeji... No nic, obcas sranda musi bejt :-) smarja a ja na tohle moudro vyplacl svuj prospevek c.1000... :-o)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...