Melly Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 GS pro chudé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Pekny den vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 ..dnes Arnie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 GS pro chudéVšak si je nech ... dobře ty Omegy doplňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Však si je nech ... dobře ty Omegy doplňují.Jsou moc fajn. Však to tak možná dopadně, že si je nechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Přímo se vybízelo, abych jim v tomto olověném počasí udělal jednu B&W fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Stale a porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Čekání na drahou a šup dom ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Stale a porad a pořád jsou nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 GS pro chudé veď sú super, možno ani expá nebudeš viac milovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 veď sú super, možno ani expá nebudeš viac milovať Je jen jeden způsob, jak to zjistit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Alpinisty a mala ma na ruce slunecni prstencove hodiny ala rok 1704:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Taky jsem tuhle kombinaci doma našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Víkendová Suma. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Sice ne na ruce, ale to překvapení když člověk vylezl z kina po nudném filmu a najednou srdíčko zaplesá... Seika na zdi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeteCZ Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Hlasim se do sluzby!Poslednich par mesicu jsem vic a vic citil potrebu koupit si "poradny" hodinky. Neustale jsem smejdil na internetu, v obchodech, tady na foru, prohlizel, studoval... Jelikoz mi financni situace konecne dovolila tech par penez uvolnit, vydal jsem se konecne do obchodu. Z toho, co jsem videl na internetu, jsem se rozhodl, ze koupim bud Seika nebo Certiny a v obchode se uvidi podle toho, co me vic zaujme. Jakmile mi padl zrak na tyto Seika SSA293K1, vedel jsem, ze je musim mit. Radost udelala i cenovka, nebot jsem obaval, ze bych si pak doma vycital koupi hodinek za +-20k (samozrejme vim, ze to je porad "entry level"). Avsak uz ted vim, ze jedny hodinky jsou malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Ja myslim, ze jsi to rozlouskl pekne... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Hlasim se do sluzby!Poslednich par mesicu jsem vic a vic citil potrebu koupit si "poradny" hodinky. Neustale jsem smejdil na internetu, v obchodech, tady na foru, prohlizel, studoval... Jelikoz mi financni situace konecne dovolila tech par penez uvolnit, vydal jsem se konecne do obchodu. Z toho, co jsem videl na internetu, jsem se rozhodl, ze koupim bud Seika nebo Certiny a v obchode se uvidi podle toho, co me vic zaujme. Jakmile mi padl zrak na tyto Seika SSA293K1, vedel jsem, ze je musim mit. Radost udelala i cenovka, nebot jsem obaval, ze bych si pak doma vycital koupi hodinek za +-20k (samozrejme vim, ze to je porad "entry level"). Avsak uz ted vim, ze jedny hodinky jsou malo. CAM00063.jpgKrásný, zde málo viděný kousek. Myslím, že u tebe chronobundus propuká v plné síle! Ať ti hezky slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Po pěti měsících jejich odložení znova na zápěstí a jsem rád,že jsem je nestřelil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se