safi Odesláno 30. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 A nevypovídá ten origo řemen něco i o hodinkách? Zcela na rovinu, Seiko u hodinek do 10 000 CZK nedělá moc dobré řemeny....to nemám problém přiznat. Ale kvalitní kovový tah (pokud pominu řadu Spirit) u Seiko Sumo je neskutečně dobrý a u těch nových modelů, případně Alpinistů je hodně dobře udělaný.
Well Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Zvažuju jestli koupit Alpinisty nebo nové SARB021, případně dokonce SARC007. Základním kritérium: hodinky musí tvořit protiklad k mým mým Stowám, tj. černý ciferník, kvalitní kovový tah, větší velikost....a "komplikace" (automatický nátah a datum jako protiklad k jednoduchému strojku Peseux 7001) Si myslím, že zelené nebo krémové Alpinisty jsou dostatečně jiné , jen nesplňují některé požadavky (černou barvu, kovový tah, atp.). Pokuď bych já měl volit černá Seika, tak jedině Spirity. Na ruce vypadají větší než Alpinisty (i když jsou o 1mm menší) a prostě mi přijdou vyváženější než zde uvedené hodinky, které nemají ani jméno .
safi Odesláno 30. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) Si myslím, že zelené nebo krémové Alpinisty jsou dostatečně jiné , jen nesplňují některé požadavky (černou barvu, kovový tah, atp.). Pokuď bych já měl volit černá Seika, tak jedině Spirity. Na ruce vypadají větší než Alpinisty (i když jsou o 1mm menší) a prostě mi přijdou vyváženější než zde uvedené hodinky, které nemají ani jméno . Spirity jsem měl (černé i ty s modrými ručičkami) a s oběma jsem byl spokojen. Na aplinistech se mi líbí jejich historie + mám hrozně rád horskou turistiku. Uvažuju vážně nad těmi béžovými na ocelovém tahu, ty černé se mi právě moc nelíbí..spíše hodinky do města než do přírody... Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem ¨safi
Well Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Já je nosím moc rád. Jejich velikost je sice na pohled menší, ale nemám problém je mít na ruce celý den. Třeba Pacardty (42mm) nosím taky rád, ale díky velikosti mi korunka už po delší době začne vadit. Taky se mi líbí jejich retro design. Přemýšlel jsem i o světlých, ale kovový tah bych hned vyměnil za světlehnědého aligátora. Naštěstí to te´d není aktuální, ale třeba na ně ještě dojde. Jinak na Seiku mám rád, ža za rozumný peníz nabízí originální hodinky zpracované o třídu lépe než konkurence (viz Samuraje, Riki Watanabe, Spirity, Alpinisty, atp.). Bohužel k tomu prodávají ještě spoustu braku jako Casio a spol.
safi Odesláno 30. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Já je nosím moc rád. Jejich velikost je sice na pohled menší, ale nemám problém je mít na ruce celý den. Třeba Pacardty (42mm) nosím taky rád, ale díky velikosti mi korunka už po delší době začne vadit. Taky se mi líbí jejich retro design. Přemýšlel jsem i o světlých, ale kovový tah bych hned vyměnil za světlehnědého aligátora. Naštěstí to te´d není aktuální, ale třeba na ně ještě dojde. Jinak na Seiku mám rád, ža za rozumný peníz nabízí originální hodinky zpracované o třídu lépe než konkurence (viz Samuraje, Riki Watanabe, Spirity, Alpinisty, atp.). Bohužel k tomu prodávají ještě spoustu braku jako Casio a spol. Souhlas...prodával jsem je s velmi těžkým srdcem....
gas Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 well: dej sem pak foto, já nesnáším hnědou, takže boty, pásky, peněženky a řemeny u hodinek jedině černé
gas Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 safi: kup si Alpinist, jsou vážně kouzelné a naprosto odlišné od většiny produkce, SARB021 mě oproti nim přijdou tuctové
gas Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 A nevypovídá ten origo řemen něco i o hodinkách? do cca3s za den mě nedělaly ani seamastery s co-axialem, chce se to oprostit od předsudků ...
zungar Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Alpinisty jsou krásné, hlavně ty krémové.
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Jsem ti ty fotky trošku upravil ať to není tak dozelena (doufám, že ti to nevadí). Jenže jsou zase domodra. Taky jsem zkusil:
roon Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Jenže jsou zase domodra. Taky jsem zkusil: No ona je ta fotka takova, ze s ni toho moc udelat nejde... a modra je dobra
budo Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Nemáte ještě Seiko Alpinist? To jste o hodně přišli Zde je 10 důvodů pro jejich koupi: 3. Luneta pro určování severu, ideální pro vysokohorskou turistiku a outdoor. Poradí mi prosím někdo, jak se s tím pracuje? Matně si vzpomínám, že nás to učili na základce v branný výchově, ale už to asi nedám dokupy.... Děkuji
kuba Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 safi: kup si Alpinist, jsou vážně kouzelné a naprosto odlišné od většiny produkce, SARB021 mě oproti nim přijdou tuctové Nechci být za troubu, ale kde nakoupit ?
gas Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 http://www.higuchi-inc.com/alpinist-new.html v aktuálním kurzu cca 6900kč
Návštěvník YPO Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 http://www.seiyajapan.com/product/S-SARB01...st_SARB017.html
Jivl Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 do cca3s za den mě nedělaly ani seamastery s co-axialem, chce se to oprostit od předsudků ... Nevěřím.....
Jivl Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Zcela na rovinu, Seiko u hodinek do 10 000 CZK nedělá moc dobré řemeny....to nemám problém přiznat. Ale kvalitní kovový tah (pokud pominu řadu Spirit) u Seiko Sumo je neskutečně dobrý a u těch nových modelů, případně Alpinistů je hodně dobře udělaný. Sorry Safi, jen jsem si rýpnul......................
gas Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Nevěřím..... nevěříš co, že si Alpinist sedly na +3s denně(6R15 chodí běžně do +5sden) nebo, že "bondovky" chodily +5-6s denně, nemusíš, co si myslíš je mě jedno, jen doplním, že jsem na omegu nezanevřel, průměrná značka za průměrné peníze, pro mě moc profláklá, vsadil jsem na jiného koně ...
Návštěvník YPO Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 nevěříš co, že si Alpinist sedly na +3s denně(6R15 chodí běžně do +5sden) nebo, že "bondovky" chodily +5-6s denně, nemusíš, co si myslíš je mě jedno, jen doplním, že jsem na omegu nezanevřel, průměrná značka za průměrné peníze, pro mě moc profláklá, vsadil jsem na jiného koně ... musím Tě podpořit ..... Bondovky +4s/24
kuba Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Díky. Ještě pro informaci, jde o nějaký výprodej či o hodinky dosud vyráběné ? Proč je nenabízí některý z dovozců z ČR ? Zajímá mne Seiko, ale všichni říkají Spirit nebo Monster. Kde je v ČR možné vidět, popř. koupit celou kolekci tohoto výrobce ? Už jsem pochopil, že část /GS/ se prodává pouze na vybraných trzích. V ČB v hodinářství pouze chabé osamělé kousky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se