feltharg Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 no jestli sis toho vsimnul az po upozorneni tak si takovy fajnovy hodinky snad ani nezaslouzis! (sranda). jdi do nich, az ti je nekdo pochvlai "tyybrdo ty mas orliky?" tak uz je nepustis...
Honza.manta Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Hele ty toho máš nějak hodně, kde jsi se doteď schovával?
senior1949 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Já se nikde nschovával ,jen jsem v Červnu neuváženě koupil čtvery pilotky a takle to pokračuje.
Fade Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Dnes jsem zavítal na prodejnu Prim v Ostravě. Mimo nových Pilot jsem měl na ruce taky poprvé Orlík 38. Jsou to úžasné hodinky. Vím, asi Zekonova limitka a podobné budou úplně jinde, ale pro mě to bylo první setkání a působily na mě opravdu strašně dobře. I ta velikost se mi moc líbila. O něco větší než Igen, které jsem měl s sebou na ruce, ale pořád stejných 38 mm. Na požitek z větších hodinek mám Seika Nevím, nechal jsem se akorát unést, nebo si myslíte, že to nadšení je opodstatněné?
Melly Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Představ si, jak za ně vysypáš 40 papírků a zeptej se sám sebe znovu :-)
Fade Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Tak, borci tady tyhle prachy rvou do Igenů...
Jörg8X Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Dnes jsem zavítal na prodejnu Prim v Ostravě. Mimo nových Pilot jsem měl na ruce taky poprvé Orlík 38. Jsou to úžasné hodinky. Vím, asi Zekonova limitka a podobné budou úplně jinde, ale pro mě to bylo první setkání a působily na mě opravdu strašně dobře. I ta velikost se mi moc líbila. O něco větší než Igen, které jsem měl s sebou na ruce, ale pořád stejných 38 mm. Na požitek z větších hodinek mám Seika Nevím, nechal jsem se akorát unést, nebo si myslíte, že to nadšení je opodstatněné? Já myslím, že jo, protože to pouzdro je super, dobře se nosí a velikost je akorát... Jen by mohly stát o 10T méně
Fade Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Já myslím, že jo, protože to pouzdro je super, dobře se nosí a velikost je akorát... Jen by mohly stát o 10T méně No, to by každopádně mohly, ale jak jsem se díval na jejich web, mají tam safír Igen s plastovou vložkou za 44k, což totálně nechápu. Právě proto mi těch 40 připadá reálnější u těch Orlíků. Každopádně, celkově se ví, že ceny Eltonu jsou naprosto mimo mísu. Za ty prachy jsou krásné švýcary, ale i když je to proti zdravému rozumu, nějaké ty naše české hodinky chceme každý
Držák Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) Tak já Ty Orlíky 38 mám asi rok a nemůžu si je vynachválit, chtěl jsem naše řádné a poctivé hodinky na celý zbytek mého života, takže jsem do nich šel i přes tu cenu.Cena je opravdu někde jinde, ale zase mám dvojciferné výrobní číslo a to se taky do budoucna počítá , ( více jak stovkové série budou asi těžko) a za takových XY roků to třeba bude mít sběratelskou hodnotu. Ale hlavně pohledově hezké hodinky si pořád někdo se známých prohlíží a líbí se (cenu radši nezmiňuji). No a komfort nošení paráda, kaučukový řemínek taky paráda (nepotí se mi ruka, , řemínek nesmrdí, v zimě nestudí, nečerná mi ruka), přesnost po roce se ustálila na +5 vteřin za den, škrábanec na pouzdru a safírovém skle ani jediný viditelný a to hodinky nosím denně a všude, tedy i při práci na zahradě v dílně apod. Velikost 38 taky přiměřená , ani malé ani velké, prostě tak akorát.Mínusy: tzv. neviditelnost v noci, svítící indexy a ručičky svítí jen trochu a jen chvíli a taky antireflexní vrstvy na safírovém skle asi žádné, nebo mizernéSuma sumárum, hodinek jsem měl za svůj život již taky povícero, ale těmito jsem se trefil do černého. Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem Držák
Maple Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Můžu to jen potvrdit, model Orlíky 38 mám cca půl roku a jsou suprové, pro mě jsou definitivní. Původně jsem zvažoval vlastní modifikaci, ale standardní model je sám o sobě podařený. Sundávám je jen na sport, přesnost se ustálila na necelých +5s za den, velikost optimální, chybějící antireflex a slabší lumi trochu zamrzí, ale jinak není co vytknout, pokud člověk akceptuje cenu 1
panedge Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Fade-me se libej i jen na obrazku jak svina,urcite ses nenechal unest!Cim jsem starsi,tim vic inklinuju k Primu:-)
Fajkus Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Já mám orlík 38 přes tři roky a jsou to mé nejčastěji nošené hodinky. Přesnost dobrá, univerzálnost vynikající. Trochu mi chyběla odvaha vejít s nimi do vody, ale po ujištění jednoho zdejšího člena jsem je nechal překontrolovat nad uvedený tlak a dnes je s kaučukem beru i do aqua parku či na řeku. Už po nich pokukuje moje žena, takže budu mít důvod rozšířit můj chronopark. Ženě je budu pochopitelně jen půjčovat. Cena je dle mého vysoká, ale dá se to ustát. Dlouho jsem neváhal.
Primoš Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Chtěl bych se zeptat, když bych eventuálně měl strojek, postavili by mě je v Eltonu,jako třeba dělají renovaci Igenek?
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Napiš dotaz paní Krskové/Radové, to je nejjednodušší.
financ Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Chtěl bych se zeptat, když bych eventuálně měl strojek, postavili by mě je v Eltonu,jako třeba dělají renovaci Igenek?by sis přinesl vlastní ETU? Napiš dotaz paní Krskové/Radové, to je nejjednodušší.Myslím že už tam není
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Komunikoval jsem s ní těsně před vánoci a máme něco dojednaného na druhou půlku ledna, tak doufám, že tam ještě je.
Primoš Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Tak strojek Eta nemám, asi jsem nedával ve škole pozor,když se tato látka probírala,myslel jsem, že je tam Prim strojek.
financ Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Tak strojek Eta nemám, asi jsem nedával ve škole pozor,když se tato látka probírala,myslel jsem, že je tam Prim strojek.kal 73 je ETA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se