Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 A my vesnicani chodime nakupovat do jednoty :-):-):-) my vesničani chodíme do jednoty, protože tu nic jiného než Jednotu nemáme Moje babička chodila do "konzumu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 (upraveno) mne to neva. dokonce ani to, kdyz se sekt bohemka nazve sampanem. a ted si ji jdu otevrit Upraveno 25. prosince 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Mam hodinky a pritom jsou to rolexky! Nebo jezdim embeckem a je to superb! No jo, jenže ty jsi honorace, na to my nemáme. Já žeru plesnivý sejry a piju jen starou kořalku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Moje babička chodila do "konzumu". A kupovala narpasan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tak třeba záměna sektu za šampus mi trochu vadí, protože v některých situacích to může být silně zavádějící. Ale beru to tak, že lidi si pro srozumitelnost upravují skoro vše. Taky málokdo rozlišuje ruka a horní končetina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 No kamile fakt, je krize, o pracovni den jezdim embé A rodinu strasim, kdyz mne nasere, koupim hnujday a pojedem po dalnici do ostravy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 A jezdíš autem bez střechy, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 TT roadster tzb tuning quattro 320ps, taky. Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Nevytahuj se, to nebylo na tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Ja vim, to neni na vytahovani, chtelo by to R 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tah, kovovy naramok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Ciganit = klamat, pouziva sa bez rozdielu prislusnosti k rase ci narodu alebo etnickej skupine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Je to trochu OT, ale neskutečně mě sere, když někdo říká, že byl, nebo půjde "pařit", představuju si, že se omotá igelitem a zapaří se. Tenhle infantilní termín se uchytil napříč všemi generacemi. Mám na to slovo prostě averzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Té hustý! A co jako? Bleeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 A když ti někdo řekne, že jde "kalit", tak si představuješ, jak se roztéká v peci? Jinak mě momentálně nenapadá jiný výraz pro tento druh činností, máte něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 "chlastat" podla teba znamena co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Kalit je v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 ja chodim mulatovat. Chlastat som uz davno prestal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Kalit, pařit, chlastat, zežrat se - mně je to fuk, ale ideálně se mi to provozuje s pirátem. V tomto tandemu jsme všechny tyto činnosti přivedli téměř k dokonalosti. Ještě, že se potkáváme dost zřídka. Když jsme u toho - Kamile nezapomněl jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Kefovat a trtkat je ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se