Karlos Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 kuncák7: Když jsme v tomhle vlákně: koho - mě, komu - mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Řekl bych, že to zbytečně zveličuješ. Že mi tyhle jevy vadí je pravda, ale zdaleka ne natolik, aby mě to nějak hlouběji ovlivňovalo, natož abych se tím trápil. To jak se každý vyjadřuje, je vizitka toho jedince. Celkově gramotnost národa upadá. Jak chceš potom vychovávat svoje děti k lásce ke čtení, knihám a jazyku, když i z médií na ně útočí hrubky, které se jim hned automaticky ukládají do podvědomí? Takže pokud Ti na dětech záleží, pořád se je snažíš automaticky korigovat. Ale opakuji, tohle téma se jmenuje "Vám to nevadí?" a ne "Z čeho jste neuvěřitelně strašně vytočení?" Snad v tom vnímáš rozdíl. Je smutné, že člověk s tak vážnými zdravotními problémy si ničí život tím, že musí diskutovat o slaboduchosti jazykomilců. (Tu poslední větu ber prosím s velkou nadsázkou, rozhodně nechci zlehčovat Tvůj stav, sám vím, že zdraví je mrcha a staroba je hnusná věc".nezvelicujem to nejak v zlom, ved mi je samozrejme cele jasne a tiez to pisem s urcitou nadsadzkou a humorom - ako som tam aj naznacil vlakno Humormyslim, ze sa beriete dost vazne pri vychove spolocnosti a uz je to miestami fakt humorne. ale ok, pokial vas to este bavi ( a ako vidim, tak ano - 3 krat vykricnik) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 kuncák7: Když jsme v tomhle vlákně: koho - mě, komu - mně.Ver me,v ubec me to neva!!!!!! :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Ver me,v ubec me to neva!!!!!! :-)))super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Ver me,v ubec me to neva!!!!!! :-)))Ne,neva,protoze stale tak nejak cekam na rozvedeni teze o afektovanosti vyrazu gratuluju a misto toho se dockam poucovani o gramatice,kdyz dost lidi napsalo,ze jim gramaticka chyba nevadi. Tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 http://ottocopy.cz/cesi-narod-cedulek Aj tu na fore mnou vzdy trhne, ked zdanlivo neutralnu vetu autor zakonci dvoma-tromi vykricnikmi.!!! je logo Ostravy, stálo pár mega a má přesně definovaný význam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 u nas je p. . . co s normalnym > i < a nie Ypsilontu je to tak ako si to napisal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Inac ked sa uz prpleme v tych grama veciach, este rozsirenejsie je nepochopenie emotikonov. Napr. :-) je panacik co sa smeje (treba naklonit hlavu dolava a je to jasne. :-D je je panacik co sa velmi smeje. Ale s oblubou sa pouziva aj :-))). A to fakt neviem co sa chce naznacit smejucim sa panacikom s trojitou bradou. Napada mi iba " Som Jabba Hutt a mam dobru naladu" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Ivane- tri brady jsou spravne!!!!! :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Inac ked sa uz prpleme v tych grama veciach, este rozsirenejsie je nepochopenie emotikonov. Napr. :-) je panacik co sa smeje (treba naklonit hlavu dolava a je to jasne. :-D je je panacik co sa velmi smeje. Ale s oblubou sa pouziva aj :-))). A to fakt neviem co sa chce naznacit smejucim sa panacikom s trojitou bradou. Napada mi iba " Som Jabba Hutt a mam dobru naladu" ?;- 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Nasel sem seznam emotikonu, ktery se pouzival kdysi, osobne ho mam z roku 1998, cita nekolik desitek polozek. Dam sem jen par pro zajimavost [:] robot:-7 trpka, kysela poznamka>:-> jeste tvrdsi poznamka8:-) male devcatko:-)-8 velka slecna:-{) knir:-{} rtenka<l-) cinan(:-) cyklista:-{#} rovnatka atdatd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 xenomorfus pekne, ale u mna uspesne brani pouzivanie podobnych znakov moja znizena inteligencia, nikdy by som si to nezapametal - takze to nedokazem pochopit a pouzit.a myslim, ze aj tu na fore by to nefungovalo. Ved tu maju ludia problem pochopit, ze v pisanej komunikacii bezne pouzitie zdoraznenia, ze sa pouzije vykricnik ( v ramci velkeho dorazu aj 3 vykricniky!!!) a nie este tak zlozite emotikony, ako si uviedol v priklade.Ved uz obycko znak na smiech ;-) alebo velky smiech ;-)) je nepochopitelna sifra, tak co potom tie zlozitejsie znaky?V komunikacii na nete sa casom vyvijaju rozne jednoduche sifry a skratky, tak ako aj v sms a jednoducho treba pochopit, ze je to uz nezvratny trend mladej generacie. Samozrejme pri oficialnejsom styku mozeme ocakavat nadalej dodrziavanie urcitych pravidiel ( uradna komunikacia, v zamestnani, etc...), ale na pokec na nete!?To akoby ste chceli, aby vo filmoch hovorilo sa spisovne ( vramci vychovy mladej generacie), ziadne nadavky, slang, - nic!Vtipne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Maxigabrielg: k tomuhle uz snad neni co dodavat,+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Gabo, pridavam sa +1 Upraveno 13. září 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Ved uz obycko znak na smiech ;-) alebo velky smiech ;-)) je nepochopitelna sifra, tak co potom tie zlozitejsie znaky?jaka sifra ? Ved staci naklonit hlavu dolava a vidis oci nos aj usta. Sranda (alebo skor nostalgicky smutok) je v tom, ze dnes sa uz ani nevie princip emotikonov ale ludia to beru ako sifru. Ale je pravda, ze pouzivam internet cca od roku 1991 (vtedy bolo len zopar akademickych webov a to si vie dnes malokto predstavit. Pouzival sa najma Gopher - je tu niekto kto to slovo pocul?) a co sa tyka netikety tak co som sa vtedy naucil to aj pouzivam. A pripustam ze to asi prilis prezivam. Skratka to nepochopenie netikety a principov elektronickej komunikacie je to potom pre mna take ako ked ISIS bura historicke pamiatky. Ale je to problem mojho konzervativneho myslenia. Svet sa meni a internet uz davno nie je to co byval. Niekedy mam pocit ze s Internetom sa deje to co s egyptskymi pyramidami. Postavila ich ista civilizacia a casom ju zvalcoval priliv novej "civilizacie" ktora netusi ako boli pyramidy postavene, naco boli postavene a pouziva ich....no vieme na co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 u nas je p. . . co s normalnym > i < a nie Ypsilontu je to tak ako si to napisal? všeobecně: oblast Praha má tendenci používat tento výraz s dlouhým měkkým í tedy PÍČA oblast Morava používá s krátkým měkkým i tedy PIČA oblast Ostravy výraz používá s ultra krátkým a přesto měkkým i, ale v psaném projevu to častonahrazují použitím krátkého tvrdého y, bo měkké krátké i není ani dost kratke ani dost tvrde tedy PIČA = PYČA a prosím mody aby to tu přejmenovali na grammarnazi vlákno, aby se to nepletlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Dokonale vysvětleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 xenomorfus pekne, ale .... Jak sem jiz psal, dal sem to jen pro zajimavost z historie. Bez naznaku, aby to nekdo pouzival. Tot vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 jaka sifra ? Ved staci naklonit hlavu dolava a vidis oci nos aj usta. Sranda (alebo skor nostalgicky smutok) je v tom, ze dnes sa uz ani nevie princip emotikonov ale ludia to beru ako sifru. Ale je pravda, ze pouzivam internet cca od roku 1991 (vtedy bolo len zopar akademickych webov a to si vie dnes malokto predstavit. Pouzival sa najma Gopher - je tu niekto kto to slovo pocul?) a co sa tyka netikety tak co som sa vtedy naucil to aj pouzivam. A pripustam ze to asi prilis prezivam. Skratka to nepochopenie netikety a principov elektronickej komunikacie je to potom pre mna take ako ked ISIS bura historicke pamiatky. Ale je to problem mojho konzervativneho myslenia. Svet sa meni a internet uz davno nie je to co byval. Niekedy mam pocit ze s Internetom sa deje to co s egyptskymi pyramidami. Postavila ich ista civilizacia a casom ju zvalcoval priliv novej "civilizacie" ktora netusi ako boli pyramidy postavene, naco boli postavene a pouziva ich....no vieme na co.A to mame jako dal pouzivat gopher? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 ... ale na pokec na nete!? To akoby ste chceli, aby vo filmoch hovorilo sa spisovne ( vramci vychovy mladej generacie), ziadne nadavky, slang, - nic! Vtipne! maxibagriel, aj som tiš zato, keby kazdi píšem nejako mu bozák narostál!!?vetsme na intrenete!!!!a to je dolezite nie ze bimse si pletly magratiku a kunturú písmeného preiavu!!!?? Nech každi robiakochce!!!A to mame jako dal pouzivat gopher?A Archie. Inak mám podozrenie, že sa za Tvojou vetou skrýva nejaká hlboká myšlienka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se