tom Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 Pánové, všimli jste si, jaké měl Federer na vyhlášení Wimbl. hodinky?
Mike. Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 tom napsal: Pánové, všimli jste si, jaké měl Federer na vyhlášení Wimbl. hodinky? Ja ne, tak nam to muzes prozradit.
vanderB. Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 vzhledem k tomu, ze uz je par let ambasadorem Maurice Lacroix, tak asi ty, ale typ nevim...ml me nezajima
tom Odesláno 8. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2007 Michael napsal: Ja ne, tak nam to muzes prozradit. 15:0 pro Tebe
Viktor Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 Federer od roku 2006 propaguje Rolex, z pětiletýho kontraktu s ML "se vyplatil" po dvou letech.
damankapsky Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 Podle mě z pod bílého saka při zvedání poháru vykukovaly tyto:
flagolo Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Krásný.... Asi nemá problém je sehnat
Jura L Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Jó, k tomu bílýmu sáčku vypadají skvěle !
midloch Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Tohle jsou nejrásnější z Rolexů, velmi se mi líbí a k těm bílým hadrům fakt parádička!
Frantik Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Federer byl skutecne dlouho verny znacce Maurice Lacroix. Az jsem se divil, ze uz po nem davno neskocili velci hraci (Omega, Rolex, Rado, atd.) Myslim, ze ML ho podporoval hodne slouho a Federer se jim odvdecil tim, ze s nimi zustal tak dlouho. Podobne jako Zelezny + Nissan.
Viktor Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Frantik napsal: Federer byl skutecne dlouho verny znacce Maurice Lacroix. Az jsem se divil, ze uz po nem davno neskocili velci hraci (Omega, Rolex, Rado, atd.) Myslim, ze ML ho podporoval hodne slouho a Federer se jim odvdecil tim, ze s nimi zustal tak dlouho. Podobne jako Zelezny + Nissan. Tak dlouho jim věrný nebyl, podepsal v roce 2004 (před tím už jednou propagoval Rolex) na 5 roků a po dvou letech se vrátil k Rolexu. Ale ML z těch dvou let dostalo maximum a spolupráci s Federerem hodnotí i přes předčasný skončení pozitivně. Nebo to jejich šéf aspoň tak říká .
Mike. Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Jura L napsal: Jó, k tomu bílýmu sáčku vypadají skvěle ! JJ, tak tak
dakasport Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Odesláno 12. července 2007 (upraveno) Jako vasnivy tenista vim, ze u Rolexu je Federer minimalne od zacatku roku - na French Open si nasadil mam pocit tyhle. http://www.rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/...ication|model=6 Oyster perpetual, na muj vkus prilis titerne. Daytony pozna i Dezo Lakatos z Hlavniho nadrazi (protoze uz mu jich par ve zlate a s diamanty proslo rukama). Co by ale mozna mohlo zdejsimu osazenstvu pusobit vetsi problemy, je identifikace modelu Federerova nejvetsiho soka, kulturisty amatera, Nadala. Priznam se, ze jsem byl v koncich a nikde at jsem hledal sebevic, jsem je nenasel. Asi jeste nepodepsal smlouvu, nicmene jsou to pekne mladistve sportovni hodinky, tak by me zajimalo, co Rafa nosi. Tak jak to vidite? Omlouvam se za kvalitu fotky, nejsem dobry hledac. Upraveno 12. července 2007 uživatelem dakasport
dakasport Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Odesláno 12. července 2007 Jeste jedna aktualnejsi fotka:-) Oba kralove:
Viktor Odesláno 12. července 2007 Nahlásit Odesláno 12. července 2007 Time Force Chrono - ve výprodeji cena 120 Euro
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se