Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vzhledem k tomu, ze uz je par let ambasadorem Maurice Lacroix, tak asi ty, ale typ nevim...ml me nezajima :thumbsdown_anim:

Odesláno

Federer byl skutecne dlouho verny znacce Maurice Lacroix. Az jsem se divil, ze uz po nem davno neskocili velci hraci (Omega, Rolex, Rado, atd.) Myslim, ze ML ho podporoval hodne slouho a Federer se jim odvdecil tim, ze s nimi zustal tak dlouho. Podobne jako Zelezny + Nissan.

Odesláno
  Frantik napsal:
Federer byl skutecne dlouho verny znacce Maurice Lacroix. Az jsem se divil, ze uz po nem davno neskocili velci hraci (Omega, Rolex, Rado, atd.) Myslim, ze ML ho podporoval hodne slouho a Federer se jim odvdecil tim, ze s nimi zustal tak dlouho. Podobne jako Zelezny + Nissan.

Tak dlouho jim věrný nebyl, podepsal v roce 2004 (před tím už jednou propagoval Rolex) na 5 roků a po dvou letech se vrátil k Rolexu. Ale ML z těch dvou let dostalo maximum a spolupráci s Federerem hodnotí i přes předčasný skončení pozitivně. Nebo to jejich šéf aspoň tak říká :lol: .

Odesláno (upraveno)

Jako vasnivy tenista vim, ze u Rolexu je Federer minimalne od zacatku roku - na French Open si nasadil mam pocit tyhle. http://www.rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/...ication|model=6

Oyster perpetual, na muj vkus prilis titerne. Daytony pozna i Dezo Lakatos z Hlavniho nadrazi (protoze uz mu jich par ve zlate a s diamanty proslo rukama). Co by ale mozna mohlo zdejsimu osazenstvu pusobit vetsi problemy, je identifikace modelu Federerova nejvetsiho soka, kulturisty amatera, Nadala. Priznam se, ze jsem byl v koncich a nikde at jsem hledal sebevic, jsem je nenasel. Asi jeste nepodepsal smlouvu, nicmene jsou to pekne mladistve sportovni hodinky, tak by me zajimalo, co Rafa nosi. Tak jak to vidite? Omlouvam se za kvalitu fotky, nejsem dobry hledac.

post-1357-1184261636.jpg

Upraveno uživatelem dakasport

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...