Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty postovaný Emefem se mi líbí víc. Jinak se nedivím,že Bert ještě ten sraz neudělal,protože určitě čeká až to bude mít komplet( teda kromě těch,co ho s nima dráždí Financ) no a Elton furt chrlí další a další.

Odesláno

Teď jsem byl v Eltonu na návštěvě a měl jsem na ruce nový Orlíky 38 mm s kalibrem 98, bez data, se šroubovací korunkou. Že prej by to měla snad bejt normální sériovka s cenou něco přes 50. Ale teď to ještě laděj. Nikde jsem nenašel žádný info, tak třeba to někomu udělá radost. Mně to nasadilo brouka. ;)

Nodaty supr, konečně :)

Odesláno

Ale má pravdu. Já taky začínal jediným originálem a potom si pouze dokoupil klony na nošení.

No jo,jenže originál nemůže mít každej takže holt spoustě znás stejně jako mně nezbývá nic jiného než vzít za vděk těma ,,nedomrlejma"

• po 5 týdnech...
Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Teď jsem byl v Eltonu na návštěvě a měl jsem na ruce nový Orlíky 38 mm s kalibrem 98, bez data, se šroubovací korunkou. Že prej by to měla snad bejt normální sériovka s cenou něco přes 50. Ale teď to ještě laděj. Nikde jsem nenašel žádný info, tak třeba to někomu udělá radost. Mně to nasadilo brouka. ;)

Taky bych nad nima přemejšlel...

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

prozradis jaky? bude to ta opravdicka cerna cerna z vyrocni limitky? rucni prace? :)

Ještě se neprodávají, měly by ještě dostat jiný provedení lunety.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...