Simon Alexander Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Dneska to trochu hazelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 (upraveno) Seiko mi poslední dobou s pětkama dělá radost, jeden model hezčí, než druhej :-) Upraveno 17. září 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Dik! Ja co se ted vratil ze trilete dovolene v US, tak nejak nestiham ani instagram, ani poradne Chronomag. V US byla pohoda, tady chcou abych makal... Jsou te pekne hodinky, jsou velke, ale lug to lug jeste snesitelne.Jo, tyhle jsou fakt povedené. A dobré jsou i další novinky. Poslední dva roky se Seiko v rámci pětek docela vytáhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Výletní, počasí nic moc, ale to nerozhodovalo.Tak těmhle burčáček moc neuškodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 To souhlasim. V petkove rade mi delaji vetsi radost nez ve zbytku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 V pátek půjčené .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Přesně, jak říkáte. Pětky jsou prostě fajn: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Čakám na ženu, tak čumím na hodinky a fotím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Čekání na nákupech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Sklo je hardlex. Ked sa vratim domov, tak ich porovnam s povodnymi cocktailkami.IMG_8520.JPGMně právě ta verze s ukazatelem Power reserve přijde taková odvážnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Moje holky pro všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Moje holky pro všechno.Hezké holky i fotka se mi líbí. Burčák byl dobrý, ale já mu moc nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Mně právě ta verze s ukazatelem Power reserve přijde taková odvážnější.Na mna je to moc. Power reserve a este k tomu datumovnik. Vela ruciciek a ani to nie je chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Díky za návštěvu stánku! A jak už psal Chumpus, jsou to Seiko SRPB21K1. Vcera jsem zkousel tohle, vypada to zajimave a nato jim sedne. Model nevim, ale maj to v Helveti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Dlouho jsem bez nich nevydržel poté co jsem je na jaře prodal. Ale mám je pro svůj kancl diving zpátky !!!!! MM jsou prostě nejpohodlnější klasika na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Už bylo chladněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 poloviční MM, jak velikostí tak WR budu muset přeleštit sklíčko, aby bylo vidět na ručky a cifr, jinak docela dobrý na ten věk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Pěkný, kolik to má, 28mm ;-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 pravítkem měřeno mají cca 32mm přes lunetu, 35mm pouzdro bez korunky a 37mm s korunkou červen 1976, WR150, hi-beat strojek 2205(28 800 bph)nechápu proč tomu říkají lady/boy diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Super baby MM. Budeš mít pěknou dvojku s dospělými SBDX001. Už se těším až je ukážeš po přeleštění sklíčka. Indexy jsou super (-:Jaká mají Ref. číslo modelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se