Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Honzu to jistě nemrzí a já se tématicky starším obrázkem připomenu ;) To pro změnu mne začal mrzet onen chybějící lumibod, že si jej prostě musím už nechat doplnit, hm...

post-35597-0-85651600-1431300763_thumb.jpg

Upraveno uživatelem neus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 154
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Aktuálně o nich uvažuju, jaké jsou přesně změny v ciferníku oproti normálním 38 ?

Protožen mám  skoro ty samé Orlíky 38, tak se k tomu trochu vyjádřím. Dle obrázku se zdá, že ciferník je jiný oproti normálu jen v tom, že je jiná barva luminiscence (béžová dle ELTONU) a datumové okénko je bíle orámováno.  Jinou barvu luminiscence (béžovou) vám  dají zdarma (dle mé osobní zkušenosti) a bílé orámování datumového okénka snad nebude stát tolik (snad v řádu několika stovek Kč ???). Takže rozpočítávat náklady na výrobu  tzv. jiného  ciferníku snad ani ne ?!?

Jedině, že ELTON při nějaké hromadné objednávce Vám udělá množstevní cenu, to bych zkusil. K tomu by se snad mohl vyjádřit Prim team a taky zavolat osobně do ELTONU

Odkaz ke komentáři

Malé upřesnění k úpravám: orámování datového okénka výjde na 3000 kč za novou tiskovou matici :-( Stále doufám, že v Eltonu řeknou, že je to natolik podařená varianta, že ji budou prodávat jako standardní model, bez příplatku. Nebo by to chtělo rozpočítat aspoň mezi 3 zájemce..

Jinak mám naplánovanou dvojitou vrstvu lumi + 500 kč, vnitřní antireflex sklíčka + 600 kč, plné zadní víčko - zdarma

Odkaz ke komentáři

No pěkná pálka za orámované okénko datumu. Taky jsem se chytal za hlavu, když jsem chtěl mít vyfrézované svoje jméno na rotoru samonátahu. Prý jen tak šmahem 7000,- Kč za  11 písmenek  výšky 3mm, takže mě to hned přešlo.

Odkaz ke komentáři

Někde tady jsem četl, že si je někdo nechal seřídit u svého hodináře a byl tam i obrázek kde byly poznačeny odchylky (asi) v různých polohách.

To jsi četl správně, psal jsem to já, je to příspěvek 58 v tomto vlákně. Jdou stále fantaasticky přesně, zajímalo by mě ještě jaká varianta kalibru ETA v nich je, jestli Standard, nebo Elaboré.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Jen abych vysvetlil, proc povazuju ten dotaz za "blbej".

Par hodinek s 2824-2 mam a nikdy jsem nemel sebemensi problem...

Kdyz jsem mel svy novy orliky s cal73, tak se divil, ze na takovejch drahejch krapech neni hacking. Nejak jsem na to pozapomnel a pak jsem to parkrat zkusil a opravdu vysunuti korunky do treti polohy nezastavilo vterinovku.

Tak jsem se zeptal tady... pres vikend jsem si je ale nechal v kancelari a nez jsem to zacal resit, rikal jsem si, ze je trosku ponosim a poradne to prozkoumam - hacking ted ale ocividne funguje. tak jsem blazen. Parkrat jsem s tim otocil a najednou vse bez problemu. 

Je mozny, ze byly nejak pocechrany staveci paky nebo co to tam je?

Mel nekdy nekdo takovyhle problemy s etou po eltonackym "vylepseni"? Specificky u orliku - nevim jaky dalsi primky maj sroubovaci korunku.

Odkaz ke komentáři

To feltharg- já měl horší problém, stroj nemazán a o seřízení se mu mohlo jenom zdát, hacking fungoval občas, vyměnil jsem komplet střeva a jsou to hodinky jak mají být. Určitě vás zajímá proč jsem to neřešil reklamací, já věřím že tyhle problémy umím vyřešit líp, něco posílat tam a zpět a nevidět pozitivní výsledek mně nebaví.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...