Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Chtěl jsem se zeptat, zda jste někdo byl na tomto zákroku a kde ? Já na něm byl asi před 5 lety, ale trochu cítím, že to není úplně na 100% ono. Asi bych to potřeboval trochu doladit. Kterou kliniku byste doporučili ? Je jich mraky....
Exiztence Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Byl jsem u Gemini, mají navíc doživotní záruku, takže případné další korekce jsou v ceně. Fajn přístup, operace bez problémů (byl jsem na 2). Mohu jen doporučit.
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Díkes moc, taky na mě působí nejsolventněji. Mě to dělali v RCP a když jsem se ptal, na kolik by přišla "oprava", tak úplně stejná cena jako předtím...
Exiztence Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Díkes moc, taky na mě působí nejsolventněji. Mě to dělali v RCP a když jsem se ptal, na kolik by přišla "oprava", tak úplně stejná cena jako předtím...Já měl původně 6.5 / 6, po první operaci jsem měl kolem 2, poté jsem šel na korekci a 0 / 0 . Teď jsem byl po asi 4 letech na kontrole protože se to zhoršilo a naměřili mi 1 / 1.5, s tím že v létě půjdu na kontrolu a jestli se to ustálilo tak další korekce.
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Já měl 5 a 5,5. Teď bych to viděl tak 1 / 0.5. Nejvíc mě štve, že jsem tam volal a mají volno až 2.2.2015
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 ja jsem byl na Gemini ve Zline, delal me primo primar Stodulka, je to uz pet let, mel sem 3,75/4,0 a furt mam 0/0 rekl bych..
VitekB Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Jak to máte s viděním ve tmě? Já bez korekce vidím dost špatně a jezdit v noci je pro mě utrpení, takže jsem do toho nakonec nešel. Dále mě od toho paní doktorka odrazovala s tím, že budu dříve potřebovat brýle na čtení, než bez zásahu.
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Nepřijde mi, že bych ve tmě viděl nějak hůř. Běžně jezdím dálky v noci.
People Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Zaujimave. Prosim piste aj ceny a aj ako dlho ste boli po zakroku na pnke.
Sphinxx Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Jen technická, ty čísla co tu házíte, tím jsou myšleny dioptrie?
VitekB Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Já se o to chvíli zajímal a četl jsem různá fóra - dost častý jev s tou tmou. Zatím nosím čočky, ale mám dost velký cylindr, takže s těmi pro astigmatiky jsou to přecejen jedny hezký Seika ročně . Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem VitekB
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 co je pnka? ja jel na druhou tam, kolem ctvrty zpatky, ridil teda kamos, ale videl sem supr, ze sem moh ridit klidne sam. po hodine me zacly bolet voci, musel sem mit slunecni bryle, doma sem padl do betle a spal, rano uz sem videl normal, tak sem si dal klid na luzku a sjizdel chronomag. dalsi den uz normal rachota. stalo to nevim kolik uz, myslim neco pod pade. a delal mi ten femto lasik tusim.. ve tme vidim normal, vadi mi silny slunecni svetlo, vod jara do podzimu nosim slunecni brejle, ale to sem tak mel dycky..
Exiztence Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 co je pnka? ja jel na druhou tam, kolem ctvrty zpatky, ridil teda kamos, ale videl sem supr, ze sem moh ridit klidne sam. po hodine me zacly bolet voci, musel sem mit slunecni bryle, doma sem padl do betle a spal, rano uz sem videl normal, tak sem si dal klid na luzku a sjizdel chronomag. dalsi den uz normal rachota. stalo to nevim kolik uz, myslim neco pod pade. a delal mi ten femto lasik tusim.. ve tme vidim normal, vadi mi silny slunecni svetlo, vod jara do podzimu nosim slunecni brejle, ale to sem tak mel dycky..Asi tak, jak to přijde k sobě dost to "tahá". Tma mi přijde stejná jako před operaci, akorát teda ta větší světlocitlivost takže sluneční brýle nutnost
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 ja som bol v lete na predoperacnom vysetreni, ale zial pre moj blby diabetes mi to nedoporucili, takze znova len klasika okuliare...
klobadysek Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Hele co se tak pohybuju mezi oftalmologama vím, že mnozí z nich mají i vůči těmto zákrokům výhrady (většina z nich nosí brýle či kontaktní čočky a ne protože by si Lasik a jeho deriváty nemohli dovolit) - stačí si to vygůglit třeba rozhovor s prim.Leštákem či jinými na tohle téma - je to zásah do rohovky a jsou tam prostě rizika.Je to i módní věc pro ty co si to mohou dovolit, Helenka Vondráčková by se s brýlemi ukázat nechtěla.
Návštěvník Jagman Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Souhlasim s primarem Lestakem jsem to tez konzultoval rekl ze jsou tam rizika a vzhledem k tomu ze mam naprosto zdrave oci ktere hold na dalku moc nevidi tak by nezasahoval bryle me neomezuji . Snad krom postele
M10 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Tak já byl na jedněch z prvních operací, kdy se to začalo dělat komerčně (1994-95) v nemocnici v Hradci Králové.... Těch řečí o tom, jak to není bezpečné atd... Měl jsem hodně dioptrií, cylindry jak kráva...no prostě to nejhorší možné. Bez brýlí jsem neviděl na metr. Zásah jsem si nechal udělat na svoji odpovědnost. Tenkrát to bylo jedno oko, za půl roku druhé....nechal jsem si to odoperovat ze známosti během dvou týdnů. Tenkrát byl člověk tři dny mimo , silná sedativa, bolest (řezavá) , mazání mastičkou, oko zafačované atd. No, vše dopadlo ok, od té doby (to už bude 20 let!) stále vidím...sice teď pozoruji, že už to není takové, jako dřív, zvlášť šeroslepost je sviň, ale řeknu vám všem , kteří o tom uvažujete jedno : udělejte to. Já jsem vždy hlásal, že kdyby mi to mělo vydržet rok, dva, deset a pak musel zpět do brýlí, stálo to za to. Ten pocit, kdy se poprvé v životě vidíte v koupelně (myslím vidíte své tělo), kdy začnete jinak i cítit, kdy uvidíte lidi kolem sebe a zjistíte, že až na pár výjimek jsou všichni škaredější, než přes brýle, kdy se v noci probudíte a vidíte na budíku, kolik je hodin, když v posteli vidíte i jiné věci , zkrátka když všechno (můžete nosit sluneční brýle, jít z pláže do moře jako normální člověk, a ne s doprovodem jako slepec) atd. atp. je to ničím nenahraditelné! A v dnešní době, při dnešní technice, se opravdu není čeho bát (není-li samozřejmě člověk diabetik a tak). Sundat z očí brýle, které nosíte celý život od malička, je pocit k nezaplacení!
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Já jsem z té operace už normálně řídil domů z Prahy do Litomyšle. Jen v půlce jsem si musel nakapat do očí ty kapky, jinak jsem měl pocit jako bych v nich měl písek.
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 PNka = práce neschopnosť To si dneska ještě někdo bere jo ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se