EpsteinBarr Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Instant: ved kludne priznaj lutost, ze si ich predal...take male hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Dnes u nas na vychode chcije a chcije tak, ze musim najst sever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 To mi pripomina, kdyz jsem chtel zkusit na novych Seikach podle hodinove rucky a lunety urcit sever. Je k tomu ale potreba slunce, takze jsem to tenkrat asi tyden nemohl vyzkouset, protoze neslo ani uhadnout, kterym smerem slunce je. V Anglii tahle Seika proste nefunguji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Tak moje černá Monstra dostala nový kaučuk u pana Frýdla...A ještě zespodu s origo sponou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 V kolone na D1 Tož pěkné.Je to zvěrstvo dát dolů ty folie po těch letech ,ale udělal bych to taky protože neumím mít hodinky které nenosím.Já bych si je vlastně kvůli těm foliím asi ani nekoupil protože by jich bylo pro mě škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Ja si takto ospravedlnujem fakt, ze nechodim s Giselle Bundchen. Len by sa cicuska trapila a nebola by stastna.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Normalne v koscomu, divim se ze jim tam tak dlouho lezely, jsou paradni, ale mit je ulozeny ve foliich, na to ja nemam srdce, at pekne delaj radost na ruce.Klasicka podpultovka pro vyvolene. Pritom se stacilo jen zeptat na spravnem miste Ale ta cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SelfishMan Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Dneska jsem spolu se psem venku provětral i oranžády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 ... pro vyvolene...Počůvaj vyvolený.Už máš repor/foto z výletu nebo to je taky jen pro vyvolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 SelfishMan: pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Ja si takto ospravedlnujem fakt, ze nechodim s Giselle Bundchen. Len by sa cicuska trapila a nebola by stastna.. :-) Musel som poguglit, ale sak pekna baba...dobre srdce...vhodna do rodiny...Vsetko co maju mat tie spravne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skywalker.l Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Letošní Prospex Sky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Fuuuuj, po Leonardovi nikdy!Ja si takto ospravedlnujem fakt, ze nechodim s Giselle Bundchen. Len by sa cicuska trapila a nebola by stastna.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 ....takze huaaaa ake pekne hodinky. ale tie folie boli stylove, to si mal nechat sterilne. Radsej by som kupil este jedny na dojebavanie.. preto nemozem mat ja take pekne Seika. taka nadhera, no to sa neda nosit.. Přesně tak jsem přemejšlel, přeci si nekoupím skoronový když můžu mít jedny dojebaný a nebát se je nosit ale je to v pohodě, u blackheadů maj prej dřevěný fotra, tak se jim snad nic nestane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Hosi vy jste hrozne setrivy, zivot je kratkej, zachvili budete v duchodu - je treba si uzivat a ne se bat to poradne rozbalit! Na co mi bude ze je za 20 let prodam treba o ?1000 draz, kdyz muzu byt tesne pred smrti, nebo jeste hur me potka starecka demence! Přesně tak jsem přemejšlel, přeci si nekoupím skoronový když můžu mít jedny dojebaný a nebát se je nosit ale je to v pohodě, u blackheadů maj prej dřevěný fotra, tak se jim snad nic nestane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 jak keby my sme tu na tych seikach zarabali alebo co.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Poslední dobou cítím neodbytnou potřebu je každý den aspoň chvíli ponosit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 siwi: hezké, já tak trochu kontrast od tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Jojo, Svatoslave. Koukám, že i těmhle Seikům meš sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 siwi a Svatoslav, mate pekne vy dva kontrasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se