Přejít na obsah

změna jména

Ruiz.aw

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, měl bych jednu otázku na kterou jsem zde nenalezl odpověď. Rád by jsem si změnil zde na fóru jméno ( dal bych si radši přezdívku, abych nevybočoval :-) ), ale netuším jak na to. Pořadí někdo? Předem děkuji.

Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 12:58, People napsal:

My uz sme si na teba takto zvykli, ale mozes si zalozit novy nick, nie?

no, já si spíše čtu, než dávám příspěvky, tak mi jde o to, aby mi aspoň ty co jsem dal zůstaly ..... Ale kdy už jsem tak provařenej:-), tak to nechám postaru.
Odesláno

kdysi jsem to s Kamilem řešil, odpověď byla jasná - "Založ si novej nick." Rychle, stručně, jasně:-)

Odesláno

Odpovím volnou citací Kamila: """Jde to, ale dělám to jen zcela vyjímečně, např. při nevhodně zvoleném Nicku ve formě civilního jména.""" Proto si myslím že by jsi zcela vyjímečně mohl uspět a něco rozumného s Kamilem vymyslet. 

Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 13:53, Radimk napsal:

Odpovím volnou citací Kamila: """Jde to, ale dělám to jen zcela vyjímečně, např. při nevhodně zvoleném Nicku ve formě civilního jména.""" Proto si myslím že by jsi zcela vyjímečně mohl uspět a něco rozumného s Kamilem vymyslet.

Ano, je to civil. jméno. Takže kdyžto nepůjde, křičet nebudu. Když to půjde, tak to bude supr. Již jsem mu napsal.
Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 13:31, Rodkopf napsal:

Chceš to změnit na Tomášpokoj? 

:lol2:  :lol2:  ..Sorry,ale musel jsem.. :whistling:

Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 15:18, tomaszimmer napsal:

Je to pořád lepší než mít jméno Tomáš Těžký :-)

to rozhodně...a mít pak ještě za ženu Barboru, dej pokoj :)

Odesláno

Takže, rád bych poděkoval všem za fundované ......... i za ty nefundované :)  rady a hlavně za kladnou reakci Kamila!

Povedlo se.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...