Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Mateon, ty teda ides ako motorova pila. Pre mna, ako nevintážistu - nadherne kusky.

Tie Lord Marvel by som bral vsetkymi desiatimi. Akurat, potom ako by som ich nasadil na moju tlapu, zacalo by mi byt do placu.

A farkyho luneta sa skor hodi k inej knihe.  .....zaver Cesty krve :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mateon, ty teda ides ako motorova pila. Pre mna, ako nevintážistu - nadherne kusky.

Tie Lord Marvel by som bral vsetkymi desiatimi. Akurat, potom ako by som ich nasadil na moju tlapu, zacalo by mi byt do placu.

A farkyho luneta sa skor hodi k inej knihe. .....zaver Cesty krve :-)

Haha ďakujem, budem este postovat ďalej moje vintage kúsky. No Lord Marvel majú 35mm bez korunky čiže nie su najväčšie

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Vložka lunety je z čeho, tusis?

nevím ..... na několika místech píšou titan + keramika ...... leskne se to jako psí koule, takže to může bejt i plastový :) ..... až to drbnu tak budu chytřejší

teda jesli ten dotaz byl na mně

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Byl. Já se tady už na to kdysi někoho ptal a taky nevěděl. Sem si říkal, jestli to nebude stejnej matros, jako na MM300.

v recenzi fratello píšou keramika .... tak asi keramika ..... v zásadě mi to je jedno ..... ještě jsem žádnou lunetu nikdy nedomrdal ..... pohybuju se pomalu

glossy ceramic and bright white numerals

Odkaz ke komentáři

Ja som napriklad neznalec najhrubsieho zrna, aj ked si citam recenzie a specifikacie... kedze si kupujem hodinky len podla toho, ci sa mi pacia, alebo nie a este obcas podla nejakych cisel co pisu na zadnej krytke hodiniek a obcas aj na prednej strane :-)

Odkaz ke komentáři

Ja som napriklad neznalec najhrubsieho zrna, aj ked si citam recenzie a specifikacie... kedze si kupujem hodinky len podla toho, ci sa mi pacia, alebo nie a este obcas podla nejakych cisel co pisu na zadnej krytke hodiniek a obcas aj na prednej strane :-)

no ..... mě hodinky už nebavěj vůbec, ale zjistil sem, že už nemám žádný mechanický hodinky jenom samej akumulátor (teda jedny mechanický mám, ale ty sem už odkázal synovi..... takže nemám) 

takže úvaha byla taková, že nechci akumulátor ...... musí to jít tak nějak přesně, abych nebyl vyloženě nasranej (jenom trochu) ......  nesmí to vypadat jako rolex ....... noa první servis musí bejt až po mojí smrti, páč se s tím nechci otravovat

tak to snad klapne

Odkaz ke komentáři

v recenzi fratello píšou keramika .... tak asi keramika ..... v zásadě mi to je jedno ..... ještě jsem žádnou lunetu nikdy nedomrdal ..... pohybuju se pomalu

glossy ceramic and bright white numerals

Tak jim to budem věřit. Hlavně si je neber do práce, ti tam něco spadne a jak to budeš lovit, někde je strejchnes vo plechovej dekl.
Odkaz ke komentáři

Tak jim to budem věřit. 

je mi to fakt jedno ..... osobně mám radši plech ..... ten jenom odřeš a jede se dál ..... keramiku sice lehce neodřeš, ale rovnou se rozsype ..... takže já keramiku nijak zvlášť nepreferuju ......je to jenom taková highend píčovina pro vometáky

Odkaz ke komentáři

S tím naprosto souhlasím. Já drbnul jak keramickou, tak safirovou lunetu. Vůbec nevím, kde a jak se mi to povedlo, ale evidentně se stačí šikovné trefit a nemusí to bejt ani velká rána. Já tvrdím už dlouho, že bejt na MM300 plechová luneta a ne ten nesmysl, co tam je, bylo by to lepší. Normální plechová vložka, nic víc. A taky by nová pak nemusela stát to, co stojí. To mi na těch hodinkách vadí nejvíc. To, že to daj i na SLA025 za kilopade, už je jenom smutnej konec příběhu jinak nadhernejch hodinek...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...