tano Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 shewcza: pekny fotky! Drzim palce, at se uzdravite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Díky kamaráde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 hlavne sa ryhclo uzdravte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Díky Harwey Ještě jedna. Teda stejná, ale trochu jsem ji upravil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 I na malé ruce v malém autě..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ja jsem po vcerejsku zpet v rucickovem Seiko klubu... Nez na ne sezenu poradnej remen, tak chci napred vyzkouset jestli ma tento vztah nejakou nadeji na budoucnost Kozene nato je pohodlne, ale je to jelenice, takze hodne mekke a hodinky na nem moc nedrzi. Takze je ted mam na Conneryovskem nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Andy: vypadají zachovale, gratuluji. Dlouho jsem nějaké pěkné původní želvy sháněl, no potom jsem to vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Pekny patecni vecer preji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. března 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ja jsem po vcerejsku zpet v rucickovem Seiko klubu... Nez na ne sezenu poradnej remen, tak chci napred vyzkouset jestli ma tento vztah nejakou nadeji na budoucnost Kozene nato je pohodlne, ale je to jelenice, takze hodne mekke a hodinky na nem moc nedrzi. Takze je ted mam na Conneryovskem nato Hodinky pěkný a v pěkném stavu.Navíc ten kožich! :-)Já si blb včera uklidil zimní bundy a ráno byla kosa jak na Sibiři ( To nic Honzo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Diky, kluci.Kozich mam jako zakladni vybavu, obcas se hodi Hodinky jsou v peknem stavu. Jak uz to tak byva, spis mi k nim dopomohla nahoda. Lumi lumiuje kdyz se nasviti, ale rychle vadne a do rana nevydrzi. Co by ale clovek chtel po hodinkach z roku 77, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) jojo, Ondra je stupeň ochlupeni Robin Williams:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Pořád krásné pětečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 nooski: ty woe, to je bozi fotka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Diky, kluci.Kozich mam jako zakladni vybavu, obcas se hodi Hodinky jsou v peknem stavu. Jak uz to tak byva, spis mi k nim dopomohla nahoda. Lumi lumiuje kdyz se nasviti, ale rychle vadne a do rana nevydrzi. Co by ale clovek chtel po hodinkach z roku 77, ze? 77 vravis?No hlasim sa ked ta prestanu bavit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 tano: člověk se tu tahá se zrcadlovkou, řeší makrokroužky, osvětlení, stativy a nakonec zaujme fotka pořízená při čekání na rozjezd vlaku nekvalitním foťákem v mobilu?! :-D Ne, teď vážně. Sluší jim to neuvěřitelně. Ty hodinky mají 3 osobnosti. Jedna, kdy nejvíce vynikne sunburst, druhá, kdy vylezou právě indexy no a třetí s luminescencí. Korunu tomu však nasadila manželka, když prohlásila, že to jsou dámské hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 nooski: exkluzivna fotecka.. a hodinky vyzeraju uzasne.. klobuk dole.. z iPhone X cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) nooski: a vidis, tyhle fotky mam rad. Vlastne jsem vubec nevedel, cim to je foceno a kde. Ta fotka ma uzasnou atmosferu, alespon pro me. Manzelce vyrid, ze ma pravdu Upraveno 9. března 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Díky chlapiska za pochvaly. tano: nemůžu říct robě, že má v tomhle pravdu. Budu je muset vyfotit vedle opravdových dámských hodinek. Velikost je perfektní, nosí se pohodlně, day date, svítí ve tmě, neurazí v civilu ani k obleku... Už jsem to tu jednou zmiňoval v trochu jiném kontextu, ale pokud by člověk chtěl univerzální automatické hodinky, které neudělají ostudu při žádné příležitosti, tak tyhle by to splnily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 nooski: to byla sranda, jsou pekne a kazdy at si nosi co mu sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se