Melly Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Dobre, moc dekuju. ;-) Sent from my iPad using TapatalkZáleží, jaké máš děti. :-) Mě když naši řekli, abych něco nejedl, tak jsem to proste nejedl. Ale je fakt že škumpu jsme měli když mi bylo asi 6-7 už :-) Ale také neznám nikoho, kdo by se přiotrávil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Vyrážím o svém volnu do matičky Prahy vybojovat bitvu s úřednickou hydrou. Na to se hodí jednoznačně pořádný tool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Ale také neznám nikoho, kdo by se přiotrávil... Ono je otázka, jak jedovaté to je. Výzkumy byly udělané v USA a amíci rádi zveličují.Jedovatá dotekem je třeba Škumpa jedovatá a Škumpa zákeřná a ta se u nás předpokládám, že vůbec nevyskytuje. Mimo to - jsou to jen keře a ne stromy. Škumpa orobincová, která je u nás nejběžnější, je sice také klasifikovaná jako jedovatá, také prý vyvolává dotekové alergie u některých citlivějších jedinců, ALE - výzkum byl zpracován v USA a já bych se raději nevyjadřoval k jejich výzkumům...Historicky je doloženo, že některé indiánské kmeny dokonce listí Škumpy orobincové kouřili, z plodů si připravovali tzv. "indiánskou limonádu" a kořeny používali na žluté barvivo na tvář a tělo... Takže si názor udělejte sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Ono je otázka, jak jedovaté to je. Výzkumy byly udělané v USA a amíci rádi zveličují.Jedovatá dotekem je třeba Škumpa jedovatá a Škumpa zákeřná a ta se u nás předpokládám, že vůbec nevyskytuje. Mimo to - jsou to jen keře a ne stromy. Škumpa orobincová, která je u nás nejběžnější, je sice také klasifikovaná jako jedovatá, také prý vyvolává dotekové alergie u některých citlivějších jedinců, ALE - výzkum byl zpracován v USA a já bych se raději nevyjadřoval k jejich výzkumům...Historicky je doloženo, že některé indiánské kmeny dokonce listí Škumpy orobincové kouřili, z plodů si připravovali tzv. "indiánskou limonádu" a kořeny používali na žluté barvivo na tvář a tělo... Takže si názor udělejte sami.Kouřili říkáš, jo? Žes to neřekl dřív, mohl jsem se občas aspoň pěkně zhulákat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Kouřili říkáš, jo? Žes to neřekl dřív, mohl jsem se občas aspoň pěkně zhulákat Chceš v pátek přivézt nějaké to listí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mapo Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Krásne slnečné ráno s pracovnou kávou na terase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Dneska se jde večer do "národního" takže vyhrály oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesvagner Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Po modrem blankytu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 "Funglovky" chvíli na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 "Funglovky" chvíli na ruce 20160608_143902.jpgJaky mame pocit pane? Oranz by byly lepsi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Tak zatím pocity takové všelijaké,hlavně jsem neměl hodně dlouho žádné Seika na ruce a je to celkem nezvyk S oranžádama nemohu srovnávat,jelikož jsem je nikdy na vlastní bulvy neviděl,natož abych je měl na ruce.No nic,stejně budou případně jenom na dovču . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Tak zatím pocity takové všelijaké,hlavně jsem neměl hodně dlouho žádné Seika na ruce a je to celkem nezvyk S oranžádama nemohu srovnávat,jelikož jsem je nikdy na vlastní bulvy neviděl,natož abych je měl na ruce.No nic,stejně budou případně jenom na dovču .Chapu, ja na M nedam dopustit. Mam je uz 3 rok a pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Chapu, ja na M nedam dopustit. Mam je uz 3 rok a pecka.Já měl loni na dovolený sněhule (SRP481) a celkem v pohodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Já měl loni na dovolený sněhule (SRP481) a celkem v pohodě .Ty jsou moc pekne, jen maji nizsi wr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Už skoro měsíc tyhle SARBY. Dovolím si tedy menší sumarizaci: velikost ideál, zpracování parádní, design super, velmi pohodné nošení, veliká univerzálnost, dostatečná WR, manuální nátah + korunka bez závitu, sedne jim i kůže, jako jedinou nevýhodu vidím sponu - dvě dírky na microregulaci jsou fakt málo. Bezkonkurenční hodinky za tu cenu. Původně jsem místo nich chtěl aquáče, ale sehnat správný model se mi nepodařilo, teď to vidím spíš na GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Už skoro měsíc tyhle SARBY. Dovolím si tedy menší sumarizaci: velikost ideál, zpracování parádní, design super, velmi pohodné nošení, veliká univerzálnost, dostatečná WR, manuální nátah + korunka bez závitu, sedne jim i kůže, jako jedinou nevýhodu vidím sponu - dvě dírky na microregulaci jsou fakt málo. Bezkonkurenční hodinky za tu cenu. Původně jsem místo nich chtěl aquáče, ale sehnat správný model se mi nepodařilo, teď to vidím spíš na GS. WP_20160608_13_17_09_Pro.jpgZapomněl jsi na safír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Tak jsem je opět nahodil na ruku.Holt si na sebe musíme trochu zvykat,dovolená je za dveřmi.Pakliže to nepůjde,tak půjdou ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Odpolední siesta v chládku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Té lumi nelze nic vytknoutPěkná baterka-yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se