matthias Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Pekne to mate vsichni. Ja dnes opet s no-daty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Co je to za model? Vypadají trochu jako Panerai. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 ...discus burgery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 sú krásne : SAGL ! vždy si ich s radosťou pozriem a tiše závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 ...discus burgerymoc pekna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Co je to za model? Vypadají trochu jako Panerai. :-) SAGL005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Stále monstra, ale čeká je pan doktor. Najednou nejde ve druhé poloze korunky štelovat day/date, prostě nereaguje. Takže si to přetáčím přes štelovaní casu, ale tam dám buďto den nebo datum ...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Taky jsem měl chvíli oboje, pro mne naprosto dokonalé hodinky ve všech směrech, ale nakonec zůstaly jen tmavé. Ale mít ty světlé stejné černé linky na indexech jako na ručkách, zůstaly by oboje a měl bych vystaráno.S tou dokonalostí souhlasím, jsou opravdu pohodlné a dokážou se tvářit všestranně. Ještě před možností prohlédnout si obě verze na živo se mi vždy více zamlouvala černá varianta Sarbů a ač jsou i univerzálnější musím přiznat, že se mi nyní více líbí světlé. Možná pro tu zvláštní krémovou barvu ciferníku, kterou fotky ne vždy vystihují, ale která se mění podle světelných podmínek a vytváří hezčí efekty. Působí na mě živěji, jestli se to tak dá nazvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mav. Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Kdyby tak ještě ten strojek byl "R" s ručním nátahem, místo "S". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Konečně hoši! Pěkná stránka. Ona je vlastně každá pěkná, kde není 10x SKX007/9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Dorazil jubilee na SKX013 ze Singupuru. Musim říct, že by jim fakt slušel, kdyby se upravily koncovky! Fotka teda mizerná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Jsem 200m hluboko pod papírama Šli z NATA zpátky na Jubilee, sluší jim víc. Pořád mi ale vrtá hlavou Super Oyster, nemůžu se rozhodnout jestli ho objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Včera jsem to střidal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Jsem 200m hluboko pod papírama Šli z NATA zpátky na Jubilee, sluší jim víc. Pořád mi ale vrtá hlavou Super Oyster, nemůžu se rozhodnout jestli ho objednat.Jubilee je nejlepší! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Melly, asi máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Na želvy jej nedám, zatím.. ale na SKX ho mám, je to hrozně pohodlný tah + se mi fakt líbí. Ale 100 lidí 100 chutí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Me se zase vice zamlouva oyster a proto jsem si jej k mym sxk dokoupil. Ikdyz je fakt, ze nazivo jsem vlastne jubilee nevidel, mozna bych zmenil nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Uz na me dlouho smutne koukaly z vitriny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Hrozně mě baví s tou černou lunetou je to ještě lepší. Málem jsem se při výměně podřezal, ale co už Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se