alesvagner Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Nedele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Jedna mázlá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Nedělní lenošení u Chronomagu a dvoje už těžko sehnatelný Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Tak po 14dnech dovolene s malou (draha polovicka se ucila na statnice), nevim, co si ma dat Seikokot na pazouru:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Jeste jsem zapomnel fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 V pozadí dvě hory, uhodne někdo jaký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 šel jsem se kouknout na želvy. dvakrát s odstupem času, abych měl jistotu. a nic. jednak jsem přes všechno, co tu o nich bylo napsáno, nepřišel na chuť tvaru pouzdra, a když už bych tohle překousnul, tak mi ani jedna varianta úplně nevyhovuje. ještě tak nejvíc mě oslovily pepsiny, ale jen na gumě.. a s černým cifrem..? tak to děkuji.. modré, které byly původně nejvážnější kandidátky, tak působěj nevýrazně, úplně bez šťávy. tolik k želvám. takže jaký jsou nejlepší potápky? samozřejmě SKX009 - a nejlíp na jubilee . geniální tvar pouzdra jen tak něco nepřekoná a pohodlnost jubilee zrovna tak. první hodinky, který jsem si koupil podruhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 SG-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 To jsou skz325/327 a silver luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Tik-tak kinetic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Na dovolenou k moři jsou barevne strapy fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Včerejší fotohrátky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Na slniečku krásne žiaria. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Paradni oranz, moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Paradni oranz, moc pekne.Trocha prifarbované a aromatizované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Travex: jééé nejsou to ty moje, co měl pak 5etter? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Jo, to jsou ty putovní, ale mám pocit, že už svoji pouť už definitivně skončily a zůstanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Jo, to jsou ty putovní, ale mám pocit, že už svoji pouť už definitivně skončily a zůstanou Škoda docela fest se mi po nich stejská tak jsem chtěl začít lanařit...ale asi to teda nebudu ani zkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Ještě jedna z dovolene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se