Dokusan Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 No chybí mi modré SBDC003. Nad zelenyma jsem nepřemýšlel, ale asi začnu
Ace84 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Martine, tak to bys měl žhavit ebay. Vypadá to, že zelená limitka byla okamžitě pryč. Jovani, koupil jsem zde. http://www.shoppinginjapan.net/szsc004-sumo
tano Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Monstra, peknou nedeli panove. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Večerné rozbaľovanie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Andy že by nový prírastok ? tie želvy som ešte nezaregistroval a s tým bond nato celkom fajn Ano, je to novinka ve staji. Nove modely me bud neberou nebo jsou za raketu, tak zkousim nejake stare m...ky
villain83 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Večerné rozbaľovanie IMG_20180311_232312887_HDR.jpgTo je nejaka limitka? Ty barvy nejak z ty fotky nerozeznam...
Lukyn77 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 na kopec s mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Pomerance Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 ti ty pomeranče nějak krvácej.. tak po jedenácti dnech chodu první seřízení, už se přebíhaly 20 vteřin. za mě velká spokojenost.na druhou stranu - asi bude muset něco z kola ven..to bude težký rozhodování. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 ti ty pomeranče nějak krvácej.. tak po jedenácti dnech chodu první seřízení, už se přebíhaly 20 vteřin. za mě velká spokojenost.na druhou stranu - asi bude muset něco z kola ven..to bude težký rozhodování. 20171001_1656281.jpgJakože + 2 sec/den? Tak ty bych si ovšem nechal, no discussion
LukeD Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Občas na ruce, občas - a to více času - mimo ni. Nicméně jak je vidět, už toho zažily fakt dost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Jakože + 2 sec/den? Tak ty bych si ovšem nechal, no discussiontak určitě - želvy zůstanou. jde o to, co jiného pustím. těch seiko potápek mám nějak moc.ale ani 4r nedělá zázraky, ta přesnost byla dána střídavým nošením a odkládáním. mít je na ruce furt, tak se předejdou asi víc.jinak nevím jak to mají ostatní želvisti, ale jak jsem je dal na ruku, tak jsem věděl, že je to prostě ono, všechno je to hezky vyvážený.stejně jak mám rád skx009 a sne107, tak tohle vypadá na další trvalej vztah
Dokusan Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Dnes oranžový, zítra černý a... Pozítří možná modrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Občas na ruce, občas - a to více času - mimo ni. Nicméně jak je vidět, už toho zažily fakt dost... Nedávaj to sem, nemôžem sa na ne pozerať. Krváca mi srdce, že som sa nechal ukecať a predal ich za smiešny peniaz miestnemu zlosynovi. Keby si ich aspoň bol nechal... Scheisse...
matthias Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Kancelarska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LukeD Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Nedávaj to sem, nemôžem sa na ne pozerať. Krváca mi srdce, že som sa nechal ukecať a predal ich za smiešny peniaz miestnemu zlosynovi. Keby si ich aspoň bol nechal... Scheisse... Jaj, pardon, já úplně zapomněl. Mě nikdy nepřestanou bavit ty jejich chameleonské změny. Co úhel pohledu, to jiné hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Dnes po dlouhé době venku, tak jsem vyvenčil grand cocktaily v kalužině a máňu alespoň na stole :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se