lucid Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Lucid a michalval- moc pekne kousky. Skoda ze tak stoupla jejich cena. Verim, ze se mi jedny taky podari splasit, rekneme ze je mam v dlouhodobem chronoplanu...Čím déle budeš odkládáš, tím více bude růst jejich cena a zároveň se bude snižovat pravděpodobnost, že najdeš kousek v původním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Seiko italian tuna chronograph Y187. Dneska spolu poprvé. Opět jako u všech Seiko, nádherné lumi indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Lucid a michalval- moc pekne kousky. Skoda ze tak stoupla jejich cena. Verim, ze se mi jedny taky podari splasit, rekneme ze je mam v dlouhodobem chronoplanu...Je to přesně jak píše lucid. Zrovna jsme o tom debatili: uvažoval jsem, že je vyměním za něco jiného, a když jsem zjistil za kolik se prodávají a že kousky v dobrém stavu pouzdra a s původními díly abys pohledal, tak jsem si to naštěstí rozmyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Na výletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 AndyAaron, tomas1346, Pavel K.: diky panove vcera i dnes sargSuper hodinky a super fotky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Tak už je můžu začít střídat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 cas na café ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Tak už je můžu začít střídat...Moc pěkné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Moc pěkné kousky.Děkuju, mám z nich velkou radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Seiko italian tuna chronograph Y187. Dneska spolu poprvé. Opět jako u všech Seiko, nádherné lumi indexyPěkně do toho jdes... neobvyklý kousek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Seiko italian tuna chronograph Y187. Dneska spolu poprvé. Opět jako u všech Seiko, nádherné lumi indexyZajímavej kousek. Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Další kancelářní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Dnešni pracovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Já dnes svůj nový kousek - SRP641 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesvagner Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Hneda reflexe nejen na ciferniku, ale i na lunete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se