Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To mi pripomina, kdyz jsem chtel zkusit na novych Seikach podle hodinove rucky a lunety urcit sever. Je k tomu ale potreba slunce, takze jsem to tenkrat asi tyden nemohl vyzkouset, protoze neslo ani uhadnout, kterym smerem slunce je. V Anglii tahle Seika proste nefunguji  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V kolone na D1

Tož pěkné.

Je to zvěrstvo dát dolů ty folie po těch letech ,ale udělal bych to taky protože neumím mít hodinky které nenosím.

Já bych si je vlastně kvůli těm foliím asi ani nekoupil protože by jich bylo pro mě škoda :)

Odkaz ke komentáři

SelfishMan: pekny ;)

Odkaz ke komentáři

....takze huaaaa ake pekne hodinky. ale tie folie boli stylove, to si mal nechat sterilne. Radsej by som kupil este jedny na dojebavanie.. preto nemozem mat ja take pekne Seika. taka nadhera, no to sa neda nosit.. 

Přesně tak jsem přemejšlel, přeci si nekoupím skoronový když můžu mít jedny dojebaný a nebát se je nosit :D  ale je to v pohodě, u blackheadů maj prej dřevěný fotra, tak se jim snad nic nestane...

Odkaz ke komentáři

Hosi vy jste hrozne setrivy, zivot je kratkej, zachvili budete v duchodu - je treba si uzivat a ne se bat to poradne rozbalit! Na co mi bude ze je za 20 let prodam treba o ?1000 draz, kdyz muzu byt tesne pred smrti, nebo jeste hur me potka starecka demence! :D

Přesně tak jsem přemejšlel, přeci si nekoupím skoronový když můžu mít jedny dojebaný a nebát se je nosit :D  ale je to v pohodě, u blackheadů maj prej dřevěný fotra, tak se jim snad nic nestane...

Odkaz ke komentáři

siwi a Svatoslav, mate pekne vy dva kontrasti :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...