Přejít na obsah

změna jména

Ruiz.aw

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, měl bych jednu otázku na kterou jsem zde nenalezl odpověď. Rád by jsem si změnil zde na fóru jméno ( dal bych si radši přezdívku, abych nevybočoval :-) ), ale netuším jak na to. Pořadí někdo? Předem děkuji.

Odesláno

My uz sme si na teba takto zvykli, ale mozes si zalozit novy nick, nie?

no, já si spíše čtu, než dávám příspěvky, tak mi jde o to, aby mi aspoň ty co jsem dal zůstaly ..... Ale kdy už jsem tak provařenej:-), tak to nechám postaru.
Odesláno

kdysi jsem to s Kamilem řešil, odpověď byla jasná - "Založ si novej nick." Rychle, stručně, jasně:-)

Odesláno

Odpovím volnou citací Kamila: """Jde to, ale dělám to jen zcela vyjímečně, např. při nevhodně zvoleném Nicku ve formě civilního jména.""" Proto si myslím že by jsi zcela vyjímečně mohl uspět a něco rozumného s Kamilem vymyslet. 

Odesláno

Odpovím volnou citací Kamila: """Jde to, ale dělám to jen zcela vyjímečně, např. při nevhodně zvoleném Nicku ve formě civilního jména.""" Proto si myslím že by jsi zcela vyjímečně mohl uspět a něco rozumného s Kamilem vymyslet.

Ano, je to civil. jméno. Takže kdyžto nepůjde, křičet nebudu. Když to půjde, tak to bude supr. Již jsem mu napsal.
Odesláno

Chceš to změnit na Tomášpokoj? 

:lol2:  :lol2:  ..Sorry,ale musel jsem.. :whistling:

Odesláno

Takže, rád bych poděkoval všem za fundované ......... i za ty nefundované :)  rady a hlavně za kladnou reakci Kamila!

Povedlo se.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...