NIGHTinGALE Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Pokud máte někdo ve sbírce podobný model, rád bych viděl foto. Nejlépe i strojku Longines mám necelý týden. LIP už sice pár měsíců, ale teprve teď jsem se dokopal k tomu, dát jim řemínek. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
NIGHTinGALE Posted July 8, 2007 Author Report Posted July 8, 2007 hhmmm longines.. mňam! A budeš mít kšetf Na těch Longines je originální řemen se signovanou sponou, leč není nic moc. Tedy to vidím na nového pěkného Hirsche (24mm). Nejlépe jednoduchý, černý, kůže bez vzorování. Nějaká silná by se mi líbila. Máš něco skladem? Že bych přijel...
popshop2007 Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 A budeš mít kšetf Na těch Longines je originální řemen se signovanou sponou, leč není nic moc. Tedy to vidím na nového pěkného Hirsche (24mm). Nejlépe jednoduchý, černý, kůže bez vzorování. Nějaká silná by se mi líbila. Máš něco skladem? Že bych přijel... ... mam na ne original ocelovy tah...ozvi sa ak mas zaujem
ramon Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 To je nějaká speciální lahůdka nebo jen obyčejný kvartzky?
NIGHTinGALE Posted July 8, 2007 Author Report Posted July 8, 2007 To je nějaká speciální lahůdka nebo jen obyčejný kvartzky? Tak už podle fotky strojku je poznat, že to nejsou až tak obyčejné quartzky, ne? Ale hlavně to jsou 30 - 40 let staré hodinky a podle mě jsou úžasné. Bez ohledu na druh pohonu.
Guest Kamil Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 To je nějaká speciální lahůdka nebo jen obyčejný kvartzky? Přečti si tohle: http://www.chronomag.cz/clanek/2007-03-07/...ve-hodinky.html
Guest Kamil Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 to NnG: Už to tady padlo vícekrát, nemohl bys ty obrázky zmenšit, než je sem dáš? Někdy se to strašně pomalu načítá a je otrava pokaždé čekat. A to se na fóru objevují experti, kteří dávají obrázky v rozlišení 6 mega.
rmx Posted July 8, 2007 Report Posted July 8, 2007 (edited) I v CCCP uměli I když v tomto případě se jedna o prehistorický Quartz, takže trochu OT. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 8, 2007 by rmx
NIGHTinGALE Posted July 8, 2007 Author Report Posted July 8, 2007 (edited) to NnG: Už to tady padlo vícekrát, nemohl bys ty obrázky zmenšit, než je sem dáš? Někdy se to strašně pomalu načítá a je otrava pokaždé čekat. A to se na fóru objevují experti, kteří dávají obrázky v rozlišení 6 mega. Kamile, to do jisté míry chápu. Sám, když jsem připojen přes pomalý modem, tak na velikost souborů nadávám, ale já sem dávám obrázky, které před uveřejněním zmenším na velikost maximálně 1.000X1.000 bodů. Tedy přesně tak, jak to bylo v minulém fóru. Ale málokdy to jsou čtverce, tedy je velikost, samozřejmě, ještě menší. Pokud se to zobrazuje nějak nekorektně, tak se omlouvám, ale ty obrázky měly před zasláním na fórum od 92 kilo do 268 kilo. Pokud je tedy vidíš velké a dlouho se načítají, tak nevím, co s tím. Bohužel. Edit: Připojil jsem se přes modem od Eurotelu, který jede jako posraný a načetly se mi hned. Tak nevím, v čem je chyba Edited July 8, 2007 by NIGHTinGALE
Jakubisko Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Vyzdvihnu toto vlakno z dna, nebot mi dnes deda prinesl ( tyden pote, co jsem mu ukazal svych par tikajicich kamaradu ) jedny hodinky. Vypravel mi, ze k nim prisel tak, ze se v Praze pred 20 lety pripletl do jedne honicky s policii a lupicovi vypadly. Nekolik let je nosil, ale potom se v nich neco polamalo, tak je odlozil a upadly v zapomneni. Jsou to tyto Longines Ultronic ! Chtel bych je zprovoznit ( deda take rikal, ze je zkousel v par servisech, ale tam ho odmitli nebo posilali do offic. servisu - tam ale nesel ), doporucil by mi nekdo kde? Napada me jedine, ze bych vyuzil sluzeb mistniho kouzelnika Mechana Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Foundryman Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Mechana doporučuji, vyladil mé Longines Ultronic s naprosto stejným kalibrem.
koblih69 Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Mechana nezkoušej - hrozí akutní nebezpečí, že to opraví !!!
uns Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 jedny IWC som našiel na ebayi... http://cgi.ebay.com/IWC-ELECTRONIC-TUNING-...1QQcmdZViewItem
mechano Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 jedny IWC som našiel na ebayi... http://cgi.ebay.com/IWC-ELECTRONIC-TUNING-...1QQcmdZViewItem Pán (prodejce) je odborník........
Jakubisko Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Dnes jsem mel tu cest a stretl se s mechanem, Longinesky jsou uz u neho. Pri rozhovoru jsme se dostali take na tema skoly a vyslo najevo, ze zcela nahodou studuji tu samo skolu, na kterou chodil jeste loni jeden jeho rodinny prislusnik a take starosta Jesenice, kde jsme meli sraz. Hold svet (venkov kolem Prahy) je opravdu maly Foundryman: doufam, ze budu mit stejne stesti jako Ty a hodinky budou k dedove radosti zase tikat ( nebo Ultronicy netikaji? ted nevim ). Videl jsem take Tve ´megy a div jsem si neposlintal kosili. Krasne hodinky, skoda jen tech peripetii s predeslym servisem.
Foundryman Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Jakubisko, jo, určitě budou, já měl u Longines problém s datumovkou, neb ji dělali z plastu a zoubky rády upadávají. Nicméně díky Falkkonovi jsme zvládli náhradní technologii a teď tam mám datový věnec z nerez plechu. Takže kdyby se vyskytl problém s datumovkou, klidně se obrať, mám k dispozici ještě 4 polotovary.
NIGHTinGALE Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 Dnes jsem mel tu cest a stretl se s mechanem, Longinesky jsou uz u neho. Pri rozhovoru jsme se dostali take na tema skoly a vyslo najevo, ze zcela nahodou studuji tu samo skolu, na kterou chodil jeste loni jeden jeho rodinny prislusnik a take starosta Jesenice, kde jsme meli sraz. Hold svet (venkov kolem Prahy) je opravdu maly Foundryman: doufam, ze budu mit stejne stesti jako Ty a hodinky budou k dedove radosti zase tikat ( nebo Ultronicy netikaji? ted nevim ). Videl jsem take Tve ´megy a div jsem si neposlintal kosili. Krasne hodinky, skoda jen tech peripetii s predeslym servisem. NETIKAJÍ. Bzučí. Jemně vrní. A vteřinovka jede tak neskutečně plynule, že se na ni budeš večer dívat místo televize
Recommended Posts