lub Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Digitalizace, po cca 33 letech zase "digi" tak co jinýho do priusu, že jo...teda to auto ti v dobrým závidím, šel bych do něj hned, ale ani tenhle plus by nestačil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 @AndyAaron @DavidLC Pánové díky za podporu, asi to bude cesta do pekel, ale co... No možná mě zachrání to, že je zrovna nikdo nebude nabízet, když je budu shánět Já už si je několikrát zkoušel, ale pak si vždycky nejsem jist, jestli to bylo opravdu tak dobrý, jak jsem si v prvním opojení myslel. Každopádně je úplně vidím na zkracovací Crafter Blue gumě, akorát už asi nestihnu léto no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 @Mikefux Pro me by to rozhodne nebyly hodinky na denni noseni. Na to jsou moc velke a sportovni. Ale o vikendu no problemo. Musim zahajit ten vyprodej konecne a koupit jedny poradne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Digitalizace, po cca 33 letech zase "digi" Čo to preboha je? Tipujem, že miesto volantu to má touchscreen a analógové sú v blízkom okolí už len Tvoje ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 tak co jinýho do priusu, že jo...teda to auto ti v dobrým závidím, šel bych do něj hned, ale ani tenhle plus by nestačil Jj,Plusko,změna po Previi a Camry, já ty Toyky mám rád ;-) Kdyby jsi chtěl vyzkoušet,není problém :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Čo to preboha je? Tipujem, že miesto volantu to má touchscreen a analógové sú v blízkom okolí už len Tvoje ruky :-) volant to má,neboj. Zrovna já,zpátečník,co má ještě čudlikovou Nokii a tohle :-) Je to Prius plus,(hybrid od Toyoty) jediná "moderna" co mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jj,Plusko,změna po Previi a Camry, já ty Toyky mám rád ;-)Kdyby jsi chtěl vyzkoušet,není problém :-)tak previi mám jako rodinnej kočár a až jednou doslouží, tak jen těžko budu hledat odpovídající náhradu . jetej prius jsem chtěl pro sebe jako 2. auto, ale na ten účel zbytečně velký. ty starý toyoty jsou neuvěřitelně poctivě udělaný auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 tak previi mám jako rodinnej kočár a až jednou doslouží, tak jen těžko budu hledat odpovídající náhradu . jetej prius jsem chtěl pro sebe jako 2. auto, ale na ten účel zbytečně velký. ty starý toyoty jsou neuvěřitelně poctivě udělaný auta.Po Previi (když chceš stejnou třídu auta) když půjdeš jinam, tak vždy do horšího, o tom není žádná Vyzkoušel jsem asi vše (Sharan, Espace, Citroen, Lancie, Chrysler a jejich klony) vše horší.... Paradoxně nejblíž byl ten Espace...Buď lovit novější Previi (nemám zkušenost, ale jsem přesvědčený o "best buy", nebo Siennu (imho). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 mám ich rád, tá pepsi ma baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Po Previi (když chceš stejnou třídu auta) když půjdeš jinam, tak vždy do horšího, o tom není žádná Vyzkoušel jsem asi vše (Sharan, Espace, Citroen, Lancie, Chrysler a jejich klony) vše horší.... Paradoxně nejblíž byl ten Espace...Buď lovit novější Previi (nemám zkušenost, ale jsem přesvědčený o "best buy", nebo Siennu (imho).právě... sienny bys spočítal na prstech jedný ruky, previe už úplně mizí..kdo má ten si je hýčká..není nic dost OT..mám ich rád, tá pepsi ma baví taky je mám rád a dnes na ruce, vždyť to jsou přece nej seiko diversky! včera tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Miku myslím že MM300 jsou na tě jak ušitý ;-) "Tlapu" máme podobnou.Tuňáky nevím.... Já je zkoušel na gumě a velikostně na horní hranici,na tahu bych je taky rád zkusil.600MM by taky šly,ale když jsem je potřeboval,nebyly a asi jsem to rozchodil.Teda ASI :-)MM300 SBDX jsou proste vysoke. Strasne me to vzdycky pp case zacalo vadit. Tunaky jsou na ruce prijemnejsi, maji mensi lug2lug a protoze nemaji tak vystouple dynko,nosi se lip. MM600 jsou jeste vyssi nez MM300, ale jsou vetsi a lehci nez SBDX. Tam to chce uz vyzkouset, aby nozky nepresahovaly ruku. Posledni dobou lituju vsech ktere jsem prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 GS v kolone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 MM300 SBDX jsou proste vysoke. Strasne me to vzdycky pp case zacalo vadit. Tunaky jsou na ruce prijemnejsi, maji mensi lug2lug a protoze nemaji tak vystouple dynko,nosi se lip. MM600 jsou jeste vyssi nez MM300, ale jsou vetsi a lehci nez SBDX. Tam to chce uz vyzkouset, aby nozky nepresahovaly ruku. Posledni dobou lituju vsech ktere jsem prodal No právě,mě prostě MM300 neberou díky tomu poměru velikost výška.Kdyby měly větší průměr,pak o.k. (proto myslím že Mikefuxovi padnou). Já to i na své,taky malé, ruce už poberu a u těch MM600 jsem byl přesvědčený že jsou nenositelné a ejhle po chvíli to šlo. Jak mě jeden tady přesvědčil a pak mi je neprodal :-))Tuna na tahu si myslím taky že nepůjdou (jak říkáš),ale třeba se taky pletu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Ve vlaku Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem Tomashhhhh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Mladý nasadil v 9 letech vysokou laťku. Prý chce Marinemastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Najvyssi cas ist spat.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Pracovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Tuna forever. Jediný o kterých jsem nikdy neuvažoval ,že je pustim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se