Kani Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Se shroudem od Harolda Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 (upraveno) Za pár stovek z Aukra, mám z nich velkou radost. Jen otázka, kolik bude stát oprava toho hodinového kola. Hodinová ručička je zpožděná cca o 20 min. Upraveno 7. prosince 2018 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Dnes pohodová cesta přes Österreich a Landy na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Ctvrtstoleti stary petky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 K třicetinám jsem si udělal radost a koupil si první automaty. Vybral jsem Prasage SSA341J1 a jsem nadšenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 SNA526P1 s takrka nesehnatelnym modrým cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Nízké Tatry Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Kačacinka Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Tak dnes zas za soudruhama směr Peking-Urumqi a Seiko samo na ruce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 ...aj tak ma bavia uz len stare modely a tych co by som chcel uz je len zopar... Tak nejak. A ešte keď sa u dealera nájde nejaký ten NOS kúsok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Tohle jsem pekny digosky, kdy se to prodavalo, deset let zpet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura84 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Tohle jsem pekny digosky, kdy se to prodavalo, deset let zpet?Neviem presne, ale určite to je model starší viac, než desať rokov. U mňa jedny z najkrajších anadigi. Nevýhodou je čitateľnosť digi, ak je menej svetla a podsvietenie nemajú. Inak mi úplne vyhovujú. Logáro pre zábavu, celkom použiteľná worldtime funkcionalita, indikácia celej hodiny. Budík a stopky, ak by náhodou. Hlavne sa dobre nosia aj na náramku. Nepretáčajú sa na ruke, sú pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 No, ja si prave rikam, ze je znam, ale uz je to radu let, co jsem je nekde videl. Hezky hodinky, cumim, zes je sehnal novy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Asi jsou mi maly. Nebo nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 No, ja si prave rikam, ze je znam, ale uz je to radu let, co jsem je nekde videl. Hezky hodinky, cumim, zes je sehnal novy. To mám v posledných rokoch zábavku, že lovím po zastrčených obchodoch NOS kusy. Len som si doteraz nič nenechal. Anadigi ale zostanú určite, keďže ich cvakla manželka ako vianočný darček Tento kúsok podobne, dlhé roky vystavený vo vitríne. Bavia ma, ale budem ich zrejme musieť hodiť na kožu. Majú pekný náramok 22mm, v princípe aj dobre na ňom sedia. Len už je to dosť železa na ruke a občas trhajú chlpy, čo ma pochopiteľne nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se