Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Stále monstra, ale čeká je pan doktor. Najednou nejde ve druhé poloze korunky štelovat day/date, prostě nereaguje. Takže si to přetáčím přes štelovaní casu, ale tam dám buďto den nebo datum ......

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem měl chvíli oboje, pro mne naprosto dokonalé hodinky ve všech směrech, ale nakonec zůstaly jen tmavé. Ale mít ty světlé stejné černé linky na indexech jako na ručkách, zůstaly by oboje a měl bych vystaráno.

S tou dokonalostí souhlasím, jsou opravdu pohodlné a dokážou se tvářit všestranně. Ještě před možností prohlédnout si obě verze na živo se mi vždy více zamlouvala černá varianta Sarbů a ač jsou i univerzálnější musím přiznat, že se mi nyní více líbí světlé. Možná pro tu zvláštní krémovou barvu ciferníku, kterou fotky ne vždy vystihují, ale která se mění podle světelných podmínek a vytváří hezčí efekty. Působí na mě živěji, jestli se to tak dá nazvat.

Odkaz ke komentáři

Dorazil jubilee na SKX013 ze Singupuru. Musim říct, že by jim fakt slušel, kdyby se upravily koncovky! Fotka teda mizerná :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem to střidal

Odkaz ke komentáři

.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...