Přejít na obsah

Auto který neexistuje

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď mě napadá, že budu prodávat manželky Jeep Grand cherokee Limited, 1. majitel, kupované v ČR, servisní historie, 195 tis km, firemní auto, možnost odečíst DPH, ale je to ropák.  Kdyby tě to zaujalo, tak SZ.

• Odpovědi 231
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

Tahle věta hned od počátku sama sebe vylučuje. Neexistuje totiž hezkej S-max.... :lol2: Pro nás, estéty.  :lol2: Jakože ftip....

Jinak Ypouši seš zrádce! Jsem se těšil co pěknýho vyzkoušíš....ten sníh je právě správná chvíle na zkušební jízdy. Stějně máte v Praze prd a ne závěje... jestli se nepletu,.Tak šupšup...zítra chci nějaký výsledky.  :cheers:

dovedeš si mňe přectavit jak chodím se smetáčkem po bazaru a dívám se co je pod krustou ? .... já ne ..... a hlavně sem měl k snídani šuši a nějak to nedávaj stoupačky

Teď mě napadá, že budu prodávat manželky Jeep Grand cherokee Limited, 1. majitel, kupované v ČR, servisní historie, 195 tis km, firemní auto, možnost odečíst DPH, ale je to ropák.  Kdyby tě to zaujalo, tak SZ.

nejdřív to chci omrknout naživo a případně bych se ozval .... ale už sem z toho upřímně na***nej a to sem eště nikde nebyl

Odesláno

Tahle věta hned od počátku sama sebe vylučuje. Neexistuje totiž hezkej S-max.... :lol2: Pro nás, estéty.  :lol2: Jakože ftip....

Ty dyby ses kous tak taky zhyneš na votravu :lol2:  já vim, taky jsem to psal jako vtípek.

Odesláno

dovedeš si mňe přectavit jak chodím se smetáčkem po bazaru a dívám se co je pod krustou ? .... já ne ..... a hlavně sem měl k snídani šuši a nějak to nedávaj stoupačky

nejdřív to chci omrknout naživo a případně bych se ozval .... ale už sem z toho upřímně na***nej a to sem eště nikde nebyl

Hmmm, to nedovedu. To je pravda... :lol2:  i když na druhou stranu se smetáčkem by tam měli pobíhat ještě před tvým příchodem ti, co jsou za to placeni.

Tak dej potom vědět, jax pojezdil!!!

Já nabuzenej včerejšíma kecama o autech s duší, dnes schoval čtyřku Diskošku do haly a ze zimního spánku vyburcoval Defendra. Kdyby ses s čímkoliv se zeleným oválem potřeboval svézt, stav se dopolende na SIlvestra. Jede se každoroční offroad vyjížďka. Ti otužilejší na motorkách (GS) a my dětci v  :tank: 

sorry za OT. 

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

... a některý verze vypadaj i civilizovaně ..... dozadu se vejde celá mateřská škola .... co víc si přát :D ...... akorát je to kapánek dražší no

http://www.tipcar.cz/inzerat/land-rover-defender-lxv-cz-23590030.html

------------------------------------------------------------------

eště sem našel dva G mercedesy .... že bys mi z toho zbouchal jednoho ? :)

http://www.tipcar.cz/inzerat/mercedes-benz-g-280-cz-48630028.html

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)

Hmmm, to nedovedu. To je pravda... :lol2: i když na druhou stranu se smetáčkem by tam měli pobíhat ještě před tvým příchodem ti, co jsou za to placeni.

Tak dej potom vědět, jax pojezdil!!!

Já nabuzenej včerejšíma kecama o autech s duší, dnes schoval čtyřku Diskošku do haly a ze zimního spánku vyburcoval Defendra. Kdyby ses s čímkoliv se zeleným oválem potřeboval svézt, stav se dopolende na SIlvestra. Jede se každoroční offroad vyjížďka. Ti otužilejší na motorkách (GS) a my dětci v :tank:

sorry za OT.

... to je stejne neskutecne pjekny auto, todle....

.. jinak, si mysim, ze doublekocarek se jen tak nekam nevejde... mozna do vita.. transportera.. nebo ty ramky, jiz zde zmineny.. (akorat nesmi prset)

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno (upraveno)

Sem nad tim ještě přemejšlel a asi bych úplně striktně nevybíral auto, s kufrem na dva kočárky. Období, po který je potřebuješ uteče tak rychle, že to ani nezaregistruješ. Jestli jsme vezli hlubokej kočárek 10x u každýho dítěte, tak to je moc. To spíš potom sporťák a ten už je skladnej.

No nic..to já jen abys věděl, že na tebe myslím voe. Defika nebo Géčko bych ti doporučil spíš až si budeš hledat hračku. Ne auto na jezdící práci nebo pro rodinu. V tom si tvoji squaw neumím představit..I když je teda velká a jí tatarák. Zatím nejrozumnější mi přijde Forester. 

Upraveno uživatelem Cyril
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Zatím nejrozumnější mi přijde Forester. 

no ..... přijde mi ale divný, že jsem na webu nenašel snad žádnýho co by měl najeto víc než 200 ...... není to podezřelý ?

**ostatně je tu nějaký Subarista aby mi to vysvětlil ? .... třeba jestli to vydrží i 400t kilometrů 

*** anonce tohohle typu mi fakt baví :)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

no ..... přijde mi ale divný, že jsem na webu nenašel snad žádnýho co by měl najeto víc než 200 ...... není to podezřelý ?

**ostatně je tu nějaký Subarista aby mi to vysvětlil ? .... třeba jestli to vydrží i 400t kilometrů 

Jestli vydrží 400tkm, to ti bude muset říct fakt asi nějakej uživatel. Teď jsem mrknul na mobile.de a je pravda, že aut s nájezdem přes 200tkm jich tam moc není. Třeba to bývá druhý auto v rodině a to tolik nenajezdí. U Discovery od nového auta (2010) mám teď aktuálně 80 tkm. Vito od 2004 rovněž od nového a má najeto taky jen 180tkm. Ani ho neprodávám, stejně by mi stav tachometru nikdo neuvěřil. Takže asi jo. Může to tak být. Dnes se většina lidí, především v západní Evropě, kouká na to, aby auto žralo co nejmíň. Kolega jezdí s jedničkou oktáfkou (spotřeba asi 5,3) a nedá na ni dopustit. Na doby, kdy krmil Discovery 2 na MT gumách a +2 lift 12-13 litry nafty, už vzpomíná jen ve zlých snech. Když si spočítáš rozdíl nákladů na palivo při průměrným denním nájezdu 100-150km, tak to je za rok suma, za kterou můžeš votfrčet na královskou dovolenou s celou rodinou.   

Návštěvník YPO
Odesláno

Jestli vydrží 400tkm, to ti bude muset říct fakt asi nějakej uživatel. Teď jsem mrknul na mobile.de a je pravda, že aut s nájezdem přes 200tkm jich tam moc není. Třeba to bývá druhý auto v rodině a to tolik nenajezdí. U Discovery od nového auta (2010) mám teď aktuálně 80 tkm. Vito od 2004 rovněž od nového a má najeto taky jen 180tkm. Ani ho neprodávám, stejně by mi stav tachometru nikdo neuvěřil. Takže asi jo. Může to tak být. Dnes se většina lidí, především v západní Evropě, kouká na to, aby auto žralo co nejmíň. Kolega jezdí s jedničkou oktáfkou (spotřeba asi 5,3) a nedá na ni dopustit. Na doby, kdy krmil Discovery 2 na MT gumách a +2 lift 12-13 litry nafty, už vzpomíná jen ve zlých snech. Když si spočítáš rozdíl nákladů na palivo při průměrným denním nájezdu 100-150km, tak to je za rok suma, za kterou můžeš votfrčet na královskou dovolenou s celou rodinou.   

spíš mi jde o nějakou přímou zkušenost .... tudle sem jel octavii 1 liftback (taxi) a měl na tachometru 690000 a nic tam nehrkalo ..... tak jestli to třeba umí i subaru

Odesláno (upraveno)

znamej má Forestra rv 2001 najeto cca 160k , njedriv on, pak zena, ted syn....mladej na to kaslal a udelal motor, ale to se opravilo nejak za slusno, jinak nic, proste pohoda auto, jen je teda uz docela seredny...

kamarad subaru Outbak, problemy zacali az pri najezdu 300k , jinak jen pravidelna udrzba

ja uz druhy OUTBACK a taky pouze pravidelne kontroly 

ale jeden z hlavnich duvodu proč mam subaru , tak je servis kam jezdim, naprosty profici.

Upraveno uživatelem seh1
Návštěvník YPO
Odesláno

Já nevím co tu furt, s Ypoušem řešíte, když jako vždycky skončí u modré fábinky 1.2 hátépé. Jako by jste ho u neznali... :D

myslíš poštovní modř ? .... nejlepčí barva ..... měl sem jí na 1.9 tdi a rozbil sem sní jenom dvě auta ....motor je děsnej dravec 

Odesláno

myslíš poštovní modř ? .... nejlepčí barva ..... měl sem jí na 1.9 tdi a rozbil sem sní jenom dvě auta ....motor je děsnej dravec 

Jo akorát jsem nevěděl, že to byla 1.9 tédéí, ta rvala asfalt a táhla vocpodu, co? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...