Melly Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Přesně! Make it rain! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DaveG17 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Po dlouhé swiss vlně je už tento týden venčím potřetí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Normálne mi z toho asi tri sekundy hrabalo a kraba v strede vidím stále...
instant Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 lacnejsie nez chlast ti poviem..
kotuc20 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Tie GS sú proste úžasné. Keď raz vyrastiem tak si ich tiež kúpim. A tá fotka mi narobila zrakové problémy tiež.
AndyAaron Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 To je GMT, ne? Na vychode je uz pul treti a na zapade pul desate...
villain83 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 (upraveno) Z čeho je ta luneta? Furt ji máš nějakou podezřele čistou... Upraveno 30. listopadu 2016 uživatelem villain83
AKUC Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Dnes prvý krát na ruke v práci Včera dorazili z Japonska.Takže už ja som sa namotal a začal "fičať" na Seiko vlne. Už som myslel, že s tým skončím a asi pre pol rokom som predal svoje keramicke bondovky a speedmastery a kupil som si festiny. Už som nechcel toľko investovať.Ale zistil som, že toto je proste diagnóza a nedá sa to skončiť.Po náhodnej návšteve Seiko vlákna som sa opäť namotal, tento krát však nie na swis ale na Seiko Takže 009 sú začiatok a pomaly sa budem posúvať cez želvy po sumo a rád by som to završil MM.Ale dosť už bolo kecov a tu je rýchlocvak, mám z nich obrovskú radosť tak gratulujem, veru sú skvelé ...
MichalSVK Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 + za kreativitu GS fotky Krásne hodinky.
instant Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Z čeho je ta luneta? Furt ji máš nějakou podezřele čistou...Titankarbid
p3k Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 čumím na tu lumi odpoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 p3k: ten vyraz tvare si viem predstavit. Nieco ako "poprve v lesbickem baru"
p3k Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 no vyšel jsem nachvíli ven a pak se mi zdálo že jsem osvícen
instant Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 To iste by sa ti stalo v tom bare..
p3k Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 teď uvažuji, kde ten pocit vyjde dráž
JaRooN Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Slušňáckej "vodrbánek" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
minimus80 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Dnes som povysil na novy level chronostupna , stretol vyborneho remenara a doprial si shell cordovan na sarby ...jak nebicko v papulke Jo a videl/skusal si nomos metro a su krasne a prudko nositelne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se