Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

blackhead:

aj tak si uz ziadne hodinky nekupim!

Teda este jeden kusok, ale to bude posledny.

:helpsmilie:

edit: co pijes?

edit2: super obrus

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
  • Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

kdybych si mohl vybrat jedny jediný bez ohledu na cenu, SBGX117 jsou jasná volba. Ale dovolit si je bohužel nemůžu :(

sbgx117-1.jpg?t=1413402748

Odesláno

To je fakt. Taky jsem se díval.

Je to zajímavý, jak může různý světlo hodinky změnit.

Hlavně dvanáctkovej index vypadá jak kdyby byl vadnej a přitom je v reálu úplně v pořádku a je to jenom hra světla.

Odesláno

pravdu máte vlastně oba... Je to focený z tohohle domu. Jinak je to dům postavenej těsně před první světovou válkou a jde o styl moderny s prvkama kubismu a secese :-)

Vterinovka je fakt boží a je tam V743. Už jsem se i dopátral že jsou to 2001

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já si říkal, že to je trochu moc dole! Není zajímavost toho domu i to, že má na dvoře schodiště, ale přístup na něj je ze Seifertovy dávno zaslepen?

Já bydlíval v Řehořovce, měl jsem balkon rovnou nad tehdy ještě funkční tratí přes most, ze kterého je fotka domu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

On ten dům s Řehorovou nic moc společného nemá a seifertka je už o dost dál, ale tady je pěkná fotka z té železniční lávky s domem kde bydlím já a se schodištěm o kterém asi mluvíš...

Nebo existuje ještě jiné? Tady ve spodním Žižkově je totiž možný úplně všechno :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...