Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152032971156497&id=33420926496 http://www.subaruforester.org/vbulletin/f62/high-mileage-club-everyone-welcome-25k-200k-89760/ http://www.subaruhighmileageclub.com/ edit: vacsina tych pribehov zacina: auto som kupil ojazdene malo na tachometri 160tis mil.."no kucí dobrý .... to úplně vypadá, že v česku s tím jezděj jenom ženy s dlouhejma nehtama .... teda kromě Zmizíka .... to je muž (podle hára) Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem YPO
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Jo akorát jsem nevěděl, že to byla 1.9 tédéí, ta rvala asfalt a táhla vocpodu, co? ....jasan ...... ta druhá ...... měděná byla 1.2 (to je asi to vo čem píšeš) ..... skvělý auto na okreskách ... na dálnici smrt pro tělo i peněženku
African Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 spíš mi jde o nějakou přímou zkušenost .... tudle sem jel octavii 1 liftback (taxi) a měl na tachometru 690000 a nic tam nehrkalo ..... tak jestli to třeba umí i subaruTak tomu snad nejde ani věřit, měl jsem ji taky, najeto 250 a hrkalo tam úplně všechno :-)
MarcelG Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 no, spíše je to o tom, že auto s atmosférickým motorem(potažmo + turbo) a stálým pohonem všech kol má už od podstaty vyšší spotřebu a nekupuje se ne dennodenní nájezd mnoha km už z tohoto důvodu.Navíc Subaru v Evropě, potažmo v ČR není až tak silné a kupují ho převážně fajnšmekři.Auto a motor dle mého názoru vydrží hodně velký nájezd km. Otázkou ale je jakému řidiči jak ...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) Tak tomu snad nejde ani věřit, měl jsem ji taky, najeto 250 a hrkalo tam úplně všechno :-)to je asi řidičem .... možná seš na to přísnej nebo nervózní .... na tý co s tím jezdím (teď je v léčebně) je najeto 280 a nic tomu není, kromě chybějící vany a nápravy kterou sem očesal na D1 ..... naprosto bezproblémový auto, který chce jenom pohonné hmoty a v rámci periody vyměnit olej ... je to sice nemoderní, zastaralý auto, ale myslím takovej lendrůvr z český zahrátky *vono de taky kucí vo to jestli s tím jezdíte vod mala nebo to koupíte po nějaký vraždě, který to je jedno.... páč to střídá jak fusekle Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem YPO
African Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Hm, já vím, mě to taky říkali všichni, proto jsem ji koupil, asi blbější kus, ale určitě poctivé km ověřené ve škodovce. Ve 160 mrtvej automat a pak už nebyl měsíc, aby nebyl stresík' když mě pak na křižovatce spadlo samo od sebe vokno až někam do Austrálie, tak jsem si řekl a dost a šla do světa ;-( ale jak říkám, stát se to může, většina lidí z okolí bylo s octavkou spokojeni'
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Hm, já vím, mě to taky říkali všichni, proto jsem ji koupil, asi blbější kus, ale určitě poctivé km ověřené ve škodovce. Ve 160 mrtvej automat a pak už nebyl měsíc, aby nebyl stresík' když mě pak na křižovatce spadlo samo od sebe vokno až někam do Austrálie, tak jsem si řekl a dost a šla do světa ;-( ale jak říkám, stát se to může, většina lidí z okolí bylo s octavkou spokojeni'no .... stresík .... mrkni se za kolik se tydle hnusný, starý auta prodávaj ... to má vypovídající hodnotu ..... je to jak píšu .... hnusný, bez požitků, ale držák
JakubS Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 na to sem neska taky koukal .... tribeca se mi líbí vod tý doby co s tím subaru vylezlo na povrch, ale to bude ještě větší ekonomický nesmysl než cx7 Když si psychicky zvládl Satise, tak tohle dáš
uff Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Za dve kila uz muzes poridit Citroen C6. Sice moc parametru nesplnuje, ale ma dusi a je to fakt designovej skvost. Uz jsem mel cest ho i ridit a je to hodne zvlastni svezeni, ale jen upevnuje muj nazor na dusi toho automobilu...
geometr Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 K čemu je u auta dobrá ta duše?
uff Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Jak se takhle ptas, tak zbytecny vysvetlovat... Jsem se zasnil, sam na.C6ku nemam koule bo se bojim servisu.
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) A hlavne, kde je ta duse u auta za 200k, ve ctyrkolce a s kufrem?No, na druhou stranu, vono tady vlastne uz bylo vsechno napsany...Koupil bych za 290k toho Lexuse, co tu nekdo inzeruje. Ten asi nejvic splnuje zadani, je "mistni", a taky je vlastne docela hezkej... ...ten Lexus, myslim Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem Murphy97
Návštěvník YPO Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 tak sem nasadil trasery a vyrazil .... po pěti kilometrech sem zjistil, že máma má plnou nádržku letní směsí samo, že zamrzlou ..... super ..... v AAA je všechno zamrzlý a na place nikdo páč je zima , tak sem tam asi dvacet minut bloumal a jel do pr*** ...... po cestě sem se eště zastavil v Auto ESA, že se podívám na jedno subaru, který tam už není ...... tak sem tam taky chvilku bloumal a jediný auto který mňe oslovilo bylo todle volvo ..... tak to asi nechám na jaro nebo co ..... po cestě zpátky sem se zastavil v podzemí Edenu, aby to jako rozmrzlo ..... sežral sem 1 mekdonald, koupil mámě píčovinku k dnešnímu výročí ..... sumasumárum ten výlet stál 2t a nic ... ... to je všechno
TLD Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Takove jsem mel. Taky rok 05, kupoval jsem ho jako dvoulete. Ten motor je strasne prijemnej, celkem to jede, a spotřeba okolo 9ti litru. Bylo zlate vs hnedy plast a uvnitř tmave hneda kuze. Krasa. A ta kuze paradni. Třeba u OB 3,6 jsem u ridice menil sedacku po 12t km. Saab a Volvo mělo nej kuzi co jsem mel:)Akorát pozor na ten 4x4 pohon, občas dela problémy a pak to něco stoji. Jinak Volvo doporucuji. Pani trefil transit a mel predni kola u zadnich, volvo mělo prdlej elektron, svetlo a trosku muchlanou haupnu. Kdyby nebouchnul airbag, tak uvnitř nikdo nepozna, ze boural. Taky fajn vlastnost u rodineho vozu:).Měli jsme i OB 2,5l 2007 a 3,6l 2010. Jizdne a motorove nej ta 3,6l, nakladama ta 2,5l a nejhezci a image XC70:) 4x4 je tam oproti subu jen ,,jako´´.Taky sem se po OB vratil k V70. Ty volvina me bavej. Pokud chces něco co slusne jede a vyjede, nelaka zlodeje, nestoji ranec a nes.re se, kup Forestera. Není nejkrasnejsi, ale jizdne pecka, i se svezes a ten kocarek tam taky das. Mame v rodine dva kusy a zadne problémy. Teda chce to před zimou máznout gumičky na dveřích, at neprimrza sklo, jinak parada.tl
Cyril Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Tak tomu říkám úspěšnej lof! Na druhou stranu, máš o tom teď čas v klidu a bez emocí popřemejšlet. Třeba se z toho nakonec vyklube nějaký šťastný rozhodnutí. Nejhorší je pro nákup auta spěch a vědomí, že už musíš konečně něco koupit. Edit: TLD: Co je to prosímtě za auto "OB"? Nebo to je jako objem motoru Volva? Se asi ptám jak dement ale tuhle zkratku neznám... Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Cyril
Veneria Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 Toto téma mě velice zajímá, protože se tu řeší přesně to po čem pokukuji. Otázka: Jak je to se spolehlivostí automatu u toho Forestera?
Stepino Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Cyril: Subaru OUTBACK:)tlja mohu potvrdit co napsal TLD z jineho pohledu.mame V70 r.v. 2000 a co se tyce pohodli a komfortu a ergonomie tak je 100x lepsi nez o 9 let novejsi Legacy.Pro legacy jsem se rozhodl na zaklade vyberoveho rizeni (cena, rok vyroby, vybava, 4x4, najete overene kilometry) protoze bylo v tom pozadovanym roce vyroby ze vsech 4 kolek nejlevnejsi. (oproti Volvu o cca 60-100 tic Kc) Subary pro me bylo presednutim do sportovneji ladeneho podvozku a rizeni, ale taky negativnim prekvapenim jak nektere ovladaci prvky chybi nebo jsou uplne nesmyslne rozhazene. Takze priste skocim bud do MB R classe 4 matic nebo do XC70 i za vyssi cenu.kdyby zena nebyla proti, tak bych i pres absenci 4x4 vzal Citroen C5 tourer exlusive 2.7HDI od 2008 novejsi takze do Subaru bych sel opet jen kdybych potreboval 4x4 jinak ostatni pohony 4x4 pomuzou tak kde predokolka/zadokolka nestaci, ale na offroad to urcite neni. Edit:malem bych zapomnel ze v Subaru se na zadni sedacky nevejdou 2 detske sedacky a mezi ne 5 cestujici (obcas vezeme svagrovou) respektive je to krajne nepohodlne narozdil od V70 kde se to dalo dat na ceste 150 km relativne v klidu.a forestr neni nijak extra velkej - je jen vyssi. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Stepino
uff Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 ale joo, ta XC70 neni uplnej bezdusak otec jezdil s V70 od 100k do cca 300k a az na par drazsich oprav (oproti jinym znackam) na to auto nedal dopustitjenze otec je pako, treba kdyz mu odesla baterka, tak si ho nechal dovezt origo a stala ho ta sranda tusim nejak pres desitku
TLD Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Uz nevim jak ta 07 outback, ještě jsme nemeli prcky, ale u te 3.6 je vzadu mista strasne moc oproti volvu. Zase volvo ma lepsi kufr, ma nižší nakladaci hranu ci jak se to mu říká a hlavne diky tomu krabicoidnimu tvaru je ten kufr maximalne vyuzitelnej a ve dvou se z toho da udelat prima ,,cundrkara´´.Ja si chtěl jako lek na krizi stredniho veku nadělit nejakej soudobej sportacek, ale nakonec jsem se rozhodl, ze na to kaslu a nebo si koupim 2kovou radu volva, nejlepe POLARa. Me se to strasne libi:) Tak nejak vůbec zjišťuju, ze jsem s modernich aut vylecenej:)tlJeště doplnim, ze ten forester je celkove uvnitř mensi nez outback. do kufru kocarek a je konecna. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem TLD
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se