neus Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 (upraveno) Honzu to jistě nemrzí a já se tématicky starším obrázkem připomenu To pro změnu mne začal mrzet onen chybějící lumibod, že si jej prostě musím už nechat doplnit, hm... Upraveno 10. května 2015 uživatelem neus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Nemá někdo chuť se přidat k minilimitce s tímto vzhledem? Rozpočítaly by se náklady na výrobu ciferníku. Vizualizace celých hodinek viz můj příspěvek číslo 62 v tomto vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Aktuálně o nich uvažuju, jaké jsou přesně změny v ciferníku oproti normálním 38 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Držák Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Aktuálně o nich uvažuju, jaké jsou přesně změny v ciferníku oproti normálním 38 ? Protožen mám skoro ty samé Orlíky 38, tak se k tomu trochu vyjádřím. Dle obrázku se zdá, že ciferník je jiný oproti normálu jen v tom, že je jiná barva luminiscence (béžová dle ELTONU) a datumové okénko je bíle orámováno. Jinou barvu luminiscence (béžovou) vám dají zdarma (dle mé osobní zkušenosti) a bílé orámování datumového okénka snad nebude stát tolik (snad v řádu několika stovek Kč ???). Takže rozpočítávat náklady na výrobu tzv. jiného ciferníku snad ani ne ?!?Jedině, že ELTON při nějaké hromadné objednávce Vám udělá množstevní cenu, to bych zkusil. K tomu by se snad mohl vyjádřit Prim team a taky zavolat osobně do ELTONU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Malé upřesnění k úpravám: orámování datového okénka výjde na 3000 kč za novou tiskovou matici :-( Stále doufám, že v Eltonu řeknou, že je to natolik podařená varianta, že ji budou prodávat jako standardní model, bez příplatku. Nebo by to chtělo rozpočítat aspoň mezi 3 zájemce.. Jinak mám naplánovanou dvojitou vrstvu lumi + 500 kč, vnitřní antireflex sklíčka + 600 kč, plné zadní víčko - zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Držák Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 No pěkná pálka za orámované okénko datumu. Taky jsem se chytal za hlavu, když jsem chtěl mít vyfrézované svoje jméno na rotoru samonátahu. Prý jen tak šmahem 7000,- Kč za 11 písmenek výšky 3mm, takže mě to hned přešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Tak mám nové info, pokud budeme minimálně dva zájemci, bude sleva na orámované okénko = ceníková cena, děkuji tímto místnímu členovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Mám dvoujitou lumi na Zekonově limitce a jsou to vyhozené peníze. To ale nemění nic na tom, že jsou to moje nejoblíbenější hodinky a nosím je denně do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteLion Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Někde tady jsem četl, že si je někdo nechal seřídit u svého hodináře a byl tam i obrázek kde byly poznačeny odchylky (asi) v různých polohách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Někde tady jsem četl, že si je někdo nechal seřídit u svého hodináře a byl tam i obrázek kde byly poznačeny odchylky (asi) v různých polohách.To jsi četl správně, psal jsem to já, je to příspěvek 58 v tomto vlákně. Jdou stále fantaasticky přesně, zajímalo by mě ještě jaká varianta kalibru ETA v nich je, jestli Standard, nebo Elaboré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteLion Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 No pokud se seřizují v tolika polohách tak by to měl být ten Top? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 No pokud se seřizují v tolika polohách tak by to měl být ten Top?Je tam standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Je tam standard.Možná to byla ta správná otázka pro PrimTeam..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Možná to byla ta správná otázka pro PrimTeam..?otázka spis pro šéfa vývoje, na accutrona.je tam standard Upraveno 12. května 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 blbej dotaz - ma orlik s etou hacking? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Jen abych vysvetlil, proc povazuju ten dotaz za "blbej".Par hodinek s 2824-2 mam a nikdy jsem nemel sebemensi problem...Kdyz jsem mel svy novy orliky s cal73, tak se divil, ze na takovejch drahejch krapech neni hacking. Nejak jsem na to pozapomnel a pak jsem to parkrat zkusil a opravdu vysunuti korunky do treti polohy nezastavilo vterinovku.Tak jsem se zeptal tady... pres vikend jsem si je ale nechal v kancelari a nez jsem to zacal resit, rikal jsem si, ze je trosku ponosim a poradne to prozkoumam - hacking ted ale ocividne funguje. tak jsem blazen. Parkrat jsem s tim otocil a najednou vse bez problemu. Je mozny, ze byly nejak pocechrany staveci paky nebo co to tam je? Mel nekdy nekdo takovyhle problemy s etou po eltonackym "vylepseni"? Specificky u orliku - nevim jaky dalsi primky maj sroubovaci korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Tohle mě nepřekvapuje, jelikož strojek prošel Eltonem, byla do něj nainstalovanákomplikace Deus ex machina. Samozřejmě za příplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 To feltharg- já měl horší problém, stroj nemazán a o seřízení se mu mohlo jenom zdát, hacking fungoval občas, vyměnil jsem komplet střeva a jsou to hodinky jak mají být. Určitě vás zajímá proč jsem to neřešil reklamací, já věřím že tyhle problémy umím vyřešit líp, něco posílat tam a zpět a nevidět pozitivní výsledek mně nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Pro zajímavost: přesnost mých Orlíků 38 s využitím aplikace WatchCheck, myslím, že se jedná o vcelku dobrý výsledek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se