Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

shewcza: pekny fotky! Drzim palce, at se uzdravite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja jsem po vcerejsku zpet v rucickovem Seiko klubu... Nez na ne sezenu poradnej remen, tak chci napred vyzkouset jestli ma tento vztah nejakou nadeji na budoucnost :)

Kozene nato je pohodlne, ale je to jelenice, takze hodne mekke a hodinky na nem moc nedrzi.

c68acbe5d80162fa67e082a1430cc328.jpg

Takze je ted mam na Conneryovskem nato

ad7b0aac42bd79cb70bc7b5e6d75b9e3.jpg

Odkaz ke komentáři

Pekny patecni vecer preji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Ja jsem po vcerejsku zpet v rucickovem Seiko klubu... Nez na ne sezenu poradnej remen, tak chci napred vyzkouset jestli ma tento vztah nejakou nadeji na budoucnost :)

Kozene nato je pohodlne, ale je to jelenice, takze hodne mekke a hodinky na nem moc nedrzi.

c68acbe5d80162fa67e082a1430cc328.jpg

Takze je ted mam na Conneryovskem nato

ad7b0aac42bd79cb70bc7b5e6d75b9e3.jpg

Hodinky pěkný a v pěkném stavu.

Navíc ten kožich! :-)

Já si blb včera uklidil zimní bundy a ráno byla kosa jak na Sibiři  ( To nic Honzo)

Odkaz ke komentáři

Diky, kluci.

Kozich mam jako zakladni vybavu, obcas se hodi ;)

Hodinky jsou v peknem stavu. Jak uz to tak byva, spis mi k nim dopomohla nahoda. Lumi lumiuje kdyz se nasviti, ale rychle vadne a do rana nevydrzi. Co by ale clovek chtel po hodinkach z roku 77, ze? :)

Odkaz ke komentáři

jojo, Ondra je stupeň ochlupeni Robin Williams:))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

nooski: ty woe, to je bozi fotka!!!

Odkaz ke komentáři

Diky, kluci.

Kozich mam jako zakladni vybavu, obcas se hodi ;)

Hodinky jsou v peknem stavu. Jak uz to tak byva, spis mi k nim dopomohla nahoda. Lumi lumiuje kdyz se nasviti, ale rychle vadne a do rana nevydrzi. Co by ale clovek chtel po hodinkach z roku 77, ze? :)

77 vravis?

No hlasim sa ked ta prestanu bavit:)

Odkaz ke komentáři

tano: člověk se tu tahá se zrcadlovkou, řeší makrokroužky, osvětlení, stativy a nakonec zaujme fotka pořízená při čekání na rozjezd vlaku nekvalitním foťákem v mobilu?! :-D Ne, teď vážně. Sluší jim to neuvěřitelně. Ty hodinky mají 3 osobnosti. Jedna, kdy nejvíce vynikne sunburst, druhá, kdy vylezou právě indexy no a třetí s luminescencí. Korunu tomu však nasadila manželka, když prohlásila, že to jsou dámské hodinky...

Odkaz ke komentáři

nooski: a vidis, tyhle fotky mam rad. Vlastne jsem vubec nevedel, cim to je foceno a kde. Ta fotka ma uzasnou atmosferu, alespon pro me. Manzelce vyrid, ze ma pravdu :clap:

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Díky chlapiska za pochvaly. tano: nemůžu říct robě, že má v tomhle pravdu. Budu je muset vyfotit vedle opravdových dámských hodinek. Velikost je perfektní, nosí se pohodlně, day date, svítí ve tmě, neurazí v civilu ani k obleku... Už jsem to tu jednou zmiňoval v trochu jiném kontextu, ale pokud by člověk chtěl univerzální automatické hodinky, které neudělají ostudu při žádné příležitosti, tak tyhle by to splnily.

Odkaz ke komentáři

nooski: to byla sranda, jsou pekne a kazdy at si nosi co mu sedi ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...