Nick06 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Kámoš už čeká. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 (upraveno) Moc dobré, škoda, že nejsou o trošku menší. Edit: pardon je to mázlý, všiml jsem si toho až na monitoru, odeslal jsem z mobilu, tam to vypadalo cajk. Upraveno 15. června 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 .. tak jsem je zas vytáhl na světlo boží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Seiko Mt. Fuji cestou z práce. Jiný Seiko zatím nemám, ale tyhle jsou fakt prima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Je mi do placu...kde je kua ten klub milovnikov malych hodiniek?Moja draha mi dnes vravi... "ty mas nove hodinky"? Takmer ma vystrelo, okamzita pohotovost, "ze to ako myslis?" pytam sa.A ona, ze take male hodinky u mna este nevidela, ci som si nahodou nevzal nejake jej, na ktore zabudla (ha ha ha)...ale ze skor si mysli, ze take som este nemal a ze urcite som si nieco kupil.GS dajvre, MM600 si nikdy nevsimla...to sa jej spodobuje s MM300, to je vsetko rovnake. Darth tuna registruje, ale ze to je hnusne. Na Sagarmatha povedala, ze su nadherne :-)A teraz na tieto Landaky, ze toto? Ze male, detske hodinky? Co s tym?Ano, foto skresluje, ale kedze mam 21,5cm zapästie, ozaj to je.... Sa tam vkuse kukam a vazne...no co s tym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Dnes se mi sešla doma dvojčátka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Je mi do placu...kde je kua ten klub milovnikov malych hodiniek?Moja draha mi dnes vravi... "ty mas nove hodinky"? Takmer ma vystrelo, okamzita pohotovost, "ze to ako myslis?" pytam sa.A ona, ze take male hodinky u mna este nevidela, ci som si nahodou nevzal nejake jej, na ktore zabudla (ha ha ha)...ale ze skor si mysli, ze take som este nemal a ze urcite som si nieco kupil.GS dajvre, MM600 si nikdy nevsimla...to sa jej spodobuje s MM300, to je vsetko rovnake. Darth tuna registruje, ale ze to je hnusne. Na Sagarmatha povedala, ze su nadherne :-)A teraz na tieto Landaky, ze toto? Ze male, detske hodinky? Co s tym?Ano, foto skresluje, ale kedze mam 21,5cm zapästie, ozaj to je.... Sa tam vkuse kukam a vazne...no co s tym?ˇManželka má vždycky pravdu, přece nebudeš nosit malý hodinky, pošli je dál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Vymen zenu.. abo hodinky. Daco z toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Zalevam Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Válejí se v inzerci, nečekejte dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Nato období... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Seiko obdobie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Pokud jsou v životě momenty, kdy se chce člověk zabít, je to zrovna tento. Dětský koutek v nákupním centru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Dyt tam mas podle fotky docela klid.. :-) Na ruce moje stale nedoresene jednonozky.. uz bych se mel dokopat je zkompletovat.. nemate nekdo ten koncovy dilek, treba ze starého tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Mě bohatě stačí jen atmosféra toho místa a je mně zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Sorry, že plevelím ale když kolega nade mnou už se ptá, je vůbec nějaká šance kde sehnat ty endlinky u Seika ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Už to budou dva roky a pořád mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se