zekon7302 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Emef, já tam byl včera, ten cifr moc chci, ano lumi na číslech je na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 já si nechávám dělat tyhle, čísla lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ty postovaný Emefem se mi líbí víc. Jinak se nedivím,že Bert ještě ten sraz neudělal,protože určitě čeká až to bude mít komplet( teda kromě těch,co ho s nima dráždí Financ) no a Elton furt chrlí další a další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Zase je pěkné vidět, že téma ORLÍK je nevyčerpatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 orlíky jsou jenom jedny a číst, jak se jinak inteligentní lidé furt zabývají těma nedomrdlejme, nebo epigonama, je nevyčerpatelně vyčerpávající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 orlíky jsou jenom jedny a číst, jak se jinak inteligentní lidé furt zabývají těma nedomrdlejme, nebo epigonama, je nevyčerpatelně vyčerpávající...si zazdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ale má pravdu. Já taky začínal jediným originálem a potom si pouze dokoupil klony na nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Teď jsem byl v Eltonu na návštěvě a měl jsem na ruce nový Orlíky 38 mm s kalibrem 98, bez data, se šroubovací korunkou. Že prej by to měla snad bejt normální sériovka s cenou něco přes 50. Ale teď to ještě laděj. Nikde jsem nenašel žádný info, tak třeba to někomu udělá radost. Mně to nasadilo brouka. Nodaty supr, konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ale má pravdu. Já taky začínal jediným originálem a potom si pouze dokoupil klony na nošení.No jo,jenže originál nemůže mít každej takže holt spoustě znás stejně jako mně nezbývá nic jiného než vzít za vděk těma ,,nedomrlejma" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 financpěkné foto, pěkný nápad, *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 To zni a vypada dobre. No holt, budu muset nasetrit vic nez jsem puvodne planoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Nodaty supr, konečně že jo :-)zatím vznikly 2 kusy. Matrice na tisk ciferníku je moje, fotka ne, ta je majitele druhého kusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Ty jsou úplně skvělé! Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 (upraveno) Teď jsem byl v Eltonu na návštěvě a měl jsem na ruce nový Orlíky 38 mm s kalibrem 98, bez data, se šroubovací korunkou. Že prej by to měla snad bejt normální sériovka s cenou něco přes 50. Ale teď to ještě laděj. Nikde jsem nenašel žádný info, tak třeba to někomu udělá radost. Mně to nasadilo brouka. Taky bych nad nima přemejšlel... Upraveno 14. listopadu 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Jsou úžasný, jen nevím, proč se mi víc líbí s mimostředovou vteřinovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Jen by me zajimalo co znamena cena neco pres 50..... 59990? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Ještě se neprodávají, měly by ještě dostat jiný provedení lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Jen by me zajimalo co znamena cena neco pres 50..... 59990? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 prozradis jaky? bude to ta opravdicka cerna cerna z vyrocni limitky? rucni prace? Ještě se neprodávají, měly by ještě dostat jiný provedení lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 plánuje se insert, vložka.Tahle laserovaná není moc pěkná a ručně malovaná nepraktická na denní nošení. Ale na fullgoldech bude ručně malovaná dokonalá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se