Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

no co čekat, jsou obrovský, vysoký a shodli jsme se, že ten Isofrane není žádná hitparáda. Chtělo by to něco užšího aby to hodinky neodtahovalo od ruky.

Jinak krásné zpracování, ručky, cifr, paráda. Luneta krásně kliká, kultivovaně, korunka jde krásně, prostě všechno jak má být. 

Až na to moje podvyživené zápěstí :D

Co takhle nosit jako přívěšek kolem krku? :)

Vypadalo by to stejně blbě jako jakékoliv jiné potápky na kůži...

Divery podle mne vypadají blbě na hadru, ale na pořádně jeté kůži rozhodně ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

mne sa k MM1000 hodi NATO, mesh, oyster, president.. videl som ich aj na vintaznej kozi (stara bejzbolova rukavica) a vyzerali gut, ale to uz musi clovek echt vyberat aby to sadlo. v tomto ohlade je panerai bozsky dizajn. to vyzera dobre aj na predkozke z potkana

som si dovolil nieco z vlastnej zahradky.. 

edit: jedine co mi k tomu neladilo bol ten isofrane.. a to mam ruku okruhlu jak odpadovu ruru

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

chlapi meli by jste si koupit poradny hodinky s normalni barvou...ta Vase dekadentni zlata je pro burzousty :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

a jak je prosím tě pohodlná? něco jako na MM300? Ta origo je pěkně měkká, ale ty vlny jsou možná zbytečně velký, tenhle placatej vypadá možná ještě o fous líp

DAL1BP je měkká a tenká ,MM300 je proti ní španělská bota. :)

Odkaz ke komentáři

dorazil balik ze Skywatches tak lenosime u Transformers s juniorem

jinac ta origo guma je na ch.u.j.a, je tvrda a nepoddajna tak hned frcely na Rios Albatros

Jj ... taková je Seiko guma a je to tak správně ... silikon na new želvách jsi sice pohodlný ... ale už to není "pravá" Seiko guma ;-) ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...