Sweden Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Ano, Seiko vlnky jsou fajn, ale se 777 mi to přijde už moc univerzální/smutný. Třeba to ještě dáme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Tak jeste nejaky vesely nato aby to rozbilo :-) Ja si takhle porad hledam cestu k monstrum, vzdycky to chvilku jde a pak je nemuzu ano videt tak odpocivaj v krabicce, takova sinusoida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Sweden: zkus jinou verzi zelv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Kluci asi jsem to špatně napsal, teď v současném stavu, leštěné pouzdro + luneta, černý cifr a hnědá kůže je to dle mého estetického měřítka perfektní. Boj spočívá lehce ve tvaru pouzdra a v tom že mi přijdou na ruce menší než ve skutečnosti jsou , jinak nemám co vytknout, nosí se perfektně. Jenom prostě Redcrafty dávám na ruku zatím radši, dávám tomu ještě čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Sweden: jasne uz chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Tak jako bych nic nerekl :-) Upraveno 2. září 2017 uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthewicek88 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Dokázal by je někdo nacenit? Jsou po servisu a tlakovce u Tondaka. Přidán safír s dvojitým antireflexem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 podle me, kdyz uz zelvy, tak prave cerny, ktere skytaji nepreberne mnozstvi moznosti ohledne remenu a nato strapu. vsechny ty barevny kreace jsou o tohle ochuzeny a treba mne by se brzo okoukaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Uz 8 den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Na houbickach se zelenyma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Arthur N. > Moc hezký kombo ... Seiko/svetr/tráva ... takový myslivecký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Dnesni grilovacka.. Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Uz 8 denTano: dobrý , kde jsi ten podklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Svatoslav: to je cestou na nakup a podklad je nakupni taska, ktera byla k baliku pepsi zdarma . Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Arthur N. > Moc hezký kombo ... Seiko/svetr/tráva ... takový myslivecký díky, vždycky jsem chtěl být myslivec:) Opravdu jsem netušil, že ty Alpinisty mi budou dělat takovou radost a ani jsem neuvažoval, že bych je pustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Tak moje nové Mt. Fuji na vycházce s pešulou. Zatím velká spokojenost. Vypadají velké, ale jen na fotce. Je to průměr 44, tak že stejně, jako mají moje Colty a Victorinoxy. Na ruce sedí perfektně... Upraveno 2. září 2017 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Ta "5" na vteřinovce je moc hezký detail. A to barevné provedení - letní "časy" jako vyšité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 SARB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 VojtaJ a AKUC: pekne mate ty bile cifry chlapi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se