Radik Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Mateon, ty teda ides ako motorova pila. Pre mna, ako nevintážistu - nadherne kusky.Tie Lord Marvel by som bral vsetkymi desiatimi. Akurat, potom ako by som ich nasadil na moju tlapu, zacalo by mi byt do placu. A farkyho luneta sa skor hodi k inej knihe. .....zaver Cesty krve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateon Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Mateon, ty teda ides ako motorova pila. Pre mna, ako nevintážistu - nadherne kusky.Tie Lord Marvel by som bral vsetkymi desiatimi. Akurat, potom ako by som ich nasadil na moju tlapu, zacalo by mi byt do placu. A farkyho luneta sa skor hodi k inej knihe. .....zaver Cesty krve :-)Haha ďakujem, budem este postovat ďalej moje vintage kúsky. No Lord Marvel majú 35mm bez korunky čiže nie su najväčšie Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 se seikem navěky ...... zalezem pod deky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Dobrý dobrý, nedávno jsem je zase málem koupil, ale to bych pak nenosil tuňáky a byl bych smutnej. Dřív jsem nad nima vohrnoval rypák, ale už bych je asi i nosil. Vložka lunety je z čeho, tusis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 (upraveno) Vložka lunety je z čeho, tusis?nevím ..... na několika místech píšou titan + keramika ...... leskne se to jako psí koule, takže to může bejt i plastový ..... až to drbnu tak budu chytřejší teda jesli ten dotaz byl na mně Upraveno 22. července 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 se seikem navěky ...... zalezem pod dekySuper volba, to jsou ty z Koscomu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Byl. Já se tady už na to kdysi někoho ptal a taky nevěděl. Sem si říkal, jestli to nebude stejnej matros, jako na MM300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Byl. Já se tady už na to kdysi někoho ptal a taky nevěděl. Sem si říkal, jestli to nebude stejnej matros, jako na MM300.v recenzi fratello píšou keramika .... tak asi keramika ..... v zásadě mi to je jedno ..... ještě jsem žádnou lunetu nikdy nedomrdal ..... pohybuju se pomalu glossy ceramic and bright white numerals Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Ja som napriklad neznalec najhrubsieho zrna, aj ked si citam recenzie a specifikacie... kedze si kupujem hodinky len podla toho, ci sa mi pacia, alebo nie a este obcas podla nejakych cisel co pisu na zadnej krytke hodiniek a obcas aj na prednej strane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Ja som napriklad neznalec najhrubsieho zrna, aj ked si citam recenzie a specifikacie... kedze si kupujem hodinky len podla toho, ci sa mi pacia, alebo nie a este obcas podla nejakych cisel co pisu na zadnej krytke hodiniek a obcas aj na prednej strane :-)no ..... mě hodinky už nebavěj vůbec, ale zjistil sem, že už nemám žádný mechanický hodinky jenom samej akumulátor (teda jedny mechanický mám, ale ty sem už odkázal synovi..... takže nemám) takže úvaha byla taková, že nechci akumulátor ...... musí to jít tak nějak přesně, abych nebyl vyloženě nasranej (jenom trochu) ...... nesmí to vypadat jako rolex ....... noa první servis musí bejt až po mojí smrti, páč se s tím nechci otravovat tak to snad klapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 v recenzi fratello píšou keramika .... tak asi keramika ..... v zásadě mi to je jedno ..... ještě jsem žádnou lunetu nikdy nedomrdal ..... pohybuju se pomalu glossy ceramic and bright white numeralsTak jim to budem věřit. Hlavně si je neber do práce, ti tam něco spadne a jak to budeš lovit, někde je strejchnes vo plechovej dekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 seikocalypsa toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Tak jim to budem věřit. je mi to fakt jedno ..... osobně mám radši plech ..... ten jenom odřeš a jede se dál ..... keramiku sice lehce neodřeš, ale rovnou se rozsype ..... takže já keramiku nijak zvlášť nepreferuju ......je to jenom taková highend píčovina pro vometáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 S tím naprosto souhlasím. Já drbnul jak keramickou, tak safirovou lunetu. Vůbec nevím, kde a jak se mi to povedlo, ale evidentně se stačí šikovné trefit a nemusí to bejt ani velká rána. Já tvrdím už dlouho, že bejt na MM300 plechová luneta a ne ten nesmysl, co tam je, bylo by to lepší. Normální plechová vložka, nic víc. A taky by nová pak nemusela stát to, co stojí. To mi na těch hodinkách vadí nejvíc. To, že to daj i na SLA025 za kilopade, už je jenom smutnej konec příběhu jinak nadhernejch hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Super volba, to jsou ty z Koscomu?Urcite, koscom je u florence a ypo jezdi busem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Urcite, koscom je u florence a ypo jezdi busem ...ty bys moh bejt detektiv ...... a koupil sem je částečně za stravenky a dph za flexi pasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Urcite, koscom je u florence a ypo jezdi busem ...To říkám furt, že ten podnik je zlatej důl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 ..... a koupil sem je částečně za stravenky a dph za flexi pasyTos měl říct dřív, neutratil bych je všechny za dovolenou a bylo by na Willardy (kdybych ukecal nějakou slevu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se